< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Monster Tulpar T7 (i7 5700HQ, 970M, 16 GB RAM, 500GB SSD, 1 TB HDD, 17.3') 5300TL (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mb.gultekin4000 tl
Teklifinizi yükseltmeniz gerekiyor hocam. Teşekkür ederim.
Orijinalden alıntı: ontedi
Hocam farklı bir şey anlamayın. O an cümleyi öyle kurmuşum gayri ihtiyari.Estağfurullah hocam. :) Teklifiniz uygun değil, zaten şu anda Antalya'da elden teslim ediyorum cihazı. İlginiz için teşekkürler.
-
Klavyede daha önceden yazmış olduğum sert basma sorunu çözüldü. İlan güncel.
@eralp06 fiyatı uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum hocam. Bir teklifiniz varsa özelden iletebilirsiniz.
-
Halen satılık mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trackdokuz
Halen satılık mıEvet hocam.
Hocam bende de bir tulpar var. Sizinkinin bi alt modeli 4710 işlemcili 870m ekran kartlı. Yine 17,3'' ekran 16 gb ram versiyonu. 4000e koydum bakan olmadı bende satmaktan vazgeçtim şuan öylece duruyor evde. Piyasada çok güzel kampanyalar oluyor o yüzden kimse bunlara bakmıyor. Şahsen yeni bir laptop aldım ryzen 5 5600h işlemcili rtx3050 ekran kartlı çok çok hızlı 512gb m2 ssdli alet 7000 lira. rtx3050 diyorum. İkinci eli masa üstü sistemlerde 3500 lira üzeri satılan gtx1650 superden bile güçlü bir ekran kartı. Yanlış anlamayın dediğim gibi ben de satamadım ürünümü. Ama açıkçası bu fiyatlara kimse 6 senelik teknolojiyi almak istemiyor. Verdiğim ürün örneğinden 1700 lira farkla taksitli bir şekilde hem donanım olarak ciddi anlamda güçlü hem de garantili ürün almak varken ben de olsam ne sizinkine ne kendi satmaya çalıştığım ve satmaktan vazgeçtiğim alete para vermezdim. Acı ama gerçekler böyle. Bence 4500 liraya konup satılmayan 940m li laptop ilanlarını dikkate almaktansa piyasada sıfır olarak kampanyalara giren ürünleri dikkate almak gerek. Zira forum kullanıcısı bu konularda gerçekten piyasa takibi yapan bir grup.
-
3500 düşünürseniz görüşelim hocam iyi satışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düz 3000 yapalım hocam fazla yormayayım sizi