Ürünler 3-4 yıllık depoda mu buldular ne yaptılar bilmiyorum. www.teknosa.com Gaming Laptop Fiyatları ve Modelleri https://www.teknosa.com/gaming-laptop-c-116006001?sort=price-asc&s=%3Arelevance |
MONSTER NOTEBOOK TEKNOSA DA 5.500TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
-
-
hocam çok uygun fiyatları teşhir ya da yenilenmiş cihaz olmasın
-
teknoclüb üyeliği olan varmı? %10 daha indirim yapıyor
-
çoğu bitti valla sonuna yetiştiniz çok fazla satış yapıldı göndermeseler fena başları ağrır bence o yüzden sanki göndereceklermiş gibi bir his var.
-
Fiyat için yorum yok. Fakat Teknosa teşhir, iade, kutusuz vs cihazıları uygun fiyata satar. Yıllar önce forumda acayip popüler konusu vardı. -
böyle fırsatların en son bu forumun duyması forumda paylaşımın yavaş yavaş sona erdiğini gösteriyo. böyle fırsatlarda hızlı olan kazanır.
-
www.teknosa.comMonster Abra A5 V16.2.1 i7 9750H 8GB 480GB SSD 3GB GTX 1050 15.6https://www.teknosa.com/monsterabra-a5-v1621-i7-9750h-8gb-480gb-ssd-3gb-gtx-1050-156-gaming-notebook-p-125035504
Bu laptop nasıl arkadaşlar? Benim oyunla işim olmaz, öğretmenim. Not al kullanım için yani. 480 gb ssd mi var yani hızlı işlemci kendiliğinden? Kendi hafızası hfd miydi o yok galiba.
-
bulursan al :DD düşünmeye vakit kalmadı
-
Bitti bile :( -
forum ölmüş. toprağını da atalım uğraşmayalım fazla.
-
bitti bu arada. denemeyin boşuna alınmıyor. fiyat hatası olan linkler zaten kaldırıldı. yarım saat kadar açıktı. foruma son 5 dakka kala konu açıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 23 Haziran 2022; 17:55:23 > -
7 bin üstü Teknosa laptoplarda %3 indirim gibi bir şey dedi banner'da, belki kod işine yarayan olur.
W00-SYDL-ZS89-MDSY -
Arkadaşlar üye olmadan havale ile aldım göndermeme şansları varmı acaba yoksa havele yapayımmı -
havale et en kötü paran geri gelir koskoca teknosa o paraya düşmez düşünmen bile hata hocam.
-
Ben aldım 2 tane bakalım gelecek mi
-
aldik bakalim gonderecek mi -
ben buradan önce ilk görenlerdeydim hatta sepette 10-15 dk kaldı eklediğim ürün ama almadım çünkü teşhir kullanılmış olma ihtimali var daha önce yapmıştı teknosa buna benzer bir olay o aklıma geldiği için almadım. hatta 2 arkadaşa söyledim biri 16 binlik olanı diğeri 7binlik olanı aldı bakalım.
-
tükendiği gibi ürün sayfaları da yayından kalktı, sayfalar aktif kalaydı bakar bakar iç geçirir, fantazi kurardık, "şunu alırdım var yaaaa , offf. şundan da alırdım, bundan da alırdım" diye
-
Hocam iptal edeelerse bidaha parayı 15 -20 sonra yatırırlar diye tereddüt ettim yoksa biliyorum teknosa paramı yemez ama bu aralar nakite ihtiyacım var malum ondan dedim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Teknosa tarafından mağdur edilenler kulübünü kim kuruyor ?
|
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- burger crush
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X