Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben yarın 1400 nakite alıyorum.
  • Ama bak Rockrider 8.1 ile kiyaslarsan ;

RockRider 8.1 : Sram X7 vites takimi - 650B : Sram X5 vites takimi
    RockRider 8.1 : Avid Elixir 3 fren takimi - 650B : Avid Elixir 1 fren takimi
    RockRider 8.1 : Rock Shox Recon Silver Maşa - 650 B : RST Blaze maşa
    RockRider 8.1 : Shimano Deore aynakol - 650 B : Sram Truvativ aynakol

Yani bunlar yonunden RR 8.1 ustun donanimli.Kadro olarak RR 8.1 omur boyu garantili resmi olarak.

Tek kullanici icin tercih sebebi olusturabilecek ozellik 27,5 olmasi olabilir.

Abi bu donanimlarda sende bilirsin HDMI in sadece ses aktarmasi,digerinde hem ses hem goruntu aktarmasi gibi degil farkliliklari. Gel sana 26 " bakalim.Kontrolu cok daha kolay,totale vurdugunda cok cok mesafe farki bile olusturmuyor.Bildigim bi kac yarisci 29" kullananlarla 26" kullaniyolar yani;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estetik olarak da 650B daha çekici bence. Ama 8.1 de güzel alet. Yarın onu da yerine gidip inceleyeceğim. Ama sanki 650B bana daha yakın gibi. Zaten yarın karar verip alacağım kısmetse. Ya da en azından kaporasını vereceğim 650B'yi alırsam. Aslında yol bisikletleri de hoşuma gidiyor ama çok ince lastik ve jantları dolayısıyla, pek kullanışlı değiller tabiki. Bakalım. Hep senin yüzünden.
  • Evet abi kadro daha sportif daha race duruyor 650B de.Ama kadro uzerinde istedigin gibi oynarsin zaten.Ama donanimlar pahali.Bence yarin 8.1 de dene.Cok hosuna gidecegini dusunuyorum.

Yol bisikletlerindeki olay lastikleri.Mtb da slick lastik taktigin zaman olay ayni MTB herdaim iyidir abi arazi dag tepe toprak...Seninle uzun yol yapicaz daha:))

• İnşaAllah. Tabiki gezeriz beraber grup gezilerine ve yarışlara katılırız. Pmail'den telefonunu at görüşelim yarın. Bu bölümde zaten yeterince yazıştık bu konuyu. Ama sen de 650B modelini ve yorumları dünyadaki diğer forumları ve reviewleri incele.
  • OK dir.Gerci PM degil sms atacaktim abi sana ama numaran degismistir belki diye Pm OK;)

• aynı konunun ne zamandır takipcisiyim bende bazen inanılmaz indirimler oluyormuş bende sedonahttp://www.bisikletcim.com/sedona-751-hd-26-bisiklet peşindeyim bakalım ne zaman alabilcem...
  • iki -üç hafta önce aynı dertten muzdariptim ama sonuçlandırdım neyse ki

http://forum.donanimhaber.com/m_75548090/f_//tm.htm#75564473
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

iki -üç hafta önce aynı dertten muzdariptim ama sonuçlandırdım neyse ki

Atakoyde yakalarim seni Hayirli olsun hatta iyi pedallamalar Ben bu ses sistemlerinden kurtulayim diye bisikleti sectim.Ama gorunen o ki cok uzak kalamayacagim.Baksana bisikletle turlayacagim arkadaslarim bu isin gobegindeler

Isin latifesi tabikide.Cok mutlu oldum.Demek ki nasip olursa guzel turlar yapabilecegiz hepbirlikte

• Rdegerli kullanıcısına yanıt
    Ataköy - Yeşilköy -Florya (sahil) hattında her daim görebilirsin
  • forumdaki sessizliğin sebebi herkez bisiklet peşindeymiş...
  • quote:

iki -üç hafta önce aynı dertten muzdariptim ama sonuçlandırdım neyse ki

Sen de güle güle kullan.

Yahu forum bisiklet forumuna dönmüş 2 günde.

• quote:

Orijinalden alıntı: altanismet

forumdaki sessizliğin sebebi herkez bisiklet peşindeymiş...

Yok ben motor da kullanıyorum biliyorsun.

• quote:

Ataköy - Yeşilköy -Florya (sahil) hattında her daim görebilirsin

Astra bir ara buluşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: altanismet

forumdaki sessizliğin sebebi herkez bisiklet peşindeymiş...

Yok ben motor da kullanıyorum biliyorsun.

racing hemde abi biliyorum...
    da bisiklet forumunda bir topik mi açsak hi-fi ci selespitçiler diye oradan devam etsek...

• Yahu aslında kendi kendine gelişti muhabbet. Aslında fena da olmadı. Bisiklet tutkunlarını da öğrenmiş olduk.
  • Herseyin kendiliginden geliseni guzeldir. Ortak paydalarda bulusabilmek ve paylasabilmek asil olan.
    Simdi Tilmen den ciktim. 29" lara baktim ama bana gore degil.Kararim 26"dan yana olacak:) Huseyin bey de cok ilgiliydi,kendisine buradan tesekkur ederim.

• Monster bisikletde mi üretti yahuuuu
    pek bisiklet merakım yok ama muhabbeti sevdim. Beni de heveslendirdiniz.
    Bizim burlarda kullanacak yer yok yahuuu.
    Bu sene Bianchi gezi bisikleti alayım niyetindeydim siz acayip marka ve modellerden ve donanımlardan bahsediyorsunuz. Kafam karıştı
    Oğlanda bisiklet istiyo zaten ne yapsak ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Monster bisikletde mi üretti yahuuuu
    pek bisiklet merakım yok ama muhabbeti sevdim. Beni de heveslendirdiniz.
    Bizim burlarda kullanacak yer yok yahuuu.
    Bu sene Bianchi gezi bisikleti alayım niyetindeydim siz acayip marka ve modellerden ve donanımlardan bahsediyorsunuz. Kafam karıştı
    Oğlanda bisiklet istiyo zaten ne yapsak ki

Sanada hosgeldin partisi hazirlayalim mi? :)) Zaten bisikleti oldugun yerin disinda kullaniyorsun:) Buna cok musait tekerlekli oldugu icin:) Bu yuzden bunu dert etme.Sen sadece simdi bir model bak kendine ,secmende yardimci olacagiz;) Sonra zaten dipdibeyiz surda.
    Serdar ve ben Atakoy den cikar menekseden seni aliriz,derken yol ustunden teknikayida( eger ki gorunen de o gibi:)) listeye eklenecek akadaslarda katilarak) alarak tekirdag koftesi yemege gecebiliriz:)) Oh missss:)

• Bıanchi Montana nasıl acaba on arka dîsk fren bende bunu düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.