Şimdi Ara

Monster Stone hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ms lerde limit vgarmı? günlük şu kadar düşer yada buna benzer bir şey.baya araştırıdm ama bir sonuca ulaşamadım dünden beri hiç ms droplayamadım madenden.

• Limit yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madende Golden Mattock ile biraz şansın var ancak en iyi MS düşürme yeri Uruk Blade'dir.Saatte 2 tane felan düşüyor ortalama.Daha fazlada olabiliyor yarım gün bırakırsan 10-12 tane düşürebilirsin. ( Gold Pre ile bu söylediklerim.DC Pre ve Flash ile daha iyi sayılara ulaşacağını düşünüyorum.)
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    bronz pre var 10 gün var dha bitmesine.bitmeden pre çekmek istemiyorum çünkü öylede böylede o 10 gün heba olur.dün 30 dakikada filan 2 ms almıştım bugüns abahtan beridir kazıyorum hiç bir şey düşmüyor.olmazsa ub gidicem.
  • dc flash gold kazma var 1 kere düştü dc pre ile urukta sürekli düşüyor
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Şans işi tamamen, ben dc pre ile uruk blade de bazen 2 saatte 0 ms ile ayrılıyorum, bazen yarım saatte 2 tane düşüyor.

DC pre anlatılığı kadar farklı değil, eskiden daha iyiymiş sanırım ama artık droplar çok düşük, dc pre bile bi halta yaramıyor. Bronze ile kesmeye devam
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    aga bus,made item +6 sheller düştü bi ms düşmedi urukda.hatta yattık bide 5m exp gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zen Pırlanta Hakkında Tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Road Stone Lastik Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kaç levelsin? Ona göre git uruklara. Benim levelime uygun Uruk Blade'ler var. Yüksek levelsen Uruk Throne'a gidebilirsin, düşüksen eğer Uruk Hai de takıl. Ama çok fazla vuruyorlar tabi, büyük ihtimal yatıyorsun. :) Genie falan bırakılmaz orda.
    level 65. dikkatsizlikten yattım.tam keserken lag girdi bu sefer uruka nişan alamadım başka uruk girdi kavgaya.üstelik ts kullanmıştım
  • bilmeyeneniz varsa sol alttaki M menüsünden achivement kısmını kurcalayın, tamamlanan achivementların yanındaki kutu simgesine tıkladığınızda size monster stone verecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoli4 -- 29 Şubat 2016; 14:43:30 >
  • Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. 10 adet ms aldım şimdi avchimentlerden
    rica ederim, bol şans
  • teşekürler

@animaniax 10 ms seri peşpeşe girdim 2 drop : old priest earring - old strength necklance.
  • DC pre + dc flash ile 10 ms hepsi boş
    hangi server?
    Cypher
  • Bu arada bende de dc pre arti dc flash vardi server pathos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animaniax -- 1 Mart 2016; 1:50:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

Bu arada bende de dc pre arti dc flash vardi server pathos

rol u ben 68 e aldım en son. biri 69 diğeri 68
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.