Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Aticus'a zehri verdim. Haftaya o da bizle beraber.

Bu arada Sedona 650B'nin kaporasını verdim biraz önce. Haftaya bisiklet kaskı, arka stop, ön far, mini pompa, kask, eldiven vs. de alacağım.

Yalnız uzun yola falan gidersek, ben işime gelmeyen durumda motorla gelirim ona göre.
  • teknika kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun teknika :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Şimdiden hayırlı olsun teknika :)

Çok teşekkür ederim onkal. Sağolasın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

Bıanchi Montana nasıl acaba on arka dîsk fren bende bunu düşünüyorum

Aklından geçen rakam nedir?
  • Abi hayirli olsun.Sosyal icerikli mesaj olarakta altini cizelim! :) KASK imiz herseyden once gelir... Gibi mesela:))

Bu bir sohbettir aslinda.Cok detayli bilgileri ozelden ve ekstra baslik acarak ses sistemleri bolumune de paylasabilir yardimlasabiliriz.Ama konunun devaminda sunu soylemek istiyorum ki; cift amortisorlu bisikletler downhill denen tepe inisi tarzi kullanimlarda konfor ve surus kalitesi sunmaktadir ki bu tur bisikletlerdede amaca yonelik olarak cok iyi amortisorler kullanildigindan bahsi gecen bianchi veya emsal marka modellerin fiyat araligindakileri tavsiye etmem.Zira bosa cevrilecek pedaldir duz yolda.Eforunuzu fazla harcamaniz gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikleti aldim bayagida memnunum. Yalniz biraz hamlasmisiz yas geciyo tabi

• quote:

Bisikleti aldim bayagida memnunum. Yalniz biraz hamlasmisiz yas geciyo tabi

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullan. Yalnız hemen bir Monster filtre takmak lazım.

• Abi ben pioneer set takmayi dusunuyorum

• quote:

Abi ben pioneer set takmayi dusunuyorum

• ben tepede oturuyorum. arabayla inerim göl kenarına ordan bisikletle devam ederiz.
    zira dönüşte gölün ordan bizim eve bisikletle çıkamam geberirim.
    eşek anırtan yokuşu var bizim orda teknika bilir

yalnız ben 100 kiloyum beni taşıayacak bir şey lazım yahuuu
    bu velespitlere bene sığarmıyım minik göründüler gözüme
    28 jant olanı olsa mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullan. Yalnız hemen bir Monster filtre takmak lazım.

Lastikin altina granit koysak olmaz mi:)) Bir de fren kablolarini van den hull ile degisirse kanimca super olur:))

@aticus, 27,5 650 B dusunebilirsin sende.Bak stoklar cok az biran once karar vermelisin ki f/p bi bisiklet olsun.Yoksa bedeniydi boyuydu falan zaten az stoklar.

Bu arada Montser HTS 1000 ilanim gunceldir:)

• valla teknika nın alacağı bisiklet güzel de o fiyatlara çıkamam şu ara.
    Projeksiyon işi var planladığım. Bütçem kısıtlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Lastikin altina granit koysak olmaz mi:)) Bir de fren kablolarini van den hull ile degisirse kanimca super olur:))

@aticus, 27,5 650 B dusunebilirsin sende.Bak stoklar cok az biran once karar vermelisin ki f/p bi bisiklet olsun.Yoksa bedeniydi boyuydu falan zaten az stoklar.

Bu arada Montser HTS 1000 ilanim gunceldir:)

Yok bu sefer toz, toprak koyacağız altına.

Aticus benim aldığım bisiklet bu. Sana da tavsiye ederim. Kadrosunu da L veya XL boy isteyeceksin alırken. Lastik çapı 27,5".

Bu ürün :
    http://www.sedonabisiklet.com/#!650-b/caa8

Teknik Spec.'ler. :
    http://www.sedonabisiklet.com/#!275-grup/c155h

• Toz,toprak bencede en verimlisi bu noktada:)

aticus,butce nedir bisiklet icin? Onu dersen sana hemen bi alternatif cikaralim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Toz,toprak bencede en verimlisi bu noktada:)

aticus,butce nedir bisiklet icin? Onu dersen sana hemen bi alternatif cikaralim.

