Şimdi Ara

Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
10
Favori
107.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Promayz00

Arkadaşlar harici bellekten windows 10 yüklemeye çalıştım, boot seçenediğinde dwd writer ı görmedi sadece uefi enabled seçeneği var. Şimdi güncel olarak formatı nasıl atmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim ilk sayfada 5 senelik.

Uefi hakkında hiç bir bilgim yok vallahi.Ben normal format atarken biosa girip biostan usb nin sıralamasını 1 e getiriyorum sonra resetliyorum usb den aciliyor ve kuruyorum
  • adilkahraman A kullanıcısına yanıt
    hangi driverleri yüklediniz
    yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6048

hangi driverleri yüklediniz
    yardımcı olurmusunuz.
    Ekran kartlarini nvidia ve intelin kendi sitesinden yukluyorum, diger eksik kalan driverleride driver booster ile yukluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell'lerdeki gibi farenin devreye girdiği ve çok fazla seçeneğin ortaya çıktığı bios menüsü için bir güncelleme falan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elinde clevo p150sm-a için orijinal bios dosyası ec dosyası olan var mı?
    Birde ekran kartının vbios u varmış herhalde gtx970m 6gb için vbios lazım.
    Varsa çok makbule geçer.
  • Monster abra a7 v5 modeli laptop var bende format atalım dedik elimizde hem flashbellek hemde dvd var windows 10 ancak 2sinide görmüyor pc bios için ayar verebilcek varmı dvd için olursa daha kolay olur önceki formatı onunla atmıştık bu sefer niye atamadık çözemedim başlarken dvdyi okuması gerekmiyomu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Monster notebook 1.5 yıl önce aldım abra a5 v.12.1 modelini.O gün fredos olarak aldım işletim sistemi yüklettirmedim kendim kurarım diye...fakat sonra internetten aldıgım korsan windows 10 u yükledim ve bilgisayarım aniden donmalara çökmelere başladı bundan dolayımıdır bu?Teknik servis korsan yazılımdan ötürü dedi.Orjinal windows 10 da cok pahalı siz ne yapmamı önerirsiniz ?
  • lars ulrıch kullanıcısına yanıt
    N11 de eptt de felan Windows pro keyleri satılıyor 20 liraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.