Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler cihazın crysis 3 performansı hangi ayarlarda nasıl oluyor birde bu fiyata bundan iyisi var mı ?(ben bulamadım:D)
  • Kusura bakmayın detaylı okumamışım, sorun driver kaynaklı gibi görünüyor. Büyük ihtimal Intel HD Graphicsle alakalı. Sürücü kaldırıp tekrar yüklemede sorun hala devam ediyorsa en baştan format atıp programları driverları yükleyin. Sıralama önceliği Chipset, Intel HD Graphics, Nvidia, Ses kartı vs... olsun. eğer sorun çözülürse Recovery alırsınız bidaha format atmakla uğraşmazsınız
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    1080p orta yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor. ben crysis 3 ü 1600x900p de yüksek ayarlarda oynuyorum. görüntü olarak 1080p ile pek bir farkı yok.
  • Düzeltilmiş imzalar ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

1080p orta yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor. ben crysis 3 ü 1600x900p de yüksek ayarlarda oynuyorum. görüntü olarak 1080p ile pek bir farkı yok.

Hocam sen laptoptan anliyorsun galiba sana bir sorum var
    Benim laptopta ekran karti ati radeon hd 5650 1gb 128 bit ama crysis 3 en dusuk ayarlarda ve cozunurlikte max 20 fps veriyot mb kullanim degerlerine baktim max 500 mb kullaniyor suruyle oyun denedim ama tam kapasitede calismiyor islemci ram iyi ama ekran karti yzunden kafayi yicem guncel driver felan da yok ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Ankarada magazasi var mi???

Malesef Crysis 3 için HD 5650 yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Malesef Crysis 3 için HD 5650 yetersiz.

Abi ilk bitirsigimde yemin ediyorum sana bak 20 fps giderken bi ara kapatip actim 40 fpsnin altina nadir indi tabi en dusuk ayarlarda bu neden oldu sence??? Birde kart neden sadece yarim performansta? Ve ankarada monster magazasi varmi internetten alisveris yapmiyorum

Galiba hd5650 lerin çoğunda bu durum oluyormus. İnternetten biraz araştırın. Ankarada mağazası yok sanirsam ıstanbulda merkezi var. Eskiden sitede mağazalar bölümü vardı kaldırmışlar herhalde şimdi bulamadım. Zaten talep ettiğinizde ödemeyi kapıda yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 26 Mart 2014; 2:04:24 >
  • Uçuk kaçık oyunlardan ziyade, gün içinde uzun süre WoW oynuyorum. Onun dışında klasik LoL'dür, CS:GO'dur falan oynarım sadece. GTX765M bu ihtiyaçlarımı temiz bir şekilde karşılar mı acaba? 2700TL cazip gelmiyor değil çünkü. Yapacağım şeyleri en iyiye yakın yapabilir miyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ered

Uçuk kaçık oyunlardan ziyade, gün içinde uzun süre WoW oynuyorum. Onun dışında klasik LoL'dür, CS:GO'dur falan oynarım sadece. GTX765M bu ihtiyaçlarımı temiz bir şekilde karşılar mı acaba? 2700TL cazip gelmiyor değil çünkü. Yapacağım şeyleri en iyiye yakın yapabilir miyim sizce?

Hocam bende günlerdir araştırıyorum monsteride çok beğeniyorum fakat dün msi ge70 modelini inceledim, Tüm özellikleri aynı 2.700 tl olan modelinden bahsediyorum monsterin....

Gelgelelim msi sadece i5 4200 serisi var monsterinde i7.... i5 ve i7 farklarını google yazdığımda i5 4200 serisinin i7 yi tokatladığını oyun performansı i5in daha iyi oldugu kanısına vardım. Ve msi 17.3

Üzülerek msi g70 2.540 tlye bulmuşken, sadece i7 için 2.700 tl para vereceksin msi almayacaksın:) Monsterede saygım sonsuzdur çünkü ilk onu alacaktım

Fanman değilim he güncel kullandığım i7 li sony vaio var f serisi, grafik kart yetmedigi icin hanımlada kavga ediyoruz evde, ondan bir extra masraf cıkıyor bizede :)

Bu arada Ered gtx 765 çok iyi karşılarda artarda için rahat olsun,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuker34 -- 26 Mart 2014; 6:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

quote:

Uçuk kaçık oyunlardan ziyade, gün içinde uzun süre WoW oynuyorum. Onun dışında klasik LoL'dür, CS:GO'dur falan oynarım sadece. GTX765M bu ihtiyaçlarımı temiz bir şekilde karşılar mı acaba? 2700TL cazip gelmiyor değil çünkü. Yapacağım şeyleri en iyiye yakın yapabilir miyim sizce?

