Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyman2

İçindeki mevcut malzemelerin büyük bir çoğunluğu piyasada mevcut, Garantisi bitmiş ise iyi bir elektronikci kesinlikle onarabilir diye düşünüyorum.
    Tabi ithalatcı firma bedeli karşılığında onarmak durumunda ama bence dışarıda da onartmak mümkün olabilir çok fazla bir bedelde çıkacagını sanmıyorum.
    Buda bir alternatif olabilir bence.

Sinirim yatışıp da aklı selim düşününce, burada iyi bir elektronikçiye yaptırmak daha uygun olacak gerçekten. Aztek'e göndersem sadece kargo masrafı gitmesi-gelmesi 50-60 Tl'yi bulur. Garanti süresi dolduğu için değişim de yapılmaz muhtemelen, ehh onarım yapılmadığını da daha en başta tlfda söylediler zaten...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi o miktarda kargo bedelide var ise, Sanıyorum tamir bedeli bile o kadar anca tutar tutmaz, Sonucu paylaşır iseniz ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için referans olacaktır.

Bu arada ilave etmek isterim, topraklaması olmayan ve voltajı dengesiz olan bir binada iseniz inanılmaz faydalı bir cihaz, Ben 2600 ve son olarak 5100 kullanıyorum görüntüye etkisi tartışılmaz, Ses sistemlerinde bazı dej avantajları var ama konu görüntü olunca bende siyah ve beyaz gibi fark yaratıyor, Tavsiye ederim bu tarz binalarda oturan arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 15 Mayıs 2013; 14:34:12 >
  • Arkadaslar ,

Sinema sistemimi satacagim icin elimde fazladan HTS 1000 kaliyor.Hic bir sorunu yoktur.Yanilmiyorsam kutusu ve icerisinde belgeside durmaktadir.Isteyen olursa ihtiyacimi gorebilecek bir rakama verecegim.Ticari amacli bir satis degildir.Bisiklet merakim basladigi icin sistemimi sonlandiriyorum.Ilgilenen arkadaslar PM ile fiyat teklifide sunarsa daha iyi olur.Maksat evde bosta duracagina hem bana hem alana fayda saglasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Arkadaslar ,

Sinema sistemimi satacagim icin elimde fazladan HTS 1000 kaliyor.Hic bir sorunu yoktur.Yanilmiyorsam kutusu ve icerisinde belgeside durmaktadir.Isteyen olursa ihtiyacimi gorebilecek bir rakama verecegim.Ticari amacli bir satis degildir.Bisiklet merakim basladigi icin sistemimi sonlandiriyorum.Ilgilenen arkadaslar PM ile fiyat teklifide sunarsa daha iyi olur.Maksat evde bosta duracagina hem bana hem alana fayda saglasin.

Bisiklete fazla merak sarma 30.000.- Tl'ye kadar bisiklet var. Aksesuarları da cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Arkadaslar ,

Bisiklete fazla merak sarma 30.000.- Tl'ye kadar bisiklet var. Aksesuarları da cabası.

Abi en azindan ilk donanimi ve kadro beni kasindirmadan 1 sene minimum gider:) Zaten alacagim bisikletin donanimi yuksek,cok cok kadro belki degistirirm.Boyle grantitti , akim korumaydi , testler falan filan demeden keyif alirim diye dusunuyorum Cok cok arada bi gelir foruma sorarim fren telini bakir mi gumus mu seceyim diye

Tabi bisiklet ile hasir nesir olmamdaki kucuk gobegimede veda etmeye basladim daha bisiklete binmeden:)

• Ne marka ne model düşünüyorsun?

• Marka kadrolar ustundeki donanimlara gore cok pahalilar.Sram X7 vites ve Avid elixir 3 fren sistemi,Deore aynakol+Rock Shox Recon silver TK ön amortisor var.Portekiz uretim,fransa montajli Rockrider 8.1 de karar kildim abi.

• Şimdi bununla idare ediyorum.

• Vaşşşş yakıyor kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Vaşşşş yakıyor kırmızı

Teşekkür ederim.

Ama bisiklet hevesim yok da değil. Zaten ara ara eşimle Bianchi marka bir dağ bisikletlerimiz var. Onlarla uflaya puflaya bisiklet gezilerine çıkıyoruz. Kısa da olsa. Hep Hi-Fi, Hep Hi-Fi olmuyor.

• quote:

Şimdi bununla idare ediyorum.

Bu da farkli bi merak,ilgi... Ama bana gore degil motor.Harika aletler,modifikasyonada uygunlar.Lakin is ruzgari hissetmeye geldiginde fren ile gaz arasindaki bagi koparmamak gerekiyor.

