Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjkliardii

valla yeter 2 aylık monster ms 1757 laptobumu satıyorum!

Satma sebebiniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu sanal bellek yetersiz hatasından dolayı benimde canıma tak etti çözümü nedir bu hatanın deli olucam bir bf4 keyfim vardı oda ziyan oldu
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    cs go da yarım saat oynadıktan sonra kasmalar, takılmalar oluyor. ciddi alıcı çıkarsa satıp kasa toplamayı düşünüyorum
  • efemelih kullanıcısına yanıt
    Hocam temiz bir format atmadan donanımlarda hata olduğunu düşünemeyiz. Siz bi formatlayın makinenizi, oyununuzu kurmadan önce ve sonra aynı hatayı alıyor musunuz takip edin. Eğer oyunu kurmadan önce hata alırsanız ve sabit diskinizin de en az %20 si boşsa, Memtest86+ ile bellek testi yapın ve sonucu bizimle paylaşın. Oyunu kurduktan sonra hata alırsanız problem zaten oyundadır. Özellikle de korsan oynuyorsanız sahte lisanslama sırasında oluşan bir problem bu hatayı almanıza sebep olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 4 Mayıs 2014; 4:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Hocam temiz bir format atmadan donanımlarda hata olduğunu düşünemeyiz. Siz bi formatlayın makinenizi, oyununuzu kurmadan önce ve sonra aynı hatayı alıyor musunuz takip edin. Eğer oyunu kurmadan önce hata alırsanız ve sabit diskinizin de en az %20 si boşsa, Memtest86+ ile bellek testi yapın ve sonucu bizimle paylaşın. Oyunu kurduktan sonra hata alırsanız problem zaten oyundadır. Özellikle de korsan oynuyorsanız sahte lisanslama sırasında oluşan bir problem bu hatayı almanıza sebep olabilir.

Merhaba win8.1 kurulu suanda cihazda ama yarin gidicem win7 alicam lisansli olatak bakalim yine sorun yasarsam anlariz donanımsal olup olmadigini ayrica ilginize teşekkür ederim hayirli geceler

Kendim şahsen Windows 8 Pro kullanıyorum hocam. 8.1'de bazı uyum sorunları yaşadığım için pek güvenemiyorum nedense. Ayrıca lisans satın alacaksanız, Windows 8 tavsiye ederim. Makineniz her ne kadar Windows 7'yi desteklese de Windows 8'e daha uyumlu üretildiği için, kısmen daha stabil çalışacaktır. Ayrıca yarın öbür gün SSD takarsanız, SSD hız farkını ancak Windows 8'de tam olarak alırsınız.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Suanda win8 lisansli haklisiniz guncellemeler ile win8 daha stabil bir sürüm olucaktir elbet. Ozaman yarin win7 indirip kuriyim 1 2 hafta deneme amacli kurulu kalsin bakalım en kötü servis yolu tastan

Karar sizin. Lakin biraz evvel 8.1 yazmıştınız. Ben 8'den söz ediyorum hocam. Aralarında kanaatimce bariz stabilite farkları var. Eğer Windows 8 lisansı satın alacaksanız, 8.1 değil 8 lisansı almanızı tavsiye ederim. Eğer isterseniz 8.1'e güncellersiniz zaten.
    Kafam ucmus saatten dolayi 8 lisansim var ancak 8.1 kurulu

8'i denemediyseniz bi tecrübe edinin bence.
  • Bu makinede SSD'siz Windows 7 ve 8.1 kullanan var mı arkadaşlar?
  • MSI'ın ge70 serisi ile Monster Q47MS-17572 arasında kaldım arkadaşlar. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu makinede SSD'siz Windows 7 ve 8.1 kullanan var mı arkadaşlar?

Ben :)
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Windows 7 mi sendeki? :)
  • quote:

Windows 7 mi sendeki? :)

7 kurdum geçen gün
    8 le kıyasladığında nasıl durum?

• quote:

8 le kıyasladığında nasıl durum?

Bence daha stabil çalışıyor 7 ile
    Bende formatlayacağım bu ara 7 mi kursam...
    Varsin 20 saniye geç açılsın böyle daha iyi

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.