Hocam bende günlerdir araştırıyorum monsteride çok beğeniyorum fakat dün msi ge70 modelini inceledim, Tüm özellikleri aynı 2.700 tl olan modelinden bahsediyorum monsterin....

Gelgelelim msi sadece i5 4200 serisi var monsterinde i7.... i5 ve i7 farklarını google yazdığımda i5 4200 serisinin i7 yi tokatladığını oyun performansı i5in daha iyi oldugu kanısına vardım. Ve msi 17.3

Üzülerek msi g70 2.540 tlye bulmuşken, sadece i7 için 2.700 tl para vereceksin msi almayacaksın:) Monsterede saygım sonsuzdur çünkü ilk onu alacaktım

Fanman değilim he güncel kullandığım i7 li sony vaio var f serisi, grafik kart yetmedigi icin hanımlada kavga ediyoruz evde, ondan bir extra masraf cıkıyor bizede :)

Hocam bahsettiğiniz bir yanlışı düzelteyim araştırmayı nereden neye göre yaptıgınızı bilmiyorum tabiki ;

Fakat i7 4700mq Performans testlerin 9.3 almısken i5 4200m 7.3 puan almıstır.

Bu farkı cogu oyunda görebilirmisiniz işlemciye çok iş düşen acs serisinde kesinlikle görürsünüz özellikle bu her oyun için geçerli bulutlu dumanlı ateşli sahneleri işlemede i7'nin peformansına asla yaklasamaz i5

Ama tabi genel olarak oyunların coguna i5 4200m yetmektedir.İlerleyen zamanlarda ne olur bilinmez.Directx 12'nin amd mantle gibi bir sistem rahatlaması getireceği söyleniyor ama daha netlik kazanmıs bir şey yok.

Zaten aynı özellikte ve fiyatta olsalar tabiki herkes msi'yi tercih edecektir.Monster aynı konfigrasyonları daha ucuza sunmalıki piyasada payı artsın.Uzun süreli render işleriyle ugrasmıyorsanız üst seviye çizimler yapmıyorsanız size i5 yetecektir.

Şimdiden hayırlı olsun cihazınız @kucuker34

@Ered hocam bahsettiğiniz oyunlar gtx765m in hiç bir sorun olusturmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 26 Mart 2014; 10:45:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

quote:

Orijinalden alıntı: kucuker34

quote:

Hocam bahsettiğiniz bir yanlışı düzelteyim araştırmayı nereden neye göre yaptıgınızı bilmiyorum tabiki ;

Fakat i7 4700mq Performans testlerin 9.3 almısken i5 4200m 7.3 puan almıstır.

Bu farkı cogu oyunda görebilirmisiniz işlemciye çok iş düşen acs serisinde kesinlikle görürsünüz özellikle bu her oyun için geçerli bulutlu dumanlı ateşli sahneleri işlemede i7'nin peformansına asla yaklasamaz i5

Ama tabi genel olarak oyunların coguna i5 4200m yetmektedir.İlerleyen zamanlarda ne olur bilinmez.Directx 12'nin amd mantle gibi bir sistem rahatlaması getireceği söyleniyor ama daha netlik kazanmıs bir şey yok.

Zaten aynı özellikte ve fiyatta olsalar tabiki herkes msi'yi tercih edecektir.Monster aynı konfigrasyonları daha ucuza sunmalıki piyasada payı artsın.Uzun süreli render işleriyle ugrasmıyorsanız üst seviye çizimler yapmıyorsanız size i5 yetecektir.

