Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba monster abra a7 aldım fakat bilgisayar daha yeni geldiğinden fazla alan yok o yüzden sorunlarıda danışabilceğim bi yer yok fakat sorun bilgisayara ait değilde işletim sistemine ait diye düşünüyorum
    neredeyse saat başında bir CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION diye hata veriyor windows ne yapacağımı bilemedim varmı yardım edebilcek yada bu sorunu yaşayan
  • Sn. medhelsinq;

Herhangi bir sorununuz olduğunda lütfen ( 216 ) 449 49 30 no' lu telefonlardan teknik servisimize ulaşın. Arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır. Mevcut sorununuzun devam etmesi veya çözüm bulamamanız halinde servis departmanızla görüşmenizi rica ediyoruz.

Saygılarımla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • CagatayYL C kullanıcısına yanıt
    Konunun en başında maksimum CPU kullanımını düşürerek aşırı ısınma ve sistemin yıpranmasını önleyecek bir bilgi var. Eğer sistemi yormaktan endişe ediyorsanız onu uygulayabilirsiniz. Çok azıcık performanstan ödün vermiş olacaksınız elbette.
  • Arkadaşlar Abra A5 v2.1 almayı düşünüyorum. Kullanılan kasalar aynıymış:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463524&kat=6454&lang=tr-TR#.U1uMK1V_tQA

Siz de bu kasayı kullandığınız için sormak istiyorum kasa kalitesi hoşunuza gitti mi? Normal fan sesi nasıl? Oyunlarda ısınma durumu nasıl? Soğutma sisteminden memnun musunuz kısaca? Kasa çok karizmatik bir tasarıma sahip, tek kaygım ısınma durumu. MSI başarılı bir iş çıkarmış diyebilir misiniz?

Not: İlk mesajdaki videoları izledim de fan sesini çok anlayamadım.

@HWS siz anlıyorsunuz hocam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramelizeYogurt -- 26 Nisan 2014; 13:59:50 >

• Arkadaşlar iyi akşamlar şu iki linkteki ürünlerin tek farkı ekranı sanıyorum.Oyun amaçlı almayı düşünüyorum bilgisayarı tecrübeli arkadaşlar sizce daha büyük ekran için aradaki fark verilmeye değermi ?

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=460081&kat=6412&lang=tr-TR#.U11Gs_l_ss9

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=460083&kat=6413&lang=tr-TR#.U11GSPl_ss8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatore17 -- 27 Nisan 2014; 21:26:50 >

• Salvatore17 kullanıcısına yanıt
    Daha büyük ekran demek daha fazla haz demek hocam. Televizyon örneğinden yola çıkarak; 82 ekran smart TV uçan kaçan özellikte televizyon alıcagıma. 107 ekran göstersin yeter televizyon alırım. Çünkü günün sonunda ben sadece televizyon izlicem. Büyük ekran da alınan haz bir başka. Ama bana aradaki 4.3 cm büyüklük önemli değil dersen aradaki fiyat farkına güzel bir SSD alıp günün sonunda daha mutlu olabilirsin Uzun lafın kısası " sen nasıl istersen "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 27 Nisan 2014; 22:18:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Daha büyük ekran demek daha fazla haz demek hocam. Televizyon örneğinden yola çıkarak; 82 ekran smart TV uçan kaçan özellikte televizyon alıcagıma. 107 ekran göstersin yeter televizyon alırım. Çünkü günün sonunda ben sadece televizyon izlicem. Büyük ekran da alınan haz bir başka. Ama bana aradaki 4.3 cm büyüklük önemli değil dersen aradaki fiyat farkına güzel bir SSD alıp günün sonunda daha mutlu olabilirsin Uzun lafın kısası " sen nasıl istersen "

cevabınız için teşekkürler hocam,aslında büyük olması görünümü açısından da beni düşündürüyor,göze pek hitap etmeyişi büyük ekranla daha fazla kaba durursa diye endişe ettim.Ama sanırım yinede büyük ekran daha ağır basıyor

