Şimdi Ara

Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
10
Favori
107.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçen hafta ms-1762 cihazımı teslim aldım 20 haziran-30 temmuz teslimatlıydı. linux olarak aldım fakat win 8 kurmak istiyorum. kurulum için size göndermem gerekir mi yoksa ben yapabilir miyim? bir de bios veya ec güncellemesi yapmam gerekiyor mu? son sürümdelerdir heralde...
  • Ömür bey beni de hatırlamıssınızdır eminim cok derdimi anlattim size. simdiki sıkıntım bilgisayarımda windows 8 işletim sistemi yüklü fakat kamerayı ne yaptım ne ettim acamadim. skype, facebook ve diger goruntulu konusma alanlarinda goruntulu konusma yağamıyorum. bilgisayarım Q-63MS-16-F3 serisi idi. yardımcı olursanız cok memnun olurum. Simdiden tesekkur ederim...
  • w350et için bios bulamadım sitenizde yardımcı olur musunuz link verebilr misiniz?
  • CrOaTaN kullanıcısına yanıt
    garantiside bitmek üzere.. kim ipler p150hm.

tek kötüyanı bu anakartı. optimus özelliğide vermedi.. btün kabahat anakartta.. en kalitesiz parçada o.. kasadan bile daha dandik..
  • iyi günler bu gün ms-1763 model bilgisayarımı teslim aldım. ubuntu yerine win 8.1 yüklemeye çalışıyorum fakat boot menüsüne bir türlü ulaşamadım. (f7 ve f2 tuşlarını denedim fakat herhangibir işlem olmadan sistem açılıyor) aynı durumla karşılaşan birisi varmı acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rechodayi

iyi günler bu gün ms-1763 model bilgisayarımı teslim aldım. ubuntu yerine win 8.1 yüklemeye çalışıyorum fakat boot menüsüne bir türlü ulaşamadım. (f7 ve f2 tuşlarını denedim fakat herhangibir işlem olmadan sistem açılıyor) aynı durumla karşılaşan birisi varmı acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

F12 kurulum için, Delete BIOS için.
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • far cyr 3 ,ac3 vb tum ubisoft oyunları calılşmıyor.Oyun açılırken calısmayı durdurdu hatası alıyorum.Oyunlar orjinal.Bilgisayarım mosnter ms serisi.Ubi foumlarındada baktım bulamadım.Donanımsal bi sorun değil ama sadece benım bılgısayarımda oluyor onu cozemedım.Yazılmsaldır dıye format atıp denedım yine aynı sorun hic bir şekilde ubisoft oynlarını oynıyamıyorum.
  • asdede A kullanıcısına yanıt
    ms 16 f41 ımde far cry 3 u oynayıp bıtırdım hıc bır sorun yok yalnız bazı oyunlar wın 8.1 sorun cıkarabılıyor ben o yuzden wın 8 kullanıyorum
  • merdembjk M kullanıcısına yanıt
    ben oynıyamıyorum ya deli olcam tüm ubisoft oyunlarını.kafayı yıcem ya
  • ömür bey ve arkadaşlar w150er kullanıcısıyım,,monster driver bölümünü kontrol ettim geçenlerde,,ec ve bios güncellemelerini gördüm ,uyguladım fakat uygularken ilk basamakta ecflash.bat ı çalıştırdım sorun olmadı ve açıldı,2. basamakta meset.exe yi çalıştırdım ve fan maksimum şekilde 3-4 saniye çalıştı ve laptop kapandı galiba elektriksel bi olay artık bataryanın mı gücü yetmedi,şarjın mı gücü yetmedi bilmiyorum(şarj takılıydı),,geri ben başlattım,,3. basamakta flasme.bat ı da çalıştırıp olayı bitirdim

ama şunu sormak istiyorum sitede w150er e ait 4 güncelleme vardı bios, ec W1517ER216, ve W1517TF ben hangilerini yapcaktım ?
    ayrıca adımları uygularkenki ani kapanmadan dolayı başarısızlık söz konusu mudur ? nerden bakcam :) bu arada fn+1 yapınca fan devreye giriyo
    ve gözle görülür bi fark göremiyorum ssd ile kullanıyorum heralde güncellemeye gerek yoktu ama ben duramadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener0619 -- 16 Ocak 2014; 20:59:26 >

• bende de w350skq var fena fan sesi var pc ısınmıyor ama fan habire çalışıyor. sırf bu sesten pc yi açasım gelmiyor. kafa beyin kalmadı. bu arada win8 64 bit kullanıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarıma ubuntu kurmak isterken hata verdi ve daha da açılmadı sürekli bios menüsüne döndü. Çok uğraştım ve sadece legacy modda açabildim. Bu sorunu nasıl halledebilirim yardım edebilir misiniz? Help me!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener0619

