< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 29 Ağustos 2020; 21:1:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Monster Tulpar T7 20.2 vs 20.1
-
-
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ikisi de stokta mevcut değil ve stoklar dolunca fiyatları güncellenecek diye tahmin yürüttüm, bunlar eski fiyatlar muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15.6 - 2020 güncel versiyon, kasa ve soğutucu sistemi değişmiş. Fiyatı sadece bu yüzden pahalı
Aralarındaki farklı
20.1 ekran 15.6 (eksi), kasa ve soğutucu sistemi (artı)
20.2 kasa ve soğutucu (eksi) ekran 17 (artı)
Ben 20.2 alırdım...
@idontthinkso reis hangisini aldın ve memnun musun bende şuan ikisi arasında kaldım
ben 2-3 ayönce 20.2 aldım. ısınma problemim yok. en iyisinden laptop soğutucu aldım gerek duymadım daha belki ileride lazım olur. 20.1 de ekran küçük oyun oynanmaz . 500 gb olması farketmedi. ben aldığım gün laptopu sökerek 250gb m2 ssd ekledim. 1 tb wd 2.5 inch harddiskte ekledim. elimde vardı şansa. toplam 500 ssd ve 1tb harddisk oldu. harddisk yuvası yapmamışlar yeri var fakat vida ile tutturulacak biryer yoktu. silikonla sabitledim boşluğa cuk oturdu. ekran ışığı çok parlak. güzel beğendim. 144 hz fakat milisaniyesi bu sitede test ettim https://www.testufo.com/mprt 6.4ms çıkıyor. aslında 1ms yazan monitörler oyun açmadan 5 6 ms de çalışyıorlar belki de ondan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih Kundakçı
@idontthinkso reis hangisini aldın ve memnun musun bende şuan ikisi arasında kaldımikisi arasında kalma bence. 20.2 al 17.3 inç ekranı var. 15.6 küçük. fakat kasa farkı varsa youtubeden kasalarına bakabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X