Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 senelik hts 5100 ün dün gece eve geldiğimde çalışmadığını farkettim; sebep ne olabilir? Tamiratı mümkünmüdür? Ne yapmalıyım?
  • aldığınız yere yada direkt aztek firmasına götürün. Tamir yada değişim ama genelde değişim yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fıght_Club

satılık HTS 5100 23 ay media markt garantili vede faturalı, düşünen olursa 700 tl ye verebilirim full temiz 1 aylık ürün

Monster HTS 5100 power firstdejavu nickli arkadaşımıza satılmıştır,
  • quote:

quote:

satılık HTS 5100 23 ay media markt garantili vede faturalı, düşünen olursa 700 tl ye verebilirim full temiz 1 aylık ürün

Kesin cok temiz bi cihaz almistir arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

quote:

quote:

Kesin cok temiz bi cihaz almistir arkadas.

teşekkürler, bende olan kullanılmış sıfır gurubu ürünlerdir kime ne satmışsam alan hayrını görsün

sayın headbanger6 size gönderdiğim pioneer bdp 51 fd blu-ray playerinde tekrardan hayrını görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 5 Temmuz 2012; 14:00:25 >

• Tesekurrler. Bayagi memnunum.tahminimden daha temiz cikti.

• arkadaşlar 2 adet hts 1000 var elimde. tek tek satılacaktır fiyat 225 tl...hepsiburada'dan faturaları var fakat sanırım garantileri dolalı bir kaç ay olmuş. ama bozulacağını sanmıyorum ayrıca ithalatçı firma garantileri dolsa bile sıfırı ile hemen değişim yapıyor...o konuda sıkıntınız olmasın ... bizzat görüşüp teyid ettim.
    hızlı iletişim için 5352555092
  • biri satıldı. diğeri alıcısını bekliyor...
  • Sn. gokayozer sistemimi dağıttınız neden satıyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Sn. gokayozer sistemimi dağıttınız neden satıyorsunuz acaba?

sistem olduğu gibi duruyor. lakin biraz paraya sıkıştım şu önümdeki bikaç gün için. en kolay bu müşteri bulur düşüncesi ile satışa çıkardım. can ustaya sattım birini, diğeri müşteri bekliyor da hep ölücülerden mesaj geliyor. özellikle sahibinden sitesinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

1000 istiyorum bir tane kendime+

hayırlı olsun hocam,bendekini kıl payı kaçırmıştınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

biri satıldı. diğeri alıcısını bekliyor...

diğeride satıldı alanlara hayırlı olsun..
  • Monster HTS 1000 cihazımda ciddi bir problem var sanırım. Bugün eve geldim ve ona bağlı hiçbir aletimin çalışmadığını farkettim.

HTS 1000 i on/off düğmesinden açık halede getirsem kapalıda yapsam "Protection on" ve "Power" ışıkları yanık durumda kalıyor, yani hiç sönmüyor. Sürekli açık.

Ne yazık ki prizden de çekemiyorum. Çünkü prize bağlı ucu TV ünitesinin arkasında kalıyor. Üniteyi de hareket ettirmem mobilyacılar gelmeden imkansız. Ayvayı yemiş durumdayım

Acaba bozuldu mu bu alet, yoksa saçma bir şey mi atlıyorum?
  • Heryerde bulurum :)

Sigortasına bastınızmı?
    Bastığınızda olmuyorsa

Evin sigorta kutusundan evin elektriğini komple kesip birkaç dk. bekleyip öyle açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Heryerde bulurum :)

Sigortasına bastınızmı?
    Bastığınızda olmuyorsa

Evin sigorta kutusundan evin elektriğini komple kesip birkaç dk. bekleyip öyle açın.

Valla dostum siz de olmasanız

Sigortası tam olarak neresi oluyor, aletin kablo giriş yerinde ufak bir düğme gibi bişey var ama tam olarak ta basılmıyor oraya.

Çok kafam attı valla, şayet bozulduysa 3,5 metrelik duvar ünitesini söküp atıcam bu sefer. Aleti sökemiyorum ki prizden bile, adam gibi inceleyeyim.

Bu arada biraz daha yokladım. Aleti biraz oynayınca Monster dan cızırtı gelmeye başladı. Ama belli bir şekilde tutunca geliyor. Dümdüz koyunca cızırtı sesi gidiyor.

edit: O prize ait sigortayı indirdim. Dışarı çıkıcam şimdi, bir-kaç saat sonra açmayı deneyeyim bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 24 Ağustos 2012; 19:55:10 >

• Evet o düğme sigortadır.
    Ani dalgalanma veya kısadevre vs de o atar.
    Basınca düzelir.

Sigorta ile olmuyorsa evin prizlerinin elektriğini kesin.
    Ünite ile uğraşmazsınız. Bende benzer bir olay olduğun da salonun sigortasını indiriyorum. :)
  • 5-10 dk geçti. kapadığım evin sigortasını açıp denedim. Değişiklik yok. Tekrar kapadım bende.

Alet üzerindeki sigorta düğmesi dediğiniz açma kapamalı birşey değil, değil mi? Çok hafifçe içine girip çıkan bir düğmecik. Kalemle falan daha sağlam mı ittirsem o yuvayı acaba.

Neyse, bir kaç saat sonra gelince ev sigortasını tekrar açıp deniycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

benim de hts1000 arife günü kendini kapadı. Yola çıkacağım içi fazla zamanım yoktu ama reset tuşuna bastım ve sonra tekrar prize fişini taktım. İki yeşil ışığı yanıyor ama kendisine bağlı cihazlara elektrik göndermiyor. iki kere resetleme denemesi yaptım sonuç yok. Bayram dönüşü hafta sonu tekrar bi tüm fişleri felan söküp tekrar deneyecem. Sigortası felan yanmış olabilir mi?

Bana da bunun aynısı oldu işte. Yeşil ışıklar güzel güzel yanar ama aletlere elektrik veremez.

@aticucus3,

Hocam sizin de alet düzelmemiş ve değişmiş bu işin sonucunda gördüğüm kadarıyla. Bu yıkım oldu demektir bana

Aleti bile çıkartamıyorum ki prizden, değişime göndereyim. :(

• Satılık tertemiz monster hts-5100.

Yine temiz diye belirttiğim ürünlerim gibi kutusunda ve sıfır gibi...
  • Merhaba Arkadaşlar

1 yıldır kullandığım monster hts 800 satılıktır.

bilginize
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.