Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ered

selamlar hepinize,

çılgın mavi ekran sorunları, gönderip geri gelmeler ve performans sorunları sonunda 1757'yi iade etmiş bulunuyorum. buradan bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. sanırım bir süre bekleyip 8 serisi msi alacağım.

Hayırlı olsun diyelim şimdiden
  • rome 2 fpsleri nasıl bu aletin bilen var mı
  • arkadaşlar bu hafta 17' modeli alıcak gibiyim lakin şu dalgayı anlamadım özelliklerinde ücretsiz işletim sistemi linux yazıyor ben öyle pek anlayan birisi değilim sadece ekran kartı ve işlemcisi ile dikkatimi çekti tanıtım videonuzu izledim videoda win8 yüklüydü sanırım nasıl olacak şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: medhelsinq

arkadaşlar bu hafta 17' modeli alıcak gibiyim lakin şu dalgayı anlamadım özelliklerinde ücretsiz işletim sistemi linux yazıyor ben öyle pek anlayan birisi değilim sadece ekran kartı ve işlemcisi ile dikkatimi çekti tanıtım videonuzu izledim videoda win8 yüklüydü sanırım nasıl olacak şimdi

Monster ürünlerinde standart olarak Linux kurulu olarak gönderiyor(bizlere daha iyi fiyat sunabilmek için,örneğin ben kendi windows lisansıma sahibim okulum sayesinde ve bir daha lisans ücreti vermek istemem)

Eğer format atma bilginiz yok ise bilgisayarcıların format atma diye belirttiği işlemin yapılması yani Windows yüklenmesi gerek.

Eğer istersenizki Monster windows kurulu göndersin, o zaman ürünü satın alırkenki özelleştir butonu ile gelen seçeneklerden windows'u seçmelisiniz. Orada orjinal lisanslı fiyatıda (vergiler hariç olarak) mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 16 Nisan 2014; 14:13:16 >

• beyler bu ürünü bu hafta alıyorum. bir iki oyunun benchmarkını koyabilir misiniz bf4, rome2 gibi.
  • Kezul K kullanıcısına yanıt
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-765M.92907.0.html

Buradaki değerleri alıyor cihaz.
  • kameram çalışmıyor touchpad driverı da yüklenmiyor ne önerirsiniz tekrar format mı atayım yoksa servise falan mı götüreyim

bu arada beni de 16gc kullanıcılarına eklerseniz sevinirim
  • trequartista78 T kullanıcısına yanıt
    eklenmek için konu sahibine pm atın. kamera fn+f6 ile açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trequartista78

kameram çalışmıyor touchpad driverı da yüklenmiyor ne önerirsiniz tekrar format mı atayım yoksa servise falan mı götüreyim

bu arada beni de 16gc kullanıcılarına eklerseniz sevinirim

Touchpad driveri içinde şuradan indirebilirsiniz ;

http://www.msi.com/product/nb/GE60_2OE.html#download
  • bugün oyun oynarken, video izlerken ve müzik dinlerken her 30 saniyede bir seste parazitlenme yaşadım (cızırdama gibi) az araştırdım başkaları da aynı sorunu yazmış farklı işletim sistemine geçtiği içinmiş donanımda sorun yokmuş. ben de windows 8.1 update 1 e geçmiştim bu yüzdendir dedim ses driver ını sildim realtekin sitesinden son sürümünü indirdim yeniden yükledim sorun düzeldi.

ayrıca güzelim bilgisayarda half life oynayamıyorum arkadaş win7 deyken ne güzel oynardım win8 e geçtim ne yaptıysam açamadım en son steamden 20tl verip satın aldım oyun açıldı bu sefer de oynarken ilginç bir şekilde fareyi oynattım diyelim görüntü bir kaç salise sonradan oynuyor yani adam gibi oynayamıyorum win7 de böyle bir sıkıntı yoktu günümün 3/1 half lifeda geçiyor şimdi ne yapacağım bilmiyorum yeniden format atmak hiç istemiyorum vay arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WakeandBacon -- 19 Nisan 2014; 7:10:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

bugün oyun oynarken, video izlerken ve müzik dinlerken her 30 saniyede bir seste parazitlenme yaşadım (cızırdama gibi) az araştırdım başkaları da aynı sorunu yazmış farklı işletim sistemine geçtiği içinmiş donanımda sorun yokmuş. ben de windows 8.1 update 1 e geçmiştim bu yüzdendir dedim ses driver ını sildim realtekin sitesinden son sürümünü indirdim yeniden yükledim sorun düzeldi.

ayrıca güzelim bilgisayarda half life oynayamıyorum arkadaş win7 deyken ne güzel oynardım win8 e geçtim ne yaptıysam açamadım en son steamden 20tl verip satın aldım oyun açıldı bu sefer de oynarken ilginç bir şekilde fareyi oynattım diyelim görüntü bir kaç salise sonradan oynuyor yani adam gibi oynayamıyorum win7 de böyle bir sıkıntı yoktu günümün 3/1 half lifeda geçiyor şimdi ne yapacağım bilmiyorum yeniden format atmak hiç istemiyorum vay arkadaş.

