Şimdi Ara

Monster T5 ve T7 Kullanıcıları İçeri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda T5 ile ilgili çok fazla başlık göremedim, buraya cihazın +/- yönlerini ve sorunlarımızı soru cevap şeklinde yazalım katılım olursa güzel bir bilgi alışverişi olur arkadaşlar. Tek tek her sorun için başlık açmak yerine bir yere toplanması daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

İlk ben başlayayım pcden genel olarak çok memnunum soğutması, performansı, görüntü kalitesi her şeyi çok iyi, tek sorunum hdd'den gelen mekanik ses, değişim olmasına rağmen geliyor. Bir de siz dikkat ettiniz mi bilmiyorum pil seviyesi düşüyor örneğin %97 kullanılabilir pirize takılı dolmuyor şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithardir -- 10 Kasım 2014; 23:59:59 >

• 7200RPM HDD den ses gelmeyecek de nerden gelecek? Rahatsiz olduysan 5400e gecebilirsin
    Windows'un batarya koruma ozelligi o. Herkeste oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa 7200 rpm HDD takılı pc kullanmıyorum bu sesi de sadece bu pcde duydum.

Yalnız dalga geçer gibi gevşek gevşek konuşman pek hoşuma gitmedi daha dün pc kullanmaya başlamadık gaming olarak aldığı ilk laptop bu haliyle kafama takılan daha önce karşılaşmadığım durumlar var bunları da kullanan arkadaşlar yardımıyla çözmeye çalışıyorum anormal bir durum var mı ? yardımcı olacaksan da 7200 rpm de normal bu ses dersin olur biter gelip rahatsız olduysan 5400 e geçebilirsin gibisinden caz yapmazsın canın sıkılıyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithardir -- 10 Kasım 2014; 15:28:19 >
  • Arkadaşım ben abra kullanıcısı olarak bu sesten illallah ettim ve gidip ssd aldım işletim sistemi ve önemli programlar ssd üzerinde oyunlar ise hdd de oyun oynamadığım An pc o kadar sessizki çalışıp çalışmadığını anlayamıyorsun.

• ofrome kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ssd taktırdım arada bir hdd!den o mekanik ses geliyor yapacak bir şey yok
  • Eyvah SSD taktıktan sonra bile o ses geliyorsa yandım bende 2 tane var o diskten O kadar gıcık bir ses ki insanın içi kararıyor kalbi sıkışıyor. Sizde mi 1 tb olan modeli kullanıyorsunuz arkadaşlar? Bir de ben T7 kullanıyorum var pil seviyesi aynen bende de düşüyor nedenini bilmiyorum açıkçası. Mouse ve harici diskleri hep takılı bırakıyorum laptopta şarjı çektiğimde bile. Acaba onlar mı yiyor? Ama kapalıyken yememesi gerek diye düşünüyorum. Bende anlamadım onu.

Bu arada konu açmanız iyi olmuş canavarlar derneği konusu o kadar büyük ki insanın aradığını bulması biraz güç. Böyle daha kolay olacaktır biri de T7 için açsa keşke

• Semruk S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben 750 gb wd kullanıyorum 1 tane var bende ondan ses geliyor kulaklıkla kullandığım için duymuyorum şimdilik. Aslında Tulpar serisi genel olarak burada paylaşsa daha sağlıklı olur diğer türlü iç içe çorba oluyor. T5 T7 çok fark etmez zaten biri 15'' diğeri 17 '' burada toplarsak sıkıntı olduğunda çözümü daha rahat olur diye açtım bende, forumda pek yok çünkü T5 T7 ile ilgili ana konu bakalım katılım olursa bence güzel bir şey çıkacaktır ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithardir -- 10 Kasım 2014; 23:56:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum T5-T7ciler toplaşalım konuya
  • Ben t7 kullaniyorum. Hdd den oyle rahatsiz edici bir ses yok.

• 3X3N0N kullanıcısına yanıt
    Selamlar. 1 TB olanı mı kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semruk

Selamlar. 1 TB olanı mı kullanıyorsunuz?

A.s 750 gb olani kullaniyorum

• 3X3N0N kullanıcısına yanıt
    Bende de WD 750 scorpio takılı sıkıntı var diye bu ses yüzünden hdd değişimi yaptırdım evde kendim taktım, yalnız takmadan önce ssd'ye w8 kurulumu yaptım o sırada hiç böyle mekanik bir ses gelmedi. Ama hdd yi taktığımda gene aynı ses geliyordu, bende artık üstünde durmuyorum kendisi bilir ses her dakika gelmiyor ama 15 dk da bir geliyor çıt diye bir ses içinde sanki bir şeye takılıyormuş gibi bir ses çözemedim tam olarak belkide normaldir bu ses hani alt kısımda hdd nin üstünde ızgara bulunuyor belki tamamen kapalı olsa o sesi duymam bende soğutucu alüminyum yüzey o sesi daha duyulur bir şekilde yankılanmasını sağlıyordur belkide.
  • Ben de t7 750gb 7200rpm kullanıyorum öyle bir sıkıntısı yok. Soğutmasına hayran kaldım Watch dogs turboyla 74 turbosuz 81 82 civarında sıcaklık.

• Merak ettiğim olay t7 için çantalara bakıyorumda omuza asılanlardan. 17 inch lik yeter mi? Çanta alanlar bilgi verebilir misiniz?

• DrummerT3 D kullanıcısına yanıt
    Monster'ın verdiği var ama o sırt çantası, öyle bir şey mi istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrummerT3

Merak ettiğim olay t7 için çantalara bakıyorumda omuza asılanlardan. 17 inch lik yeter mi? Çanta alanlar bilgi verebilir misiniz?

Ben orjinal mosnterın sırt çantasını aldım. Bence sende sırt çantası al çünkü bilgisayar adaptör derken 5 kg oluyor omuzda taşımak yorucu olur sırt çantası bu bakımdan daha iyi. Kullanışlı ve rahat.
  • Yolculuk yaptığımda genelde sırt çantası kullanıyorum. Bu yüzden laptop ı normal taşıma çantasıyla taşımak istiyorum.
  • T7 de ses seda yok
  • Boyutları uyar mı bilmiyorum ama Güzel çanta .
    http://www.mormani.com/targus-tcg200-city-gear-messenger-17-inc-notebook-cantasi/p_114824/

Ayrıca Monsterin sırt çantasını beğenmezseniz MSI ın sırt çantasına bakın
  • Zaman ayırdığınız için teşekkürler ama amazondan alacağım bir çanta var aklımda sadece boyutları 17" olduğundan laptop a uyar mı onu öğrenmek için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrummerT3 -- 11 Kasım 2014; 16:32:09 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.