Şimdi Ara

Monster Tulpar i7-9750H/16GB/1660ti Laptop 7.491 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
9.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merakımdan soruyorum olası bir iade prosedüründe vs başkasının hesabı ile nasıl yapacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili hocamızdan cevap aldım daha önce bana satıcıdan gelen maili göndermişti ilgili bir satıcı

'' Havale tarafıma ulaşınca hesap bilgilerini paylaşıyorum,
    sipariş geçilip ürün(ler) alınana kadar hesap paylaşımda kalıyor,
    Teslimat sonrası sıkıntı yoksa hesabı kullanandanda Onay alarak Hesabı Teslim alıyorum,
    Daha sonra sorun çıkar ve iade vb bir durum için hesaba tekrar erişim gerekirse hesabı tekrar paylaşıyorum,
    Ayrıca her hesap sadece 1 kişi ile paylaşılıyor, paylaşılan hesaba alıcı ve benden başka kimsenin erişimi olmuyor yani hesapta sipariş varken bir 3. kişiyle paylaşım sözkonusu değildir. ''

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışverişi yüzde 10 indirimli yapmamızı sağlayarak ne elde edecekler? Neden böyle bir şey yapsınlar ki? 100 tl çok ağır para değil, hesabı kullanan ise örneğin; 9k'lık makinayı 8k'ya alabilecek. Burnuma iyi kokular gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Ağustos 2019; 19:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Alışverişi yüzde 10 indirimli yapmamızı sağlayarak ne elde edecekler? Neden böyle bir şey yapsınlar ki? 100 tl çok ağır para değil, hesabı kullanan ise örneğin; 9k'lık makinayı 8k'ya alabilecek. Burnuma iyi kokular gelmiyor.
    100 TL için bile pazarlık yapanlar var

Ayrıca ben forumda yeni değilim dostum, bugüne kadarda pis kokan hiçbir işin içinde olmadım, Referanslarım burada, kafasına takılan sorusu olan özelden sorabilir,
    https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=323900

• 100 tl için pazarlık falan yapacak birisi değilim. Yanlış anlıyorsunuz. Peki garanti kapsamında servise gönderince nasıl takip edeceğiz? Satıştan sonra hesap geri alınıyor çünkü.
  • quote:

Bu daha iyi olmaz mı? 144 hz ekran var. Monster'ın bu modelinde ise 60 hz ekran var.

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-17-cd0012nt-intel-core-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7eb58ea-pm-HB00000LMVCS
    Malzeme kalitesi daha iyi .Ayrica 17.3 inc sirf 1000 lira oradan bile farkeder.Eger dedigin gibi 144 hz ise kesinlikle senin dedigin alinir.
    8174 Tlye gelir kupon maliyeti dahil. Arada 1200 lira var ama ekran , hz , ve 256 gb ssd ve marka farki var kesinlikle senin attigina deger

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

100 tl için pazarlık falan yapacak birisi değilim. Yanlış anlıyorsunuz. Peki garanti kapsamında servise gönderince nasıl takip edeceğiz? Satıştan sonra hesap geri alınıyor çünkü.
    servis için fatura/fiş yeterli oluyor

• quote:

100 tl için pazarlık falan yapacak birisi değilim. Yanlış anlıyorsunuz. Peki garanti kapsamında servise gönderince nasıl takip edeceğiz? Satıştan sonra hesap geri alınıyor çünkü.
    Alanlar sadece bu ürünü mü alıyor sanıyorsunuz, genel ekseriyet 5000 altı cihaz alıyor, 3000-5000 arası, haliyle onlar pazarlık yapıyor, sonra iade dışında garanti kapsamındaki işlemler için hesaba ihtiyacınız olmayacak Faturası ile yetkili servise bizzat müraacat edebilirsiniz, olurda bu işlemi hepsiburada üzerinden yapmak isterseniz bir yere gittiğimiz yok hepsiburadanında hesap kapattığı görülmemiş isteyene tekrar hesap bilgilerini veririm işlemini tamamlayana kadar.
  • %10 indirim olan hesapları arkadas nasil bulmus kampanya mi vardi onceden?

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyi soracaktım. Bence çalışan indirimi falandır.

• Ben anlamıyorum bu firmayı, anakart, işlemci, ram, hdd, ssd, gpu, bunlar standart değil mi?

Tasarımı yapacak ekip bulmak bu kadar zor mu?

Yıllar önce MSI ürünlerinin kasalarıyla neredeyse aynıydı evet laptoplar kalındı ama soğutma başarılıydı. Gittiler başka firmayla anlaştılar kasa inceldi malzeme kalitesi düştü.

Hayır sistemi ısıtan 2 parça var tam anlamıyla, cpu ve gpu. Al soğutma başarısı iyi olan 3-5 laptop ekip kur açtır içini feyz al yaptır benzer minimalde.

İnsanlar uzak durur oldu markadan. Oysa 4-5 yıl önce ne başarılıydı.
  • 8000tl iken aldım 7600e düştü ama laptoptan memnunum beyler tavsiye ederim
  • Soğutması nasıl acaba. 9750H tıpkı 8750H gibi soba gibi yanıyor olabilir. Undrervolt şart gibi. Tabi Monster ne kadar soğuttu meçhul.

• @BerkOzilhan 'a Hayırlı olsun diyeceğim ama sanırım ürünle ilgili bazı rahatsızlıkları olmuş, buraya da yazarsa alacaklara yol gösterebilir

Monster Tulpar i7-9750H/16GB/1660ti Laptop 7.491 TL

• Çok aşırı sıcak fırsattı alanlara hayırlı olsun kaçıranlara geçmiş Sorunlar neymiş merak ettim ufak tefek şeylerdir diye umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 20 Ağustos 2019; 23:35:27 >
  • Tekrardan tesekkur ediyorum hocam her sey icin.
    Sikintiya gelecek olursak, ekranda isik sizmasi alt taraftan iki tane. Arastiriyorum yarin daha detayli arastirip iletisime gecicem Monster'la..

• Sen yine bir yaz indirimi gördüğümde konuşmuştuk konu sahibi ile maalesef paramı tamamlayamadim sana hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Bütün detaylı iyi kötü durumları söyler isen çok mutlu olurum. Mimarlık öğrencisiyim ben aklına takılan olursa laptop ile ilgili mutlaka yaz lütfen

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    1650 6000 6500 arası, 1600 ti olursa en fazla 7000 bütçem var bir türlü bulamadım bir tane laptop. En son 6100 e 1650 monster alacağım olmazsa.

• yuusuuf Y kullanıcısına yanıt
    Monster fiyatlari 1000 er lira dustu bi bakin isterseniz

• Ne zaman düştü fiyatlar?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.