Şimdi Ara

Monster notebook işletim sistemi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 gün önce monster notebook aldım ve lınux kurulu biçimde geldi ancak ben windows 7 kurmak istiyorum çünkü lınuxta oyun oynanmıyor monster 270 lira gibi bir rakama yapıyor windows kurulumunu ancak ben tüm bütçemi pc ye harcadım ve tek çarem KORSAN :(.Bazı yerlerde sahte w7 nin denem sürümü bitince performansı yarı yarıya düşürdüğünü duydum.bunu engellemek için güncelleme almayı durdurmamı söyledi bir bilgisayarcı.bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?ACİL oyun oynayamıyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• deniz473 D kullanıcısına yanıt
    Performans düşüyor falan bana göre hikaye. Kurabilirsin windows 7 veya windows 8.1 64 bit kurun ama.
  • WİNDOWS 8.1 W7 GİBİ YÜKLENEBİLİRYORMU BANA KORSAN YAPILMIYOR DENDİ OYÜZDEN W7 ÜZERİNDE DURDUM
  • deniz473 D kullanıcısına yanıt
    UEFİ vs falan durumları var evet windows 7 de kurabilirsin ama ilk önce uefiler için nasıl kurulduğuna iyi bir bak derim. Bir kaç ayar yapıyorsun sanırım bios'dan.
  • Arkadaşım w8.1 şuan elimde var hemde korsan gayet düzgün orijinal iso ama kurmanı tavsiye etmem çünkü bende mavi ekran hatası verdi onun yüzünden w7 home premium 64 bit (pc de orijinal olan ilk işletim sistemim) kurdum ve abi çok iyi yaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.