Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTS 5100 ne zaman satışa çıkacak tekrar . Aztek e soruyorum yok diyorlar.
  • yok artık aztek bir süre sanırım hts serisi getirmeyecek. Depolardakileri mağazalar tüketti.
    İkinci ele yönelmek lazım temizinden.
    ben de hts1000 bulsam alırım şimdi.

ttaf 8 li prizini 700 tl ye satıyor indirimli olarak.
    bence monsterin hts-1000 300 tl ye satıldı zamanında çok uygunmuş diyorum bu fiyatları görünce.
    heleki hts-2600 ve hts-5100 biri 500-600 biri de 1000-1200 tl fiyat aralığında satıldı çok uygun kanımca.
    tabii bu tür ürünleri beğeneni var beğenmeyeni ama monster bence belli bir kalitede işini iyi yapan hts modeli ürünlere sahipti.
    Yurtdışı forumlarda pek çok sinema sisteminde de bu ürünlerin sıklıkla kullanıldığını hala görmekteyiz.
  • Mesela Benim HTS1000 ayın 7 sinden beri serviste muhtemelen elde ürün yoksa geri ödeme yapılacak.
  • evet yeni ürün bekliyordur. Ama arayıp sorun yenisi ithal edilmeyeekse paranızı alın bence.
    Zaten tamir edilen bir ürün değil. benimde 20-25 günde yenisi ile değişmişti. Ürün gelmesini bekledik demişlerdi. Servisi ile görüşün bence
  • Benim HTS 5100 Signuture'yi verebilirim dileyen olursa.

Fiyat 850 TL Son olur. Nokta hatasız. Sıfır temizliğinde. Kutuları ve kitapçığı, her şeyi duruyor.

Profesyonel Aranjör klavye alacağız. Para lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 21 Şubat 2013; 17:55:32 >
  • Dostlar HTS 1000 ne kadar sıfırı veya temiz 2.eli?
  • @ aticus3,

Mail attım cevap gelmez ise arayacağım bakalım.
  • arkadaslar bu ürünü almanyadan alabılecegım bır adres yada site adresı verebılırmısınız
    http://www.monsterproducts.com/productdisplay.asp?pin=3370
  • http://www.monsterproducts.com/dealer_locator/default_europe.asp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

http://www.monsterproducts.com/dealer_locator/default_europe.asp

usta ordakı baglantıyı kullanarak almanya secıldıgınde bana her zaman hama nın sıte adresını verıyor :(
  • Marketlerde falan yok Monster ürünleri kablolama dışında birde alt seviye prizleri var. Sonrasında çok abuk markaların prizleri vardı mediamarkt da.
  • ediz70 bende öyle değil

• hts1000 yok piyasada.
    bulunursa ikinci elde artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

hts1000 yok piyasada.
    bulunursa ikinci elde artık

Şu an bende 1 adet mevcutta var arızalı olanı iade alıp yenisini yollamış Aztek

Kullanayım mı satayım mı kararsız kaldım dursun bakalım şimdilik
  • güzel haber
    demekki yeni parti geldi sizinkini yenilediler.
    yakında teknoloji marketlere dağıtım olabilir.

bence kullanın. korumalı prizler içinde işini en iyi yaptığını düşündüğüm ürün, üstelik uygun fiyata.
    baksanıza ttaf 8 li prizi kampanya yapmış 700 yl istiyorken hts1000 bence çok daha uyguna sunuyor.
  • O parayı ttaf'ye vereceğime gider hts5100 alırım daha iyi yada düzgün bir power cord.

Evet koruma konusunda doğru ciddi bir elektrik problemi oldu binada ne olduysa ondan sonra oldu zaten birşeyler yaptığı bariz belli gördüm. Kullanmayı planlıyorum zaten AV800ü de PC'ye takarım
  • Genel olarak neden ariza yapar bu cihazlar vok ariza yaptigini duyuyorum

• Teknik arıza yani cihazın kendi kendine yaptığı bir hata haricinde tamamiyle elektriksel sorunlar.
  • Arkadaşlar HTS5100 almak istiyorum. Bazı arkadaşlarımız gördüğüm kadarı ile satış yapmak istiyor.

Bu durumdaki arkadaşlarım HTS 5100 satmak isterse almak isterim.

Ölücü olarak görmeyin. Fiyat konusunda mantıksız tekliflerde bulunacak değilim.

Umarım ilgilenen bir arkadaş bulup listeye katılırım :)

Düzeltme: İlgilenen arkadaşlar için teşekkür ederim. Bir arkadaşımız ile anlaşma sağladık. Umarım haftaya ben de HTS 5100 listesinde olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekart75 -- 4 Nisan 2013; 21:09:28 >
  • Dün hepsiburada.com üzerinden hts1000 siparişini verdim ancak tedarik aşamasında görünüyor. Azteki aradım cihazın stoklarında olmadığını ve gelmeyeceğini söyledi. Umarım hepsiburada.com olmayan malı satmamıştır. Cihazını satmayı düşünen olursa lütfen yazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyprexa34 -- 12 Nisan 2013; 17:35:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.