Aticus3 için bütçe sorun değil. Zira banka gibi adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

valla teknika nın alacağı bisiklet güzel de o fiyatlara çıkamam şu ara.

Ah ah.. Hesaplar kitaplar aynı durum bizdede muzdarip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

valla teknika nın alacağı bisiklet güzel de o fiyatlara çıkamam şu ara.

Ah ah.. Hesaplar kitaplar aynı durum bizdede muzdarip

Bisiklet in cok masrafi yok boyle sistemler gibi.Projeksiyon yerine 3 led li ön farlari 20-25 liraya alinabiliyor:) Van del hull gerek duymuyor hooop bi kablo frenlere devam:))

• Ne yaparsanız yapın, bisiklet diye güvenliği ihmal etmeyin.
    Benim (artık klasik sayılır) 70 li veya 80 li yıllarda milli bisikletçimizin kullandığı yarış bisikletim var. Tartmadım ama 4,5 kg olduğu söylenmişti.
    İlk hevesle bindiğimde kamyonet çarptı.
    Allahtan kış diye çok abartılı giyinmiştim. Allah korudu. Benimkinden çok daha hafif sayılabilecek kazalarda omiriliği komple platinle tedavi edilmiş kazazedeler gördüm.
    Bisiklet muhakkak ayrılmış yolda ve kaskla kullanılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2
    Dediğiniz gibi o miktarda kargo bedelide var ise, Sanıyorum tamir bedeli bile o kadar anca tutar tutmaz, Sonucu paylaşır iseniz ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için referans olacaktır.

Bu arada ilave etmek isterim, topraklaması olmayan ve voltajı dengesiz olan bir binada iseniz inanılmaz faydalı bir cihaz, Ben 2600 ve son olarak 5100 kullanıyorum görüntüye etkisi tartışılmaz, Ses sistemlerinde bazı dej avantajları var ama konu görüntü olunca bende siyah ve beyaz gibi fark yaratıyor, Tavsiye ederim bu tarz binalarda oturan arkadaşlara.

Durduğu yerde bozulan Monster Power Center HTS 1000'i, buradaki küçük, köhne, içerisi oldukça dağınık halde, TV tamircisisi görünümünde olan bir elektronikçiye verdim. Kullanılan vida başlarının acayip şekillerine uygun tornavida olmaması nedeniyle de-montesi hiç de kolay olmamakla beraber, en sonunda arızası giderildi. "Trafo" benzeri gibi görev yapan bir parçasının bozulduğunu ve orjinaliyle değiştirdiğini söyledi tamirci. Onarım ücreti: 20TL.
    Şimdilik tüm prizleri çalışıyor AMA "filtreleri, vb devrelerinde bir bozulma var mıydı yok muydu" bilmiyorum.
    Binamızın elektrik tesisatı ve topraklaması biraz özenilerek yapılmış olduğundan ilk sıfır aldığımda da filtrelerin belirgin bir farka neden olup olmadığını anlayamamıştım ZATEN. Halen de anlamış değilim.

Öncelikle geçmiş olsun diyelim ve filitre özelliğinin zarar gördüğünü sanmıyorum, Dediğiniz gibi özenle hazırlanmış bir elektirik hattınız var ise daha ziyade koruma amaçlı iş görüyordur priz vede nüans farklar yaratıyordur ama inanın o bile avantaj, Ben yıldırımda telsiz telefon v.b nin yandığı zamanlarıda gördüm bu maksatla iş yapsa yeter fazla fazla.

• Guzel olacak guzel:)

Simdi decathlon dan geliyorum. Son kez kafamdaki sorulara yanit buldum deneme yaparak. Ne kadar dogru yolda oldugumu onayladim:) Nasil olursa iyi gunler bizi bekliyor

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.