Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Monster Tulpar T7 (i7 5700HQ, 970M, 16 GB RAM, 500GB SSD, 1 TB HDD, 17.3') 5300TL
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5750 -> 5650
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip
-
Merhaba, Antalya içi linkini bırakacağım ilandaki laptop ile takas düşünürseniz pm atın görüşelim ...
https://forum.donanimhaber.com/forum-disina-satilmistir--149562604
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 23 Haziran 2021; 13:48:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ToTeMMerhaba, Antalya içi linkini bırakacağım ilandaki laptop ile takas düşünürseniz pm atın görüşelim ...
https://forum.donanimhaber.com/forum-disina-satilmistir--149562604
Takas düşünmüyorum hocam, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Báistídhubh -- 19 Temmuz 2021; 10:52:46 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
2800 teklif
-
quote:
Orijinalden alıntı: JONSNOWM2800 teklif
lol
Orijinalden alıntı: JONSNOWM2800 teklif
Düz 1000 TL teklif verseydin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşünürseniz 3000 - 3500 arası nakit verebilirim. Ankara içi üstelik.
-
Nakit olunca TL'nin değeri artmıyor hocam, bende kart da geçmiyor. İlginç bir pazarlık söylemi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nakit olunca TL'nin değeri artmıyor hocam, bende kart da geçmiyor. İlginç bir pazarlık söylemi. |
Hocam bende de bir tulpar var. Sizinkinin bi alt modeli 4710 işlemcili 870m ekran kartlı. Yine 17,3'' ekran 16 gb ram versiyonu. 4000e koydum bakan olmadı bende satmaktan vazgeçtim şuan öylece duruyor evde. Piyasada çok güzel kampanyalar oluyor o yüzden kimse bunlara bakmıyor. Şahsen yeni bir laptop aldım ryzen 5 5600h işlemcili rtx3050 ekran kartlı çok çok hızlı 512gb m2 ssdli alet 7000 lira. rtx3050 diyorum. İkinci eli masa üstü sistemlerde 3500 lira üzeri satılan gtx1650 superden bile güçlü bir ekran kartı. Yanlış anlamayın dediğim gibi ben de satamadım ürünümü. Ama açıkçası bu fiyatlara kimse 6 senelik teknolojiyi almak istemiyor. Verdiğim ürün örneğinden 1700 lira farkla taksitli bir şekilde hem donanım olarak ciddi anlamda güçlü hem de garantili ürün almak varken ben de olsam ne sizinkine ne kendi satmaya çalıştığım ve satmaktan vazgeçtiğim alete para vermezdim. Acı ama gerçekler böyle. Bence 4500 liraya konup satılmayan 940m li laptop ilanlarını dikkate almaktansa piyasada sıfır olarak kampanyalara giren ürünleri dikkate almak gerek. Zira forum kullanıcısı bu konularda gerçekten piyasa takibi yapan bir grup. |
Benzer içerikler
- a2894 iphone 14 pro max hangi ülke
- kırık ps4
- amerikadan ne getirilir 2024
- clash of clans 12 seviye belediye binası okçu kraliçe son
- abound kullanıcı yorumları
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X