eski oyunlar win 8 de çalışmayabiliyor. bende crysis 1 için bayağı uğraşmıştım

• arkadaşlar Allah'ın izniyle 22sinde adsense maaşları yatırıyor notebook a sağlam bir soğutucu almak istiyorum herkes zalman öneriyor bir de size danışmak istedim fiyat hiç önemli değil 500tl olsa da alırım yeter ki cs go oynarken gpu da 70 derece görmiyeyim.

tek isteğim bu laptop oyun oynarken resmen yanıyor bir zaman sonra elim bile yanmaya başlıyor rahatsız oluyorum neyse fazla uzatmıyayım önereceğiniz soğutucu varsa lütfen belirtin

aslında gerekli aletleri alıp su soğutmalı bir soğutucu da yapabilirim ama bu konuda pek bilgim yok sadece youtube dan video izledim neyse herkese iyi akşamlar iyi forumlar cevaplarınızı bekliyrum
  • MS-16GC2 alalı daha 1 ay oldu.Windows 8.1 Kullanıyorum.

Format Factory 3.3.1 de tek bir 1.3gb lık videoyu convert ederken cpu kullanımı %100 oluyor.Bunun nedeni nedir sizce? ve bunun olması normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagatayYL

MS-16GC2 alalı daha 1 ay oldu.Windows 8.1 Kullanıyorum.

Format Factory 3.3.1 de tek bir 1.3gb lık videoyu convert ederken cpu kullanımı %100 oluyor.Bunun nedeni nedir sizce? ve bunun olması normal midir?

Convert gibi video işlemelerde CPU kullanıldığı için sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 780m li versiyonu var adsense ile aldim. Pc resmen akiyor. Elder Scroll Online oynuyorum laptop ile

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    yardımcı olmaya çalışıyorsunuz sağolun ama bilgisayarı yeni aldım ilk kez bilgisayar kullanmıyorum touchpad in fn+f3 kemeranın da fn+f6 ile açılıp kapanacağını anlayacak kadar bilgisayar bilgim kullanım kılavuzunu da anlayacak kapasitem var çok şükür çalışmıyor derken o tuşlara bastığımda çalışmıyor demek istememi ayrıca belirtmeme gerek olmadığını düşünüyorum bundan sonraki cevaplarınızı bu yönde verirseniz sevinirim
  • trequartista78 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizi anlıyorum. Bilgisayari ilk aldığımızda biz bazı kullanicilar ve ge60 kullanicilari kamera driveri kurulmadığı için kameranin nasıl açıldığını bilmeyebiliyorduk. Sizinde o yönde sorun yaşadığınızı düşündüm. Ağzınızı açıp gözlerinizi yummadan önce bizimde salak olmadığımızı düşünerek yazmanız iyi olurdu.

Soruna gelirsek, yukarıda yazdınız mi göremedim driver cdsinin içinde scm diye bir yazılım var kamera, touchpad gibi sürücülerin kontrolüne yarıyor. Kurmadiysaniz onuda bir deneyin.

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın biraz sert olduysa SCM yi de kurdum ordan açıp kapatma işlemlerini de yapıyorum ama hiçbir etki yapmıyor touchpad de aynı kamera da
  • Yani demek istediğim, sırasıyla 10 ar tane videoyu (Format Factory 3.3.1 de) convert ediyorum,bu 10 video convert olma zamanı yaklaşık 1.5saati geçen bir süre,bu süre boyunca bilgisayarın cpu%100 de çalışıyor.Bunun olması normal mi? yada bu şekilde çalışması sisteme zarar verirmi. Bilgisayarda herhangi bir soğutucu kullanmıyorum. Turbo Fanı açıyorum yanlızca.

MS-16GC2 alalı daha 1 ay oldu. Orjinal Windows 8.1 Kullanıyorum.

NOT: Arkadaşın bilgisayar yaklaşık 2 yıllık Monster,işlemcisi 2.nesil,onunkinde böyle bişey olmuyo,cpu %50-%80 arası değişiyo.ama video convert süresi bana göre 2 kat daha uzun.Windows 7 Kullanıyor.

NOT2: Bu gece yaptığım Yanlızca 1 video convertten sonra (1.5gb video 12dk da tamamladı) çekirdek sıcaklıkları:
    Çekirdek#0: 56C
    Çekirdek#1: 62C
    Çekirdek#2: 55C
    Çekirdek#3: 57C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayYL -- 22 Nisan 2014; 2:59:30 >
  • CagatayYL C kullanıcısına yanıt
    Video işlemede render alma mantığı var ve render da işlemci kullanılır. Bunun için özel teknolojiler ekleniyor yeni nesil işlemcilere ve haliyle nesil yeni olunca kullanma oranı/teknoloji artıyor. Haliyle ne kadar kullanılırsa ve işlemci ne kadar güçlü olursa o kadar fazla kullanılır ve ısınır. Sen pcni hava alıcak bir yere koy. Ve de turbo fanı aç sıkıntı olmaz. Özellikle ekranı kapatınca uyku modunu devre dışı bırak. Ekranı kapat ve laptobu ters çevir. Hava alan yer yukarıda olduğu için rahat rahat hava çeker. Hatta balkona at soğuk havada tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 22 Nisan 2014; 14:19:10 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.