Şimdi Ara

Monster tulpar 21.3 almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monster tulpar 21.3 almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir

• blacksea.metehan B kullanıcısına yanıt
    Bu modeller hakkında bir şüphem var, sıcaklık performansı. Kasalar çok ince ve donanım çok güçlü, yeterince soğutma sağladığından emin olmak gerekiyor, yoksa risk almak olarak görüyorum. İşlemci sürekli thermal throttle olursa o donanımın bir anlamı kalmaz.
  • babadol kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan korkuyorum. Haziranda alacağım için o zamana kadar test çıkarsa onları izleyeceğim.
    Sizce laptop soğutucuya gerek var mı?
    Ben soğutucu için incelemeler izledim, çok bir fark yaratmıyor, en fazla 4-5 derece fark ediyordu izlediğim incelemelerde, o etki de daha çok ekran kartına yarıyordu, işlemciye değil. Isınmanın et etkili çözümü undervolt işlemi, biraz araştırıp bilgi edinmenizi öneririm. Kendi notebook bilgisayarımda oyun oynarken dahi 80 dereceleri görmüyorum artık ve işlemci çok stabil çalışıyor.
    Teşekkürler yardım için
    Undervolt riskli değil mi?
    İnternette araştırmadığım yer kalmadı, en ufak risk yazan birini görmedim. Bu işlem zaten işlemciye giden gücü azaltma işlemi, en kötüsü ihtimalle gereğinden fazla güç azaltırsanız işlemci çalışmıyor, bilgisayar mavi ekran veriyor. Uzun vadede ömrünü bile uzatır çünkü hel daha az voltaj gidiyor, hem daha düşük sıcaklıkta çalışıyor.
    Direkt olarak donanım ayarlarıyla oynadığımız için korkmuştum. Sağ ol tavsiyene uyacağım.
    Hocam Intel kendisi yazılım yaptı bu işlem için, güvenli bir işlemdir, rica ederim.
    O zaman ben eski bir video izledim. Sağ ol yardım için
    Dikkat edin overclock işlemleriyle karıştırmayın, o işlemciyi yakabilir işte. Neyse çok konuştum yine, umarım faydalı olmuştur.
    Estağfurullah çok yardımcı oldunuz. Tekrar teşekkürler
  • 10. nesil intel işlemcilerinin hepsi undervolt işlemini desteklemiyor onu da dikkate alarak alın bilgisayari
  • Merhaba bu kasa eluktronics max 17 ile aynı. Efsane kasadır internette review bulabilirsiniz, çok satıyor yurt dışında. Ondan farklı olarak bu 6 core, eluktronics 8 core daha serin olur diye düşünüyorum. Ben baz 2060,144 Mhz modelini sipariş verdim bakalım, yavaş yavaş ram, ssd vs takıcam gelince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exoz -- 4 Mayıs 2020; 14:45:22 >
  • Bence uzun vadeli ikisi de aynı öyle aman aman fark yok. Birinin oynattığını diğeri de oynatır. 4-5 sene sonra ikisi de yetmeyecektir. Aradaki fiyat farkına değmez. Diğer kasalar olsa fazla bilmediğimden msi derdim ama bu kasasını beğeniyorum, ben olsam bunu alırdım msi yerine.
  • exoz E kullanıcısına yanıt
    6 gb 8 gb farkı şuan görülmese de mutlaka ileri de görülecektir, doalr böyle giderse 3000 serisi 3070 zor gibi, almışken 2070 alıp biraz daha süreci uzatma niyetindeyim, 2060 alan da üzülmez elbet, güle güle kullanın yarın bende sipariş geçeceğim sanırım msı ram 2666 kullanarak ucuza kaçmış, monster samsung kullanarak kalite peşinde olduğunu gösteriyor, saygı duydum şans vereceğim.
  • Eğer bu modeli alan olursa kısa da olsa bir inceleme paylaşması çok faydalı olacak sanırım.
  • Ben ilerisi için çok fark yaratacağını sanmıyorum, şu açıdan biri 40 fps verse diğer 35 verecek yani ikisi de benzer oynanabilirliğe sahip olacaktır diye düşünüyorum, biraz doku kaybı olabilir sadece, tabi karar sizin. Ben ilerde ramleri ve ssdleri zaten değiştireceğim için çok fazla almadım ama haklısınız hem ram hem ssd Samsung kullanılmış iyiye işaret. Makine sağ salim gelirse izlenmilerimi yazarım :) Neden bilmiyorum ben aldıktan sonra 2060 modelinin 144 MHz modelleri satıştan kaldırıldı n11'de.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.