Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    70 derece üzerine çıkmadı
  • Bf4 te durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 1 Nisan 2014; 14:00:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Geçen Cuma günü Dell 7537 aldık ve oldukça güzel ürün, Lenovo`yu inceledikten sonra Dell`de karar kıldık.

i5 4200u ve gt750m oldukça yeterli seviyelerde programları çalıştırıyor. Monster alsaydık çok daha fazla performans alacaktık belki ama aşırı işlerde kullanılmayacağı için dell bile fazlasıyla yeterli geldi gibi.

Oyun denemelerinde bizleri üzmedi gt750m olarak 1366*768 çözünürlükte fena değil. Full hd çözünürlüğü olsaymış çok daha güzel olurmuş dell için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Geçen Cuma günü Dell 7537 aldık ve oldukça güzel ürün, Lenovo`yu inceledikten sonra Dell`de karar kıldık.

i5 4200u ve gt750m oldukça yeterli seviyelerde programları çalıştırıyor. Monster alsaydık çok daha fazla performans alacaktık belki ama aşırı işlerde kullanılmayacağı için dell bile fazlasıyla yeterli geldi gibi.

Oyun denemelerinde bizleri üzmedi gt750m olarak 1366*768 çözünürlükte fena değil. Full hd çözünürlüğü olsaymış çok daha güzel olurmuş dell için.

Hayırlı olsun hocam çözünürlük full Hd olsaydı eğer o kart düşük gelirdi o cihaza bu şekilde başarılı bir konfügrasyon

• 1757 kullanıcısı olarak beni de yazabilirsiniz artık, cihaz elime geçmiş bulunmakta.
    Fazla işlem yapmadığım halde cihaz biraz ısındı, klavyenin soluna doğru dokununca hissediliyor. 4-5 dakikadır da turboyu kullanıyorum ama sizce bu değerler normal mi? Gerçi aida64'ün benchmarkını yaptım çok bir şey biliyormuşum gibi :)
     ### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###
  • Durup dururken ses gitti ve aygıt yöneticisinde şöyle bir tabloyla karşılaştım. MSI'ın sitesinden realtek driverını indirip kurdum ama hata aldım. Bu problemi nasıl çözebilirim? Driver'ı kendisi de bulmuyor. Demin çalışıyordu, iki dakika bilgisayarın başından gittim geldim bu halde.
     ### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###
  • Normal kullanımda 70 dereceye kadar ulasabilir cihaz tabiki turbo kapalıyken ısılarınız normal görünüyor
  • Sesle ilgili problemi bir türlü çözemedim, bir de üstüne sanırım dump yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 1 Nisan 2014; 17:00:01 >
  • Format atiyorum su an yine monsterdan aldigim 8.1 windows ile. Eğer sıkıntı devam ederse arayacağım, olmadı cihaz değişikliği falan isterim. Donanım problemi ise yorar yani.

Formatı attım, ses problemini çözdüm, şu an normal görünmesine rağmen biraz önce tekrar dump yedim. Eksik olan bir driver vardı ama, onu da yükledim (switch radio'ydu sanırım), eğer tekrar dump yersem sıkıntı var demektir.

Tekrar mavi ekran geliyor. Sanırım ürün arızalı. Hay şansıma emi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 1 Nisan 2014; 19:05:04 >
  • Ayrıca driverı yüklü ve görünen touchpad neden çalışmaz onu da anlamıyorum. SCM'de touchpadle ilgili hiçbir şey de yok. Başlat çubuğunda görünen touchpad iconunun üstünde kırmızı işaret var, kaç kere kaldırdım yeniden yükledim hala çalışmıyor.
    Problem üstüne problem.
  • Hocam işletim sistemi uyumu olarak doğru sürücü kurduğunuza emin misiniz?
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    hem msi'ın sitesinden 8.1'i indirdim denedim hem de cihazla birlikte gelen CD'nin içindeki 8.1 driverı ile denedim. Zaten geldiğinden beri mavi ekran veriyor, 2 kere de format attım. Yani daha fazla ne yapmam gerekiyor anlamadım.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Hay... Tamam hallettim, çılgın bir şekilde başka bir mouse varken kendini otomatik kapatıyormuş.
    Bakalım sabaha kadar bir daha mavi ekran gelir mi. Zaten yine de monstera mesaj attım biraz sorular sormam lazım.
    Teşekkürler ilginize.
  • merhabalar ben de bugün katıldım aranıza win7 ultimate 64 bit kurdum bi sorunla karşılaşmadım desem doğru olur sanırım ancak fan neredeyse hiçbir program açık olmamasına rağmen biraz fazla çalışıyormuş gibi geldi sizin de öyle mi diye merak ediyorum
  • Kulübü olduğunu bilmiyordum cihazın madem görüşlerimi burayada aktarayım devamlı takipte kalayım :)

HanKağan nickli arkadaş sayesinde bende bu modeli tanıma fırsatı buldum akabinde benden laptop tavsiyesi isteyen kuzenime bu cihazdan aldık.

