Bildiğiniz üzere Monster Stone diye birşey çıktı...İçeri giriyorsunuz düşük defans'ta ki hayvanlardan iyi bi exp alıyorsunuz bunlardan çıkan Steel ve son hayvandan çıkan Nest Scrap hakkında bilgi almak istiyorum ne işe yarar...Bilgi verirseniz sevinirim İlgi ve alakanız için şimdiden TEŞEKKÜRLer....
quote:
Orijinalden alıntı: FoReWeRPich
Bildiğiniz üzere Monster Stone diye birşey çıktı...İçeri giriyorsunuz düşük defans'ta ki hayvanlardan iyi bi exp alıyorsunuz bunlardan çıkan Steel ve son hayvandan çıkan Nest Scrap hakkında bilgi almak istiyorum ne işe yarar...Bilgi verirseniz sevinirim İlgi ve alakanız için şimdiden TEŞEKKÜRLer....
o itemler old itemi normal iteme çevirmek içindir. ancak bunun şansı azdır.
öncelikle normale çevirmek istediğin itemden 3 tane olacak ve üstü siyah olmayacak(bknz wp.pp.me). 3 tane old takı topladıktan sonra 50 tane scrap of steel ve 5 tane nest scrap la beraber bu krowaz itemlerinin basıldığı yerin ilerisindeki elemana götürüyosun ve ordanda 1mlik bi taş alıyorsun. ardından basmayı deniyorsun ama şans işi
Çok teekkür ettim...Bende onları old item cıkacak sanıorum :)) heyecan yaptım da xd
ben mi çok şanssızım anlamadım ki şuana kadar toplam 25-30 kere girmişimdir göreve bir tane bile takı çıkmadı. Eksik veya yanlış bişey mi yapıyorum ki girip kesiyorum yine bişey yok. Nasıl bir şans bu