ömür bey ve arkadaşlar w150er kullanıcısıyım,,monster driver bölümünü kontrol ettim geçenlerde,,ec ve bios güncellemelerini gördüm ,uyguladım fakat uygularken ilk basamakta ecflash.bat ı çalıştırdım sorun olmadı ve açıldı,2. basamakta meset.exe yi çalıştırdım ve fan maksimum şekilde 3-4 saniye çalıştı ve laptop kapandı galiba elektriksel bi olay artık bataryanın mı gücü yetmedi,şarjın mı gücü yetmedi bilmiyorum(şarj takılıydı),,geri ben başlattım,,3. basamakta flasme.bat ı da çalıştırıp olayı bitirdim

ama şunu sormak istiyorum sitede w150er e ait 4 güncelleme vardı bios, ec W1517ER216, ve W1517TF ben hangilerini yapcaktım ?
    ayrıca adımları uygularkenki ani kapanmadan dolayı başarısızlık söz konusu mudur ? nerden bakcam :) bu arada fn+1 yapınca fan devreye giriyo
    ve gözle görülür bi fark göremiyorum ssd ile kullanıyorum heralde güncellemeye gerek yoktu ama ben duramadım :)

Sn. yener0619

Bios güncelleştirmeleri bilgisayarın performansını artırmaz. Önceki sürüm hataları düzeltilir ve/veya yenilikler eklenir.
    W1517ER216 = 1.02.16 BIOS sürüm
    W1517TF = ise 1.02.09.OM1 ise (OM1 : Ömür kısası ) TurboFan özellikli KBC/EC sürümdür.

Güncelleştirmelerde önce EC daha sonra bios güncellemelisiniz unutmayın.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omur@fokusshop.com -- 23 Ocak 2014; 10:21:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omur@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: yener0619

ömür bey ve arkadaşlar w150er kullanıcısıyım,,monster driver bölümünü kontrol ettim geçenlerde,,ec ve bios güncellemelerini gördüm ,uyguladım fakat uygularken ilk basamakta ecflash.bat ı çalıştırdım sorun olmadı ve açıldı,2. basamakta meset.exe yi çalıştırdım ve fan maksimum şekilde 3-4 saniye çalıştı ve laptop kapandı galiba elektriksel bi olay artık bataryanın mı gücü yetmedi,şarjın mı gücü yetmedi bilmiyorum(şarj takılıydı),,geri ben başlattım,,3. basamakta flasme.bat ı da çalıştırıp olayı bitirdim

Sn. yener0619

Bios güncelleştirmeleri bilgisayarın performansını artırmaz. Önceki sürüm hataları düzeltilir ve/veya yenilikler eklenir.
    W1517ER216 = 1.02.16 BIOS sürüm
    W1517TF = ise 1.02.09.OM1 ise (OM1 : Ömür kısası ) TurboFan özellikli KBC/EC sürümdür.

Güncelleştirmelerde önce EC daha sonra bios güncellemelisiniz unutmayın.

Saygılarımla,

sizin konunun en başında verdiğiniz olayın sıralamasını yaptım işte inş doğrudur :)

• Merhaba,

Monster W350SKQ / W370SK serisi notebook'um var.

Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy'

Bir türlü UEFI kurulumu gerçekleştiremedim, bios ta uefi özelliği var.

Acaba bu model desteklemiyor mu ?

Not : Windows 7 => Windows 8 Yükseltme lisansım mevcut bu yüzden öncelikle UEFI olarak Win7 kurup üstüne Win8 Upgrade etmem gerekiyor...
    Bu konuda desteğinize ihtiyacım var...

Aldığım Hatanın ekran görüntünü de paylaşıyorum...

Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haci100 -- 24 Ocak 2014; 1:06:10 >

• haci100 kullanıcısına yanıt
    biosdan secure boot u kapayıp denermısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdembjk

biosdan secure boot u kapayıp denermısınız ?

onuda denedim denemediğim hiç bir yöntem kalmadı ama hep aynı hatayı verdi maalesef
  • haci100 kullanıcısına yanıt
    senın yerınde olsam upgrade yerıne temız bır kurulum yapardım eskı dosyalar bosuna hard dıskte yer kaplıyor forumları takıp edıyorsan herkes temız kurulum yapmadan yana
  • Aynı fikirdeyim ancak sevgili micropsoft temiz kurulum da lisan ı kabul etmiyor

Bu yüzden tamam temiz win 7 uefi kurulum yapıp üstüne kurmak zorundayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.