Şimdiden hayırlı olsun cihazınız @kucuker34

@Ered hocam bahsettiğiniz oyunlar gtx765m in hiç bir sorun olusturmaz

Öncelikle sağduyulu şekilde yanıtladığınız teşekkür ederim. Monster cihaz tam bir f/P ürünü bunu kimse inkar edemez. Ben çizim vs. Gibi işlerle uğraşmıyorum. Oyun ve internette sörf şeklinde seyir alırım. Bende msi modelini araştırdım fiyat olarak 2.500 tlye n11 sitesinde satılıyor. Özelliklere bakınca i7 ve i5 fark olarak bunları gördüm. Dedimmi kendi kendime sırf i7 olsun diye msiden cayıp monster mi alayım diye sorguladım pek mantıklı gelmedi. İ7 tabiki performansta i5 ten iyidir. Benim dün internet forumlarında araştırma yaparken i7 li işlemcilerin sanal çekirdekleri oyunlarda ve bazı anlarda sapıttıgını okumuştum . Bu kendi kendimi kandırmak değil yanlış anlaşılmasın. İ5 sizinde dediğiniz gibi oyunlarda çok ciddi fark olmadıgını hem fikir oluyoruz. Msi tercihimide bu noktadan sonra karar kıldım.

Msi. : g70
    İşlemci : i5 4200 seri
    Ekran. :17.3

Monster: 2.700 tl olan cihaz modeline bakamadım

İşlemci :i7
    Ekran. :17.3

Bu 2 canavarın işlemcileri hariç tüm bileşenleri aynı tespit bu yönde....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar

mühendislik okumakta olan bir akrabama autocad, solidworks, rhino gibi 3d programlar için monster ms-16gc veya ms-1757 aldırmayı düşünüyorum.

seçimlerden hangisi daha iyi olur sizce? 3d programlamalar için hele ki yukarıda bahsettiğim programlar için işlemci mi ön planda yoksa grafik kartı mı bilemedim.

piyasada başka marka-model laptoplar da buldum ancak ekran kartı vs olarak bu laptopların gerisinde kalmakta.
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Msi ge70 kullanıyordum ve talihsiz bir olayla üstüne ice tea dökmem cihazı bitirdi. Eski ge70 tabi, 650m olandı sanırım ekran kartı.
    Neyse, ilk defa monster alacak olabilirim sanırım.

• Yeniden merhaba sonunda ben de bilgisayarımı aldım. Q47MS-17572 MONSTER® Q47MS-17572 17.3"

Bilgisayarda ilk ilgimi çeken, laptobu alırken kutusunda yazan "notebook" yazısı oldu. Ben bu bilgisayarın kasasının dandik çin yapımı bir kasa olduğunu düşünüyorum tasarım yönünden hiç hoşuma gitmedi ve içindeki belgeleri incelediğimde de yine üzerlerinde sadece "notebook" yazıyordu. Yani bir düşünsenize sadece "notebook" yazması sizce de tuhaf değil mi? Monster sadece sağlam parçaları bu kötü nereden geldiği belli olmayan kasaya koyup bizlere sattığını düşünüyorum.

Neyse artık aldık kullanıyoruz şu anlık bir sorun yok. Fakat sürekli msata ssd arayıp duruyorum istanbuldan dönmeden almam lazım. 60gb olarak almayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • titanfall oynarken sürekli Bilgisayarınızda bellek azaldı hatası alıyorum (sürekli derken oyunda bir oyunda bir kere ) 8 gb ram nereye gidecek ki
  • kucuker34 kullanıcısına yanıt
    Zaten o iki canavarıda Msi üretiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

merhabalar

mühendislik okumakta olan bir akrabama autocad, solidworks, rhino gibi 3d programlar için monster ms-16gc veya ms-1757 aldırmayı düşünüyorum.

seçimlerden hangisi daha iyi olur sizce? 3d programlamalar için hele ki yukarıda bahsettiğim programlar için işlemci mi ön planda yoksa grafik kartı mı bilemedim.

piyasada başka marka-model laptoplar da buldum ancak ekran kartı vs olarak bu laptopların gerisinde kalmakta.

Hocam öncelikle çizimler için ikiside önemli hem gpu hem cpu'nun üst düzey olması gerek

Bence çizim için 17" model daha dogru olur ama mobilitesi 15" inçliğe göre biraz daha az

Piyasadaki en iyi f/p cihazıdır monster başka marka aramanıza gerek yok

Birde bütçe uygunsa 128 gb lık ssd alıp bu canavarları iyice hızlandırabilirsiniz

• http://www.exa.com.tr/kategori/sabit_diskler-327/?ParentID=315&prctype=atleast&prc=0&prcmu=&bid=0&f1=mSATA#urunFiltresi hocam buraya bakabilirsiniz msata için

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.