Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani kasperskydan olabilir, sonuçta sürekli tarama yapıyor. Hdd ne kadar canavar olursa olsun bunun sınırı maksimum 150mb/sn. Oyunların doku dosylarinin boyutlarını, internet sayfalarının ağırlığını, sistemin boyutunu düşününce hdd in yetersiz kaldığı belli zaten. Ssdler ucuz olsa alacağım ama inadına bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Aynen bende hocam. Makinede 2 tane SSD slotu var ve bunlar boş duruyor. İçler acısı bir durum...
  • Al bendende o kadar o slotlar bomboş yatıyor ne zaman ucuzlayacak bu ssdler
  • Çıkalı zaten 2 3 sene oldu fiyatlar hala aynı en sonunda inat ettim bekliyorum

• tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    1-2 tb boyutlu olanlar çıktığında 128 gb lıklar düşer ancak.
  • Evet ms-16gc ile 1 haftayı geride bıraktım. genel olarak çok memnun kaldım monster alırken aklımda hep bi soru işareti vardı ulan fazla ver msı al filan gibisinden ama çok şükür monster utandırmadı beni. Msı ile monster arasında kalanlar için kesinlikle şüpheniz olmasın diyebilirim.
    benim kasa üzerindeki core i7 gtx vs stickerlar eksik aradım gelip alabilirsniz dediler ancak vakit bulamıyorum kadıköye geçicek acaba kargo yapamazlarmı ya takıldım o stickerlara
  • efemelih kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun pişman olmadıgınıza sevindim

İsteyin kargo ile gönderiyorlar zaten
  • Monster in sitesinde 16gc'nin , 1.sabit disk 750gb western görünüyor. Burada 1 tb deniyor. Hangisi doğru ?

60gb kingston sata ssd 165 tl diyor. Bunu ilave edersem bilgisayarıma tam olarak ne kazandırır ve bu fiyata uygun mudur ?

• benn07 B kullanıcısına yanıt
    kampanyan yaptıktan sonra çanta iptal oldu ve hdd 1tbdan 750 gb a çekildi
  • Monster Q47MS-16GC3 siparişim yarın veya salı günü elimde olacak. Linux işletim sistemiyle geliyormuş oyun konusundaki düşünceleriniz neler
  • gençler benim kart okuyucu çalışmadı. sorunu olan var mı. birde iki adet bulunamayan aygıt war.

işletim sistemi win 8.1 ms1757
  • ERHAINSTEIN E kullanıcısına yanıt
    Windows 8 kullanıyorum bende çalışıyor hocam. Sürücüyü yeniden ve doğru olanını yüklemeyi deneyin.
  • siteden sıradan yükledim aslında. siz cd den mi yüklediniz siteden mi?
  • ERHAINSTEIN E kullanıcısına yanıt
    http://www.msi.com/product/nb/GE60_2OE.html#download

Yukarıdaki siteden işletim sisteminize uygun olanları indirin
  • daha öncede msi ın sitesinden denemiştim olmamıştı. şimdi denedim oldu :) o zaman 8.1 güncellemesini almamıştım belki ondandır dicem ama saçma. bulunamayan donanımlardan biri card reader dı o zaten belliydi. diğerinide tahmini olarak Radio Switch sürücüsünü yükledim oda gitti. Radio Switch ne olaki anlamadım. Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Ms-1757 model notebook'uma kilidi kaldırılmış vBios dosyası yükledikten sonra alttaki fotodaki gibi overclock yapmak istedim

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###

"Apply" butonuna basar basmaz şu görüntüyle karşılaştım

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###

Eyvah ekran kartını yaktık dedim Allah'a şükür bilgisayar açıldı şimdi her işlemi geri alıp crysis 3ü 20fps ile oynamaya devam edeceğim :)

• Monster benim aklımı çok karıştırıyor. Bütün sitelerde reklamı çıkıyor. Ama sitesinde magazasiyla ilgili hiçbir görüntü yok. Tek magazasi var , internette hiçbir fotoğraf yok. Bizim gibi uzakta olanlar için mağaza fotoğraflarini yayinlasalar daha etkili olacak. Merdiven altı üretim yapan bir yer gibi geliyor.

Referanslarına baktım mit, tübitak gibi yerler var. Onlar da mı monster kullanıyor ?

Oyunla ilgili kısımlar beni hiç ilgilendirmiyor. Ama kasanın kalitesizliği ve sadece Istanbul da olması beni uzaklaştırıyor.

Bir de bir arkadaş, ilk başta monsterla alakam yok demiş, orada çalıştığı ortaya çıkınca lafı çevirmiş. 20 bin tllik bilgisayar satan firmaya bu alaturka taktikler yakışıyor mu ?

• Direkt bu kadar verilirmi mübarek yavas yavas denesene :)

Voltaj artırmadıgın sürece kart yanmaz merak etme
  •  ### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###

bu ayarlarda cod ghosts full grafik 90 fps gördüm :)
  • Kaç derecede kalıyor kart bu şekilde
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.