Ufak yaptığım bir inceleme ile öncelikle siparişi Pazar gecesi verdik kuzenim İstanbul - Habiplerde oturuyor ve cihaz salı günü eline ulaşmıştı. Kargoda ve paketinde hiçbir sorun yok Monster gereken titzliği göstermiş, yanında 60 küsür liraya aldığımız notebook sırt çantası bence yeterli idi. Ürünün kutusu pek bir basit fakat bu hiç önemli değil çünkü ben cihazın kalitesine ve f/p oranına bakıyorum diğer masraflardan ne kadar kısarsa o kadar iyi.

Cihazın donanımsal kalitesine değinmem gerekirse bence gayet başarılı olmuş çirkin ama güçlü... Kasası gayet tok duruyordu menteşe yerlerinden herhangi bir esneme, sallanma veya sürtünme sesi gelmiyordu ki kasada benim için başarı öncüllerinden birisi menteşelerin tepkileridir. Ekranı gerçekten beğendim, klavyeye bayıldım, touchpad'i hiç sevmedim :) Ses kalitesini denemeyi maalesef unuttum ama sıkıntılı olacağını zannetmiyorum böyle bir cihaz için. Cihazda ısınma şuan için yok, fan sesleri duyuluyor ama çok dikkat ederseniz, benim için kısıt 1 yıl sonra bunların ne şiddette olacağıdır. Ağırlığı ise kabul edilebilir seviyede hafifte değil eşşek ölüsü gibide değil.

Kısa süreli izlenimlerim bunlar. Genel olarak bence fiyatını hakeden gerçekten başarılı bir cihaz. Güzel bir mouse ve mouse pad ile zevk alınarak kullanılabilinir. Kullanan arkadaşlar herhangi bir sorunda buraya yazabilirlerse eğer bizde bilgi edinebilir bu konuda.

İyi forumlar.

• Beyler tekrar sorayım burada, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED diye mavi ekran alıyorum arada. Problem realtek driver ile başladı, driverı sil tekrar yükle falan derken hiçbir şey olmadı, ben de format attım. Tekrar her şeyi yükledim, ses problemim çözüldü ama hala aynı mavi ekranı alıyordum. Hızımı alamadım ve tekrar format atıp CD'deki her şeyi yükledim eksiksiz. Ama bilgisayarı biraz kendi başına bırakıp geri geldiğimde yine mavi ekran ve res durumu olmuş. 8.1 kullanıyorum, monsterdan aldım işletim sistemini de. Hani acaba bios mios 8.1e uyumlu mu değil cihaz acaba? Yani kendileri yükleyip gönderdiler ilk başta ve bunu da düşünmüşlerdir sanırım. Safe mode girip aygıt yöneticisinden baktım nelerde problem var diye ve Radio switch device'ın üstünde soru işareti vardı monitörle birlikte. Monitörde olması problem mi değil mi onu da bilmiyorum ama neyse. Sadece safe mode da iken radioda ünlem görüyorum, onda da code 10 diye bir error yazıyor, çalışmıyor diyor falan. normal çalışırken aygıt yöneticisinde bir problem görünmüyor.
    Yahu benim problemim acaba donanımsal mı? Bileniniz falan varsa haber edin de cihazı göndermek zorunda kalmaktan kurtulabileceksem kurtulayım.

• Sizin cihazin durumunu takip ediyorum, bende orjinal win8 1 kullanıyorum driverlari msi in sitesinden indiriyorum. Problemi araştırdım ya windows güncelleştirmeyi yada guncel driver yuklemeyi öneriyorlar yani kesin bir çözüm bulamadım. Sorununuzu telefonla anlatın.

Format atarsanız driver yükleme sırası
    -chipset
    -ekran
    -ses
    -switch radio
    -...vs

Olsun

Biosa girdiğinizde "....717" gibi bişey yaziyosa gunceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 2 Nisan 2014; 9:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trequartista78

merhabalar ben de bugün katıldım aranıza win7 ultimate 64 bit kurdum bi sorunla karşılaşmadım desem doğru olur sanırım ancak fan neredeyse hiçbir program açık olmamasına rağmen biraz fazla çalışıyormuş gibi geldi sizin de öyle mi diye merak ediyorum

Normal laptoplar kadar sessiz çalışmadıgı dogrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ered

Hay... Tamam hallettim, çılgın bir şekilde başka bir mouse varken kendini otomatik kapatıyormuş.
    Bakalım sabaha kadar bir daha mavi ekran gelir mi. Zaten yine de monstera mesaj attım biraz sorular sormam lazım.
    Teşekkürler ilginize.

Hocam mause kapatmasını n sebebi gaming bir laptop olduğu için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

quote:

Orijinalden alıntı: trequartista78

merhabalar ben de bugün katıldım aranıza win7 ultimate 64 bit kurdum bi sorunla karşılaşmadım desem doğru olur sanırım ancak fan neredeyse hiçbir program açık olmamasına rağmen biraz fazla çalışıyormuş gibi geldi sizin de öyle mi diye merak ediyorum

Normal laptoplar kadar sessiz çalışmadıgı dogrudur.

teşekkürler peki açılış süresi ne kadar wiindows 8 in daha hızlı açılması gibi bişey var mı çünkü açılma zamanı eski laptopumla çok farklı değil
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.