Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Monster Tulpar T5 V16.1 GTX1070 Satın Al 22 Aralık 2022 05:56 1 1 Monster Tulpar T5 V16.1 GTX1070 -i7 7700HQ İşlemci-GTX 1070 8GB NVIDIA GeFORCE GTX Ekran Kartı-256 GB M2 SSD-Windows 11 Home ''Orjinal'' İşletim Sistemi-1TB HDD -4 Fanlı Notebook Soğutucu-Gamepower Blue switch Mekanik kalvye de yanında verilecektir***FİYATI UYGUN YAZDIM İHTİYAÇTAN DOLAYI SATIYORUM HASTALIĞIMDAN DOLAYI ÇALIŞAMIYORUM LÜTFEN PAZARLIK TEKLİF ETMEYİNİZ ***Herhangi Bir Donanımsal Teknik Arızası yoktur.Performanslı bir cihazdır.6 Ayda Bir Düzenli Olarak Monster Kadıköy'de Bakımları Yapılmıştır Cihaz hiç Zorlanmamıştır.Kutusu durmaktadırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün i7 Monster Tulpar T5 GTX1070 + Mekanik Klavye + Notebook Soğutucu