Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 8 in metro arayüzünün olduğu kısma gelmesi 13-15 sn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killer 2200 un sürücülerini değiştirin.softwareyi tamamen kaldırın.

şurada gösterilenleri yükleyin. Üye olmanız gerekebilir.

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=174229.0
  • windows 8 - 8.1 kullanmanızı önermiyorum ilk yüklediğimde ben de bir çok sorunla karşılaştım hiç mavi ekran vermemesine rağmen günlük kullandığım programlarda hata verme, ekran kartı programını açmama, cd den çıkan driverlardan bazılarını yüklememe gibi sorunlarla karşılaştım. bunun üzerine windows 7 64 bit ten şaşmamam gerektiğini anladım hemen onu kurdum iyiki de kurmuşum ssd ile birlikte canavar gibi laptobum maşallah. hiç bir programda hata vermedi ve bir kez olsun takılma, kapanma, mavi ekran, aşırı ısınma gibi sorunla karşılaşmadım.

ne kadar fazla programı çalıştırdığımı görmeniz için şöyle bir ekran görüntüsü paylaşmak isterim.

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###

• hiçbir işletim sistemi yarım saatte bir mavi ekran verecek kadar dengesiz değildir. kaç kere test ediliyor bu şeyler. benim cihazda neredeyse eminim ki donanım sorunu var. eğer öyle olursa zaten tamir ettik geri gönderiyoruz gibi bir lafı da asla kabul etmeyeceğim. bozuk olup da tamir edilen bir cihaz istemiyorum yani, direk yenisini göndersinler. neyse bugün ellerine varır kargo yakın zamanda. bütün hevesimi de kursağımda bıraktı. objektif olmaya çalışıyorum yine de.
  • Neticeyi beklemedeyim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop için bir sırt çantası alacağım. Naylon-parlak kumaşlı klasik laptop çantalarından aramıyorum. Daha günlük bişey. Şunun gibi veya benzer. Var mıdır böyle bişeye rast gelen? Veya önereceğiniz bir site var mı?

http://www.modatrend.org/wp-content/uploads/2013/01/jack-jones-siyah-s%C4%B1rt-%C3%A7antas%C4%B1-modeli.jpg
  • slm beyler.mikrofonla ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu? Teamspeakda karşıya sesim hiç gitmiyo neredeyse.çok boğuk diyolar.bi kayıt yapıp dener misiniz.sorun ne olabilir ki.

mikrofonu nerde acaba üstünden jelatinini mi kaldırmadm ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oasceuis -- 4 Nisan 2014; 18:34:50 >
  • ewet mikrofon ses düzeyi iyi değil
  • Normal sırt çantalarında notebook kısmı var onlar is görmüyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: CaeNs

Laptop için bir sırt çantası alacağım. Naylon-parlak kumaşlı klasik laptop çantalarından aramıyorum. Daha günlük bişey. Şunun gibi veya benzer. Var mıdır böyle bişeye rast gelen? Veya önereceğiniz bir site var mı?

http://www.modatrend.org/wp-content/uploads/2013/01/jack-jones-siyah-s%C4%B1rt-%C3%A7antas%C4%B1-modeli.jpg

http://www.hepsiburada.com/liste/hp-value-backpack-16-notebook-cantasi-qb757aa/productDetails.aspx?productId=bs300014&categoryId=676

Hp'nin sırt çantalarının gayet saglam oldugunu düşünüyorum tavsiye ederim haricen msi'nin çantasınıda alabilirsin sanalmarketim'den

• tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam aradığımı bulamazsam bu ikisinden birini alabilirim. Laptop gözü olan çantalar tabiki var ama benim aradığım kanvas diye tabir edilen kumaştan olması. Günlük olarak da kullanacağım için biraz tipine dikkat ediyorum.