• Windows 7yi boot ile yüklemeye çalıştım ama erişilemez boot aleti uyarısı aldım. Ardından yaptığım bikaç işlemle bu hataları aldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımın modeli MS-16GC.

http://imgur.com/G2ecxH0

http://imgur.com/vKsDjUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orucbe -- 28 Nisan 2014; 12:17:01 >
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Bence gayet ideal bir kasa olmuş. Turbo fan'da ideal seviyesinin bir tık üzerine çıkarmış bu kasayı. Oyunlarda haliyle ısınma oluyor fakat 'en yüksek ayarlarda oynama' sevdanız yoksa fazla problem değil:) Ayarları birazcık düşürünce ısınma durumu yaşamıyorsunuz. Aksi halde makineyi tam kapasite zorlarsanız bir soğutucu ile kullanmanız çok daha doğru bir tercih olacaktır.

Fan sesi standart kullanımda gayet sessiz. Turbo fan'da rahatsız edici bir ses oluşabilir.(ben rolmuyorum ama olan vardır diye düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 30 Nisan 2014; 1:03:10 >
  • Tasarımı, ağırlığı ve oyun laptoplarına oranla inceliği benim de çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ve klavyesi de güzelmiş. Aklıma takılan 2 soru fan sesi ve ısınmaydı. Ince kasa bu cihazı sogutabiliyor mu hocam? 2 saatlik crysis 3 sonrası sıcaklık değerleri ne civarda olur? Bu arada oyunları oynarken turbo açmak zorunda kalacak mıyım hep? Böyle bir cihaz alıp ısınma yüzünden ultrada açamayacak olmak canımı sıkar doğrusu

Not: Cihazların tek farkı ekran kartları olduğundan aşağı yukarı aynı isinacaktir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: orucbe

Windows 7yi boot ile yüklemeye çalıştım ama erişilemez boot aleti uyarısı aldım. Ardından yaptığım bikaç işlemle bu hataları aldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarımın modeli MS-16GC.

http://imgur.com/G2ecxH0

http://imgur.com/vKsDjUN

up

• Merhaba arkadaşlar;

Mart ayından beri MS-16GC modelini kullanmaktayım. Kesinlikle çok mennunum. Ayrıca Monster Müşteri Hizmetleri hem alırken, hem aldıktan sonra aradığımda, gerçekten çok samimi, detaycı ve yardımsever davrandı. Ben böyle hizmete biraz yakın olarak sadece HP'yi gördüm.

Bilgisayarda tek mennun olmadığım konu; ses kartının sadece kulaklık desteklemesi. Bende büyük ampfi ve 2 adet 3 yollu büyük kolon var ve ses çıkışı yeterli gelmiyor. Ses boğuk ve bas çok yoğun çıkıyor. Bu benim için oyun performansından daha çok önem teşkil etmesine rağmen, alırken hiç dikkat etmemişim. Mecburen Creative USB ses kartı alacağım.

Belki konuya yazan olmuştur ama bu makineyi mSATA SSD ile kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Kullanıcı listesine de adımı yazmanızı rica ediyorum.

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Temelde realtek olduğu için ses çıkışı yüksek değil. Birde sound blaster cinema yi silip thx trustudio pro kurun. Ben daha memnunum suan. Yaza doğru bi ses kartı düşünüyorum creative omni güzel gibi duruyor. Pro versiyonu çıkarsa onu beklerim.

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Sound Blaster Cinema bilgisayarı üzerindeki hoparlörler için olan bi yazılım değil mi hocam? THX'in yazılımını kursam bile ses çıkış gücü iyi olmadıktan sonra neye yarar ki? Bende Omni'den almayı düşünüyorum...
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    her iki program ile de kulaklığı kontrol edebilirsiniz. thx biraz daha iyi. omni pro versiyon bekliyorum şuanki versiyon thx desteklemiyor. pro versiyonun gelmesi iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

Tasarımı, ağırlığı ve oyun laptoplarına oranla inceliği benim de çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ve klavyesi de güzelmiş. Aklıma takılan 2 soru fan sesi ve ısınmaydı. Ince kasa bu cihazı sogutabiliyor mu hocam? 2 saatlik crysis 3 sonrası sıcaklık değerleri ne civarda olur? Bu arada oyunları oynarken turbo açmak zorunda kalacak mıyım hep? Böyle bir cihaz alıp ısınma yüzünden ultrada açamayacak olmak canımı sıkar doğrusu

Not: Cihazların tek farkı ekran kartları olduğundan aşağı yukarı aynı isinacaktir diye düşünüyorum.

