Bildirim
Monster stonedan cıkan itemler hakkında sorular
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
monster stoneye gitmek için partimi kurmak lazım? -
Arkadaşlar Monster Stone çıkarmak için hangi yaratıklardan kesmemiz gerekiyor ben çok kestim ama çıkmıyor ?
Fazla bilgim yok bu konuda. -
scrap of steel ve next scrap para etmez çünkü 20 girişten 18 19 undan ondan çıkıyor
eğer sissizse takarsan satabilirsin
ama sisli ise takarsan satamazsın
ne işe yaradıklarını tam bilmiyorum ama 5 tane next 50 tane diğerinden ve bir kaç şey daha takı yapılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
monster stoneye gitmek için partimi kurmak lazım?
yok party ile girilmiyor -
en çok DTS lerden çıkıyor bi 20 tane çıkarttım 2 günde -
Old eme ne kdr eder kronosda bilen yokm:/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
en çok DTS lerden çıkıyor bi 20 tane çıkarttım 2 günde
Teşekkürler Dostum bilgi için -
quote:
Orijinalden alıntı: HeroTürk
Arkadaşlar Monster Stone çıkarmak için hangi yaratıklardan kesmemiz gerekiyor ben çok kestim ama çıkmıyor ?
Fazla bilgim yok bu konuda.
PC başında HOB GOBLIN
okulda, uyurken, dışarıda dts, deru
bol bol monster.. -
Scrap of Steel 50 tane Nest Scrap 10 tane ile bi kagıt alıyoruz.Kagıdı almamız gereken yeri tam olarak bılmıyorum ozur dılerım:).Sonra örnek verırsek 3 tane old diamond ringmız var ve bu aldıgmız kagıtla +1 yapabılıyoruz ama yanma sansı var dıye bılıyorum.Fakat suan bununda bugda oldugunu duydum. -
30m den buying merch. kuruyorlar eme için.50m gibi bi fiyattan satarsın kısa sürede. -
Old eme ne kdr eder kronosda lutfen söyleyin arkadaslar :S -
40-50 m aarası gidebilir diye düşünüyorum -
şu güne kadar 15 tane rahat kırdırdım hiç birinden düşmedi. Böyle bir şans kimde vardır o da tartışılır. Bugün de 7 saat full party ile dts de kastım. Toplam 6 tane düştü. Yine ne şanssızlıktır ki 5 tanesi int priestime 1 tanesi rogueme düştü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X