Ve en onemlisi kaskimizi surekli takiyoruz

• Kask, full korumalı mont, full korumalı eldiven, dizlik ne varsa takıyorum. Ama gene de her zaman temkinli kullanmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2
    Dediğiniz gibi o miktarda kargo bedelide var ise, Sanıyorum tamir bedeli bile o kadar anca tutar tutmaz, Sonucu paylaşır iseniz ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için referans olacaktır.

Bu arada ilave etmek isterim, topraklaması olmayan ve voltajı dengesiz olan bir binada iseniz inanılmaz faydalı bir cihaz, Ben 2600 ve son olarak 5100 kullanıyorum görüntüye etkisi tartışılmaz, Ses sistemlerinde bazı dej avantajları var ama konu görüntü olunca bende siyah ve beyaz gibi fark yaratıyor, Tavsiye ederim bu tarz binalarda oturan arkadaşlara.

Durduğu yerde bozulan Monster Power Center HTS 1000'i, buradaki küçük, köhne, içerisi oldukça dağınık halde, TV tamircisisi görünümünde olan bir elektronikçiye verdim. Kullanılan vida başlarının acayip şekillerine uygun tornavida olmaması nedeniyle de-montesi hiç de kolay olmamakla beraber, en sonunda arızası giderildi. "Trafo" benzeri gibi görev yapan bir parçasının bozulduğunu ve orjinaliyle değiştirdiğini söyledi tamirci. Onarım ücreti: 20TL.
    Şimdilik tüm prizleri çalışıyor AMA "filtreleri, vb devrelerinde bir bozulma var mıydı yok muydu" bilmiyorum.
    Binamızın elektrik tesisatı ve topraklaması biraz özenilerek yapılmış olduğundan ilk sıfır aldığımda da filtrelerin belirgin bir farka neden olup olmadığını anlayamamıştım ZATEN. Halen de anlamış değilim.

• quote:

Marka kadrolar ustundeki donanimlara gore cok pahalilar.Sram X7 vites ve Avid elixir 3 fren sistemi,Deore aynakol+Rock Shox Recon silver TK ön amortisor var.Portekiz uretim,fransa montajli Rockrider 8.1 de karar kildim abi.

Rdegerli, beni gaza getirdin bu hafta Sedona 650B alıyorum.
  • quote:

quote:

Marka kadrolar ustundeki donanimlara gore cok pahalilar.Sram X7 vites ve Avid elixir 3 fren sistemi,Deore aynakol+Rock Shox Recon silver TK ön amortisor var.Portekiz uretim,fransa montajli Rockrider 8.1 de karar kildim abi.

Rdegerli, beni gaza getirdin bu hafta Sedona 650B alıyorum.

Ai 27,5 jant var bunda.Cok standart bi boyutta olmadigi icin parca alternatiflerin kisitli olabilir.Neden 26" bakmiyorsun? Sana tavsiyem ayni fiyata RockRider 8.1 olur abi.Bisiklet forumda henuz bu bisikletin uzerine bisiklet tavsiye edebilen yok.Trank diye kaldiar:)) Fazla uyandirmak istemiyorumda milleti cunku cok stok yok:))

Ama 650 B nin kadrosu hosuma gitti renker stickerlar

• 650B Hem donanım, hem kadro, hem tasarım, hem de kullanım olarak muhteşem bir alet! Ayrıca tüm dünya yakında 27,5 jant'a geçecek. 29 büyük 26 küçük kalıyordu. Zaten bu sebeplerden dolayı yavaş yavaş tüm dünya 27,5 sürmeye başlıyor. Hem uzun yolculuklar da hem de arazi şartlarında avantajları süper. Daha üretilir üretilmez tüm markaların 27,5'u tükendi. Aleti mutlaka incelemeni tavsiye ederim. Üstelik fiyat olarak da süper. Profesyonel yarışçı bir çok arkadaşım var. Onlarla da görüşüyorum bu konuyu. Hatta daha 1.5 saat önce bu aleti kullanan profesyonel yarışçı bir arkadaşla da gene görüştüm. Nasıldı dedim alet. Muhteşem diyor. Sakın başka alet bakma diyor. Resmen akıyor alet diyor ve konforuna aşık oldum diyor. Bunu diyen kişinin de 8 tane çok üst düzey bisikleti var.
  • Ya ilk baslrada gordugumde cok hosuma gitmisti kadro,ama 27,5 olmasindan dolayi sildim attim.Son bi olarak arastirayim bakayim bi su 650 B yi Aslinda begenmektende korkuyorum:))

• Vallaha ben bayıldım.

Zaten Black Code 9'dan sonra en şık ve çekici bisiklet deniliyor zaten yorumlarda da.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.