Crysis3'ü zaten ultrada oynayamazsınız ekran kartı yetmez.

Turboyu açıp açmamak sizin elinizde ama zaten ağır oyunlarda fan hemen hemen turbo'ya yakın bir hızda çalışıyor.

Farkettiğim kadarıyla sogutma sistemi biraz değişik gibi fakat o ekran kartı bundan daha az ısınacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

Tasarımı, ağırlığı ve oyun laptoplarına oranla inceliği benim de çok hoşuma gitti. Ses kalitesi ve klavyesi de güzelmiş. Aklıma takılan 2 soru fan sesi ve ısınmaydı. Ince kasa bu cihazı sogutabiliyor mu hocam? 2 saatlik crysis 3 sonrası sıcaklık değerleri ne civarda olur? Bu arada oyunları oynarken turbo açmak zorunda kalacak mıyım hep? Böyle bir cihaz alıp ısınma yüzünden ultrada açamayacak olmak canımı sıkar doğrusu

Crysis3'ü zaten ultrada oynayamazsınız ekran kartı yetmez.

Turboyu açıp açmamak sizin elinizde ama zaten ağır oyunlarda fan hemen hemen turbo'ya yakın bir hızda çalışıyor.

Farkettiğim kadarıyla sogutma sistemi biraz değişik gibi fakat o ekran kartı bundan daha az ısınacaktır diye düşünüyorum.

Umarım dediğiniz gibi olur 2600 tl ye sipariş vermeyi düşünüyorum kararımı verdim sayılır. Crysis 3 ü highda açsak yeter diyelim o zaman. Bu arada turbo fan oyun oynarken arkada kendini belli ediyor mu?

• Arkadaşlar merhabalar. Ben geçtiğimiz günlerde Monster MS-17572 cihazını aldım. Yüksek performanslı bir oyun oynadığımda (turbo fan açık halde) laptop'ın sol tarafında, tuş takımının olduğu, elimi koyduğum kısımda ısınma problemi oluyor. İnsanı rahatsız edici bir radyasyon hissi, siz de yaşadınız mı hiç bilmiyorum. Elbette soldaki fandan üflüyor fakat tuş takımının olduğu kısma etki etmemesi lazım. Bildiğiniz gibi oyunu WASD ile oynadığımdan oyunun başından bir an önce kalkasım geliyor, oynayamıyorum. Acaba bu problem cihazın kendisinde olan bir problem mi, sadece benim aldığım cihazda mı bu problem var, siz de yaşadınız mı onu öğrenmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilgol

Arkadaşlar merhabalar. Ben geçtiğimiz günlerde Monster MS-17572 cihazını aldım. Yüksek performanslı bir oyun oynadığımda (turbo fan açık halde) laptop'ın sol tarafında, tuş takımının olduğu, elimi koyduğum kısımda ısınma problemi oluyor. İnsanı rahatsız edici bir radyasyon hissi, siz de yaşadınız mı hiç bilmiyorum. Elbette soldaki fandan üflüyor fakat tuş takımının olduğu kısma etki etmemesi lazım. Bildiğiniz gibi oyunu WASD ile oynadığımdan oyunun başından bir an önce kalkasım geliyor, oynayamıyorum. Acaba bu problem cihazın kendisinde olan bir problem mi, sadece benim aldığım cihazda mı bu problem var, siz de yaşadınız mı onu öğrenmek istiyorum.

Sanırım kronik bir sorun. Ancak kasadan kaynaklıysa ben de aynı kasalı bir laptop almayı düşündüğümden beni de ilgilendiriyor. Cevapları bekliyorum ben de.

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Oyun sesinden fan sesi duyulmuyor zaten hocam
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.