Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monster HTS serisini tekrar getirecekler mi acaba?

Piyasada neredeyse hiçbir yerde kalmadı
  • Monster HTS 5100 kalmadı dimi hiç bi yerde ? :). Arıyorum bulamadım da. Temiz satan olursa 2. el düşünürüm belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Monster HTS 5100 kalmadı dimi hiç bi yerde ? :). Arıyorum bulamadım da. Temiz satan olursa 2. el düşünürüm belki.

burada bir ilan var,duruyorsa bakabilirsiniz.

http://www.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=19&ID=17132&arc=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Monster HTS 5100 kalmadı dimi hiç bi yerde ? :). Arıyorum bulamadım da. Temiz satan olursa 2. el düşünürüm belki.

burada bir ilan var,duruyorsa bakabilirsiniz.

http://www.audiophile.org/ContentDetails.php?CID=19&ID=17132&arc=0

Sağolun, dün satılmıştım şansıma :(. Araştırmalara devam :).

• Bu HTS 5100 SE beni sinir etti.

Devasa bir alet ve 10 tane priz yeri var. Fakat priz yerlerinin sıkışık olmasından dolayı 7-8 tane girişi ya kullanıyorum ya da kullanamıyorum. Nasıl bir mantık bu anlayamadım.

Önceki HTS 1000 de bile tüm girişleri kullanabiliyordum fakat bunda çoğu cihazımın fişinin ucunun adaptörlü olması sebebiyle bunları yanyana takamıyorum, ya da bazıları alttan çıkıntı yapıyor. Beni de sürekli tak-çıkarla uğraştırıyor. Resmen pişman oldum bunu aldığıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Bu HTS 5100 SE beni sinir etti.

Devasa bir alet ve 10 tane priz yeri var. Fakat priz yerlerinin sıkışık olmasından dolayı 7-8 tane girişi ya kullanıyorum ya da kullanamıyorum. Nasıl bir mantık bu anlayamadım.

Önceki HTS 1000 de bile tüm girişleri kullanabiliyordum fakat bunda çoğu cihazımın fişinin ucunun adaptörlü olması sebebiyle bunları yanyana takamıyorum, ya da bazıları alttan çıkıntı yapıyor. Beni de sürekli tak-çıkarla uğraştırıyor. Resmen pişman oldum bunu aldığıma.

Haklısınız, güç kablolarının uçlarının aşağıdaki gibi olması gerekiyor ki hepsi rahat kullanılabilsin. Adaptörler için ise, kısa bir uzatma kullanılabilir.

http://d.pr/i/kDZh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 2 Ocak 2013; 11:39:50 >

• Bu priz sıkıntısı hemen her uzatma kabloda bile oluyor ya abuk yere kaba ve ters fiş ve sokak trafosu gibi gereksiz büyüklükde adaptörler yüzünden.

Bu arada hts1000 faydasını gördüm dün biri binada dairesinde ne yaptıysa aşağıdan daire dışından attırdı şalteri bende her odada sıkıntı yokken hts1000 bağlı prizde kilitlendi sistem bir süre açılmadı 1-2 dakika uğraştım hts1000i resetledim normale döndü. Sistemin bağlı bulunduğu prize ayrı hat ve Silentwire şalter almıştım birde.
  • An itibariyle Monster HTS-1000 rahmetli olmuştur. Servis yolu gözüktü.. yeşil lambalar yanıyor ancak kırmızı anahtar yanmıyor. Kablo yanındaki resetleme de fayda etmedi..

Levent di bunların servisi değil mi Merkez ?
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

geçmiş olsun

Sağol abi AV800 vardı en azından o sağlam çıktı onu bağladım. 1000 in 1 yıl daha varmış garantisi bir yollayalım bakalım..
  • HTS 2600 500 L eder mi
  • Bulursaniz 300e alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bulursaniz 300e alin.

Teşekkürler Ali hocam
    HTS 1000 var bir faydası olduğunada inanmıyorum ama aldık zamanında kullanıyoruz işte
  • Birsey demeyim kavga cikmasin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

quote:

geçmiş olsun

Sağol abi AV800 vardı en azından o sağlam çıktı onu bağladım. 1000 in 1 yıl daha varmış garantisi bir yollayalım bakalım..

Geçmiş olsun.

Aztek ürününün arkasında.
    Önceki sayfalara da yazmıştım. 5100 arızalandı. Garantisi bitmiş olmasına rağmen
    Azteki aradım. Aldığınız firma aracılığı ile bize gönderin dediler.
    8-10 günde sıfırı geldi.

Bu konuda aztek iyi firma diye düşünüyorum.
  • by@li

liste için

HTS5100 > rccol
    HTS2600 > rccol
  • --Filtrelerin faydası olmadığına inanıyorum
    --Filtrelerin faydası olduğuna inanıyorum

2 tezinde karşısındayım.
    Elektrik filtrelerinin faydalı olduğu sistemlerde olabilir,tamamen olumsuz etkilediği sistemlerde.

Bana göre sisteme ayrı bir hat kullanılıyorsa kesinlikle faydası negatif yönde olacaktır.
    Ama Orta hatta ortanın biraz üstü seviyeye kadar çoğu sisteme faydası olacaktır.

Bu konuda genelleme yapılması önyargılı olarak kuru kuruya sallamaktan başka birşey değildir.

edit:düşük cümleler düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstdejavu -- 2 Şubat 2013; 15:00:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

by@li

liste için

HTS5100 > rccol
    HTS2600 > rccol

Güncel... Tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet
    Geçmiş olsun.

Aztek ürününün arkasında.
    Önceki sayfalara da yazmıştım. 5100 arızalandı. Garantisi bitmiş olmasına rağmen
    Azteki aradım. Aldığınız firma aracılığı ile bize gönderin dediler.
    8-10 günde sıfırı geldi.

Bu konuda aztek iyi firma diye düşünüyorum.

Gerek kalmadan hallettim sorunu reset yayındaki problemi halledince düzeldi

Her korumada sökeceksek fişleri işimiz var bu aletle..
  • Cihaz bu sefer hakikaten gitti iade-arıza formu doldurdum bakalım kabul olacakmı. İyi hoş ancak çok cins bir cihaz
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.