Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman parayi alayim benden gunah gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Media Marktan aldığım 5100 signature ın eve gelip cihazlarımı bağladığımda hiç açılmadığını gördüm. Aşırı yük filan olmuş olabileceğinden tüm cihazların prizlerini çıkardım ama yine açılmıyor cihaz. Sigortası da atmamış cihazın . Bir fikriniz var mı acaba neden olmuş olabilir? Çok sinirim bozuldu gerçekten şu anda, paramızla rezil olmak bu olsa gerek :/
  • On taraftaki ON tusuna basip az bir bekleyip cihazin acilmasini beklediniz mi?

• Evet bekledim, hatta uzunca bir süre bekledim ama bi değişiklik olmadı. İşin kötüsü cihazı media markt tan aldıktan sonra başka bir ile götürdüm bir de kargoyla uğraştık cihazı mağazaya gönderebilmek için. Telefonla arandım ve cihazın yenisini göndereceklerini söylediler bakalım bekleyeceğiz artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellrack

Evet bekledim, hatta uzunca bir süre bekledim ama bi değişiklik olmadı. İşin kötüsü cihazı media markt tan aldıktan sonra başka bir ile götürdüm bir de kargoyla uğraştık cihazı mağazaya gönderebilmek için. Telefonla arandım ve cihazın yenisini göndereceklerini söylediler bakalım bekleyeceğiz artık :(

Garantili ürünse değişir sıkıntı olmaz zaten.

Ama bu mesaj benim moralimi bozdu. HTS 1000 in bozulmasından sonra ben de 5100 e niyetlenmiştim. Fakat 5100 ler de mi kolayca bozulabiliyor acaba?

Ben bir de şimdi 2. el alırsam 5100 ü, garanti de olmayınca baya bir diken üstünde olucam sanırım.
  • Nasip meselesi.
    Ben de 2. el aldim 5100 ü şu ana kadar sıkıntısız kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Nasip meselesi.

bende ...
  • garanti konusuna gelince herkeze iyi haber aztekle görüştüm seri numarasıvs hiçbirşeyyokmuş ve tutulmuyormuş satınaldığınız mağaza göndersin yeter diyorlar bu durumdada cihazda seri numarası olmadığına göre garantili hts 5100 olan arkadaşların iyi niyetle yardımcı olmalarına kalıyo iş sadece...
    dileyen aztek ile irtibata geçip konuyu görüşebilir... :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Nasip meselesi.

bende ...

benda benda... :-)
  • Valla signiture 5100 e 1200 lira bayıldık ama değdi mi bilmiyorum artık. Media Markt ın kendi fiyat listesinde 1599 olarak görülüyordu signature, referance 5100 ise 1399 olarak görülüyordu. Ben daha hiçbirşey demeden kendileri 1199 a bırakabileceklerini söylediler. Çoktandır satılmıyormuş ürün, ve atrıca bana gelen ilk seri signature 5100dü yani mark II olanı değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellrack

Valla signiture 5100 e 1200 lira bayıldık ama değdi mi bilmiyorum artık. Media Markt ın kendi fiyat listesinde 1599 olarak görülüyordu signature, referance 5100 ise 1399 olarak görülüyordu. Ben daha hiçbirşey demeden kendileri 1199 a bırakabileceklerini söylediler. Çoktandır satılmıyormuş ürün, ve atrıca bana gelen ilk seri signature 5100dü yani mark II olanı değildi.

stok maliyeti ile ilgili benzer uygulamalar artık hemen hemen tüm elektronik mağazalarında var örnek GOLD grubu sanalpazar üzerinden belli bir süre beklemiş ürünlerini liste fiyatı altına satıyor garanti vs tamamen aynı ürüne gelince bence değiyor ben faydasını gördüm ama tabiki herkein bakış açısı farklıdır değer değmez karar görecilidir...

• selamlar herkese

bende akım korumalalı monsterın ürününü almak istiyorum.. kim ne kullanıyor? nereden hangi ürünü almak mantıklı? biraz daha bilgi paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulozanger

selamlar herkese

bende akım korumalalı monsterın ürününü almak istiyorum.. kim ne kullanıyor? nereden hangi ürünü almak mantıklı? biraz daha bilgi paylaşırmısınız

Ne için kullanacaksınız ?
  • ses sistemi ve receiver amfi bağlayacağım
  • ses sistemi ve receiver amfi bağlayacağım
  • Dün itibarı ile HTS 5100 Signature Edition sahibisi oldum.

@altanismet ten ürünü aldım. Teşekkürler kendisine.

Ali hocam seni seni de yormamış oldum, ama yine de sağol.

İlk izlenim olarak çok aman aman bir fark hissetmedim, görüntü anlamında. Tabi oturduğum site yeni, tesisat vs. düzgündür muhtemelen, onun da etkisi vardır. Ama içim daha rahat en azından.

Bu arada 1-2 şey danışmak isterim.

- AVR mi (pio 920) , AV Receiver değil de Main Amp a bağladım

- TV mi de HD TV yerine TV/Monitor soketine bağladım.

Bunlar herhangi bir fark oluşturur mu?
  • Bende biraz önce ankara optimum Mediamarkt'dan monster hts-1000 aldım 97 TL ' ye sıfır kutusu açılmamış şekilde etiket fiyatı 329 TL idi ... bedavadan biraz pahalıya almış oldum son 1 adet vardı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Ekim 2012; 15:14:38 >
  • Hayirli olsun. Desenize cihazlar gercek satis degerlerine dusmus. :) 97 tl iyi fiyat.

• 97 tl mi?
    valla bedava. Bulsam o fiyata bir tane daha alırım ben de

• Bayramınız Kutlu Olsun....
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.