Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünden beri sayısız deneme yaptım, uğraştım ama nafile. Monster HTS 1000 im sizlere ömür.
  • 600 TL HTS 5100 Signature ilgilenenler olabilir...

http://www.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=14&ID=16231&arc=0

Not:satıcıyı tanımam ilana denk geldiğim için paylaşmak istedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Heryerde bulurum :)

Sigortasına bastınızmı?
    Bastığınızda olmuyorsa

Evin sigorta kutusundan evin elektriğini komple kesip birkaç dk. bekleyip öyle açın.

Valla dostum siz de olmasanız

Sigortası tam olarak neresi oluyor, aletin kablo giriş yerinde ufak bir düğme gibi bişey var ama tam olarak ta basılmıyor oraya.

Çok kafam attı valla, şayet bozulduysa 3,5 metrelik duvar ünitesini söküp atıcam bu sefer. Aleti sökemiyorum ki prizden bile, adam gibi inceleyeyim.

Bu arada biraz daha yokladım. Aleti biraz oynayınca Monster dan cızırtı gelmeye başladı. Ama belli bir şekilde tutunca geliyor. Dümdüz koyunca cızırtı sesi gidiyor.

edit: O prize ait sigortayı indirdim. Dışarı çıkıcam şimdi, bir-kaç saat sonra açmayı deneyeyim bakayım.

aynı sorun bende de olmaya başladı son günlerde.Aztek firmasını aradım garantisi olduğu için gönderdim onlara.Ama Media Markt aracılığıyla göndermemi istediler.eğer sizinde garantiniz devam ediyorsa biran önce gönderin.

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

benim de hts1000 arife günü kendini kapadı. Yola çıkacağım içi fazla zamanım yoktu ama reset tuşuna bastım ve sonra tekrar prize fişini taktım. İki yeşil ışığı yanıyor ama kendisine bağlı cihazlara elektrik göndermiyor. iki kere resetleme denemesi yaptım sonuç yok. Bayram dönüşü hafta sonu tekrar bi tüm fişleri felan söküp tekrar deneyecem. Sigortası felan yanmış olabilir mi?

Bana da bunun aynısı oldu işte. Yeşil ışıklar güzel güzel yanar ama aletlere elektrik veremez.

@aticucus3,

Hocam sizin de alet düzelmemiş ve değişmiş bu işin sonucunda gördüğüm kadarıyla. Bu yıkım oldu demektir bana

Aleti bile çıkartamıyorum ki prizden, değişime göndereyim. :(

geçmiş olsun charnel
    evet benzer bir durum olmuş sanırım sizde de. Garanti süresi bitmediyse aldığınız mağazaya götürün. Distribitör firma ile de irtibata geçin teknik servisinde ilgili bir eleman var. Size yardımcı olacaktır.
    Elektriktli aletlerde böyle şeyler oluyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburada.com da arıza iade formunu doldurup gönderdim ama ses seda yok. Keyifleri gelirse onay verecekler yollayacağım cihazı. Aztek le görüşmüştüm, siz gönderin aldığınız yere biz hallederiz demişti zaten 2 gün önce.
  • Arızalı Monster HTS1000 im için yanıt geldi. Ürün iade oldu. Para iadesi olarak istedim. Uğraş dur şimdi, nerden bulucaz bir daha bakalım Monster 1000.
  • e niye yenisini istemedin. Göndermiyorlar mı yeni ürünü hepsiburada?
    MM lerde ben de epeydir görmüyorum, yaa 800 ler var ya da 2600 modelleri
  • @aticus3,

Yok hocam, hepsiburada satmıyor ki artık HTS 1000, hatta hiçbirini satmıyor. Satıyor da Tunçmatik satıyor

Valla olmadı artık bakıcam 2. el HTS 2600 yada biraz uygun fiyata gelirse HTS 5100 falan.

HTS 1000 den de baya gözüm korktu şimdi, çok fazla arıza var. O yüzden tekrar tercih etmeyebilirim.
  • arızalansında bizim cihazları korusun hocam önemli olan o
    ben bir ara hangisinde bilmiyorum ama bir MM de (ya beyklikdüzü ya da güneşli) 5100 ü 999 tl ye gördüm. Alacaktım sonra elim gitmedi. Vaktin ve fırsatın varsa bir iki MM dolaş bence.
  • Arkadaşlar

ankara optimum media markt da hts 1000 satılıyor 5 adet var ben 1 tane aldım. etiket fiyatı 249 tl ben pazarlık yaptım 179 tl ye aldım 10 gün önce. 2 gün önce gittim halen 4 adet vardı bilginize.
  • İstanbul Merter M1 AVM deki Mediamarkt ta stokta 4 adet HTS 2600 var gözüküyor. 499 TL de fiyatı var.

Buraya yakın kimse var mıdır acaba?
  • Forum Istanbul Saturn de vardi 2600 ama hatirlamiyorum fiyatini

• Ben Bursa dayım ve buradaki 2 Mediamarkt ta da yok malesef. Onun haricinde satan bir yer de olmadı zaten hiç. Eğer İstanbul da olup alıp gönderebilirim diyen olursa çok makbule geçer.
  • İstanbul Ümraniye Mediamarkt ta Her 2 Modelde Vardı Bir Ara Teşhir Ürünlerine Özel Bölüm Açmışlardı Orada da Görmüştüm Aslında 2. El Temiz 5100 Bulursanız Oda İyi Alternatif Olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

İstanbul Ümraniye Mediamarkt ta Her 2 Modelde Vardı Bir Ara Teşhir Ürünlerine Özel Bölüm Açmışlardı Orada da Görmüştüm Aslında 2. El Temiz 5100 Bulursanız Oda İyi Alternatif Olurdu..

Aslında yukarıda @astramastra nın mesajında belirttiği linkte 600 TL ye satılan bir HTS 5100 modeli var, 2. el.

Ama şimdi 500 TL psikolojik eşik gibi oldu, pek üstüne de çıkmak istemiyorum.

500 TL ye 2. el HTS 5100 bırakacak varsa anında talip olurum, saniyesinde havalemi yaparım tabi, hehe
  • Daha İsabetli Seçim Olur Görüşündeyim Bir Konuşun 2600 Modeline Daha Alternatif 5100 Sonraki AVR Vb. Upgrade lerinizde Her Zaman Avantaj Olur.
  • Mesela ben olsam hic almazdim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Mesela ben olsam hic almazdim. :)

Hocam senin sistemdeki aparatlarla gerek kalmıyordur ama şu anda bana görüntü ve güvenlik açısından belirli bir miktar iyileştirme sağlayacağı kesin.

Neyse bir düşünüp sana haber vericem zaten
  • Benim sisteme gore soylemedim :) genel olarak konustum. Ayrica hts bozuldugunda acaba sistemi korudugu icin mi can cekisiyor onuda sorgulamak gerek. :)

• Onu hiç bilemiycez belki de. Şimdi ölmüş gitmişin arkasından atıp tutmayalım.

Valla psikolojik olarak iyi hissettirecek en kötü ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.