Bir de akşam aklıma bişey geldi. 15.6'' laptop kılıfları var. Ben bu kılıflardan alıp laptopu bununla koruyup elimdeki sıradan çantaların içine koysam bir sıkıntı olur mu sizce?
  • Yok bir problem olacagını zannetmiyorum ben sürekli taşıyorum cihazı iş icabı yanında verdikleri çanta yetiyor bana
  • Bunu aldım :

http://www.sanalmarketim.com/hp-bp849aa-business-sirt-cantasi-173-siyah/p_50700/

Verilen Hediye Msi canta yırtılınca, yukarıdakini aldım , baya baya kaliteli. Laptop içine tam oturuyor.

Tavsiye ederim. Tam fiyat performans. Fiyatı hariç, 150 - 200 tl lik çantalarla kalite olarak aynı ayarda.
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt
    Mikrofonu Facebook üzerinden görüşmede denedim bir problem çıkmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriler için teşekkür ederim. Önerdikleriniz gayet güzel ama ben daha günlük bişey aradığım için pek kafama yatmadı. Yani şöyle söyleyeyim yeri gelicek laptop taşımak dışında amaçlar için de kullanacağım çantayı. Öyle bişey arıyorum.

Benim gibi hem günlük hem laptop çantası arayan arkadaşlar Quiksilver markasının çantalarına baksınlar. 10 sene önce aldığım çanta hala sapasağlam duruyor. Yandan askılı beni yorduğu ve sağlıksız olduğu için sırt çantası bakıyorum.

Buraya sormadan önce kendi çantamın markası neydi diye düşünmemiştim. İnternetten çantaları biraz araştırınca yine kendime en uygun çantanın bu marka olduğunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 5 Nisan 2014; 23:02:53 >
  • Son durum hakkında bilgi vereyim, tabii ki de benim cihazda donanım problemi varmış, ram değişikliğine gidildi. Gönderdiğim gün her şeyini halledip istediğim adrese gönderdiler, hızlı ve mantıklı oluşları çok hoşuma gitti ve benim cihaz ilk kez elime geçtiğinde bozuk olmasıyla oluşan sinirli hayal kırıklığımı yok ettiler. Şu an elimde ve sıkıntı yok gibi duruyor, umarım da yaşamam sıkıntı bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ered

Son durum hakkında bilgi vereyim, tabii ki de benim cihazda donanım problemi varmış, ram değişikliğine gidildi. Gönderdiğim gün her şeyini halledip istediğim adrese gönderdiler, hızlı ve mantıklı oluşları çok hoşuma gitti ve benim cihaz ilk kez elime geçtiğinde bozuk olmasıyla oluşan sinirli hayal kırıklığımı yok ettiler. Şu an elimde ve sıkıntı yok gibi duruyor, umarım da yaşamam sıkıntı bir daha.

Sorunun halledilmesine sevindim.
  • Bende dün MS-16GC modeli için siparişi verdim en geç pazartesi elimde olacağını belirttiler haftasonu vs olayından dolayı ayrıca satış ile ilgilenen şahıslar gerçekten çok insancıl iyi niyetli dün en az 6 kere aradım fakat birisinde bile sıkkınlık belirten bir ifade bulamadım. Müşteriyi memnun etmek için ellerinden gelen kolaylığı sunuyorlar. Kemal bey'e ayrıca teşekkürlerimi iletirim.:) Ayrıca Bilgisayarı almamdan önayak olan bu topiğide saygılarımı sunarım :) varış süresini buradan belirtirim alacak lan arkadaşlara biraz yardımcı olur.Ayrıca bu linux ne işe yarıyor üzerine win 7 vs kurmasam sıkıntı olmadan oyun oynayabilirmiyim illa kurmam gerekirse orjinal mı kurmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefer33 -- 6 Nisan 2014; 3:24:37 >
  • nefer33 N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Daha iyi bilen kişiler varsa yanlışımı düzeltsin; Linux'ta oyun oynama işi biraz zor diye biliyorum. Oyun için elbette ki Windows kullanın. Eğer ki imkanınız varsa orijinal kullanmakta da fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 6 Nisan 2014; 4:22:22 >
  • Cihazların stok durumları nedir acaba? Bir de 17'' olan kasa denildiği kadar ''eski'' mi duruyor beyler?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.