Şimdi Ara

Monster , Msı , Victor Vs. Gaming notebookların kullanım ömürleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar , Yani bu saçma bi soru gibi gelebilir ama şu anda 2006 model sony vaio FE11m laptop kullanıyorum yaklaşık 9 sene olucak ve donanımsal bir problem yaşamadım tabi artık yenilenmesi gerekiyor zira teknolojiden çok uzak kaldı. Yaklaşık 1 haftadır siteden gaming laptop araştırıyorum ve aslında hoşumada gidiyor ama nedense kısa ömürlü gibi geliyorlar bana ve 5-6 seneden önce yeni bir pc alamam !

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar Fikirleriniz çok önemli Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uhrevimen

Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar , Yani bu saçma bi soru gibi gelebilir ama şu anda 2006 model sony vaio FE11m laptop kullanıyorum yaklaşık 9 sene olucak ve donanımsal bir problem yaşamadım tabi artık yenilenmesi gerekiyor zira teknolojiden çok uzak kaldı. Yaklaşık 1 haftadır siteden gaming laptop araştırıyorum ve aslında hoşumada gidiyor ama nedense kısa ömürlü gibi geliyorlar bana ve 5-6 seneden önce yeni bir pc alamam !

Bu konuda tecrübeli arkadaşlar Fikirleriniz çok önemli Teşekkür ederim

kullanan kişiye bağlı olarak 1 ile 10 yıl arasında değişir

• İşin doğrusu Ben titiz bi kullanıcım ama Kullanılan malzeme kalitelerinden pek anlamıyorum, benim dışımda kullanım harici sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum? Ama pek olumsuz yorum okumadım doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uhrevimen

İşin doğrusu Ben titiz bi kullanıcım ama Kullanılan malzeme kalitelerinden pek anlamıyorum, benim dışımda kullanım harici sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum? Ama pek olumsuz yorum okumadım doğrusu

mesela ben sigara kullanıyorum en basitinden ister istemez kül kaçıyor 1 sene sonra içi küllük gibi olur 3 senede pert olur

bu tarz şeylerden bahsediyorum çok iyi kullandım niye bozuldu dersin ama aslında iyi kullanmamışsındır sigara sadece bir örnek

msi gigabyte kasa olarak daha kaliteli

monster victor kasaları makyajlamıyolar uzun süre bakımından ben gigabyte derim daha sonra msi

• Evet demek ki markaların arasındaki 400 500 tl Fark kasa farkından kaynaklanıyor. Max. 2800 bütçe koydum kendime bu fiyatlarada ister istemez çok seçici olamıyorsun yorumlara göre karar vermeye çalışacağım artık
  • Uhrevimen kullanıcısına yanıt
    2800 veriyorsan monster almanı öneririm
  • Evet şuan onlara bakıyorum Freedos Şekilde fiyatları ama emsallerine göre gayet uygun umarım çabuk deforme olmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _sakarya_54 kullanıcısına yanıt
    hocam gigabyte dediğiniz de clevo kasa kullanıyor birçok modelde.dediğiniz gibi makyajlı hali niye daha uzun süre dayansın ki sonuçta aynı kasa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

hocam gigabyte dediğiniz de clevo kasa kullanıyor birçok modelde.dediğiniz gibi makyajlı hali niye daha uzun süre dayansın ki sonuçta aynı kasa?

daha öncede konusu açıldı ama ben tekrardan açıklıyabilirim clevo kasa kullanıyor makyajlı hali dediğim sadece tipini değiştirmiyor 3 katlı termal bi maddeside var kısaca ısınma diye bir sorunu yok asusun rog serisindeki malzemeyi kullanıyor .
  • _sakarya_54 kullanıcısına yanıt
    olabilir.hocam yük altındaki sıcaklık değerleri linki atabilir misiniz?ben baktım da gtx850m veya 860m li modellerin incelemesini bulamadım.
  • O fiyata monster abra a5 var onu öneririm

• Evet monster üzerine yoğunlaşıyorum ama kasaları soyuluyormuş clevo bencmark ta msi g70 den yüksek puan almış kafa iyice çorba oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.