Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V7.1 GTX 1060 SADECE 1 AYLIK TERTEMİZ KAÇIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Monster Tulpar T7 V7.1 GTX 1060 SADECE 1 AYLIK TERTEMİZ KAÇIRMA
    1 Ekim 2016 Faturalı notebook umu ihtiyaçtan dolayı satmak zorundayım.Kesinlikle sıfırdan farkı yoktur.Nokta bulabilene bedava verebileceğim temizliktedir.zaten bir iki kere kullandım ve kutusuna koydum.yeni alıcısını bekliyor.Kesinlikle her yönüyle memnun kalacağınız harika bir cihaz.Ben 5900TL ye aldığım cihazımı sadece 5200TL ye veriyorum.Nakit ödemede pazarlık payı mevcuttur.Kredi kartına tek çekim yada taksitli çekim yaptırabilirim.Sadece elden satılıktır.Takas kabul edemiyorum malesef çünkü zaten satma amacım nakite ***m*** dolayıdır.
    Kutusu,Faturası hatta jelatinlerine kadar herşeyi mevcuttur.yanında sırt çantasını (90TL) ve monster marka mousepad(50TL) hediye vereceğim.

Performansından bahsetmeme bile gerek yok çünkü Yeni Nesil GTX 1060 ekran kartı mevcuttur.Herşeyi en yüksek ayarda oynayabilir,VR Ready sayesinde sanal gözlükle oyun keyfi,HDMI ile 4K TV ye bağlayarak 4K kullanım,4K oyun keyfi yaşatır.

Nvidia artık GTX 1000 serisinde notebook ve masaüstü diye ayrım yapmıyor yani masaüstü ile aynı performansa sahiptir.Biraz açıklayacak olursam normalde bu fiyatlarda alacağınız notebook ta GTX 960M GTX 970M olacaktır.bu iki ekran kartı masaüstünde GTX 750 seviyesindedir yani notebook ekran kartları masaüstüne göre 2 nesil geriden geliyor ama GTX 1000 serisinde bu durum ortadan kalkmış durumda.Kısacası Masaüstü GTX 1060=Notebook GTX 1060.

Ekran konusuna gelince,güneş vursa bile ekrana çok rahat oyun oynayama devam edebiliyorsunuz.Diğer Notebook larda ekrana paralel bakmak zorundasınız.Yani biraz yukarıdan,aşağıdan yada sağından solundan bakmaya kalkarsanız ekranın renklerinin bozulduğunu göreceksiniz ama bu cihazda böyle bir durum yok.hangi açıdan bakarsanız bakın aynı.
    240GB SSD mevcuttur.Bu şu demek oluyor:bilgisayar 5 saniye içerisinde açılır.eğer SSD ye oyun yüklerseniz normalde 30 40sn beklediğiniz loading sürelerinizi unutabilirsiniz :)
    Işıklı klavyesi,bass destekli soundblaster ses sistemi ve daha bir çok özelliğinden bahsetmedim bile.

sahibinden linki:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-monster-tulpar-t7-v7.1-gtx-1060-sadece-1-aylik-tertemiz-kacirma-359997115/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Geri verin daha dün almışsınız alın paranızı geri niye zararına satıyorsunuz?
  • quote:

GTX 960M GTX 970M olacaktır.bu iki ekran kartı masaüstünde GTX 750 seviyesindedir

ilgisi yok gtx 970m in masaüstü karşılığı GTX 960 tır..Bunu az çok oyu ve kartlarla ilgilenen hemen hemen herkes bilir
  • GTX 1060(M) GTX 1060 GTX 980
    CUDA cores 1,280 1,280 2,048
    Base clock 1,404MHz 1,506MHz 1,126MHz
    Boost clock 1,670MHz 1,708MHz 1,216MHz
    Memory 6GB GDDR5* 6GB GDDR5 4GB GDDR5
    Memory speed 8Gbps 8Gbps 7Gbps
    Memory Bandwidth 192GB/sec 192GB/sec 224GB/sec

hemen hemen aynı demek daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Geri verin daha dün almışsınız alın paranızı geri niye zararına satıyorsunuz?

daha dün dediğiniz 1 ay oldu ve geri alırlarmı bilmiyorum çünkü 15 gün içerisinde memnuniyetsizlik garantisi değişim yada iadesi oluyor ama 1 ayı geçti o yüzden geri kabul etmezler diye düşündüğümden alıp kutusunu laptopu götürmiyim dedim boşu boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

GTX 1060(M) GTX 1060 GTX 980

ben gtx980 masaüstü versiyonu ile gtx 1060 karşılaştırmışsınız ama ben "gtx 980 masaüstü versiyonu" ile ilgili hiç bir şey yazmadım.

gtx980 "MASAÜSTÜ VERSİYONU" İLE gtx 1060 benzer performans vermez arada 10-15fps de oynar.ki örnek olarak witcher 3 te 1080p ultra ayarlarda 45 ile 60 fps arasındaki fark anlaşılır bir farktır.

yazmadığım bir şeyi yazmışım gibi karşılaştırma yapmışsınız.
    yaptığınız karşılaştırma da bir kaynak göstermemişsiniz
    o karşılaştırmayı çok yüzeysel yapmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: macOS Sierra

quote:

GTX 960M GTX 970M olacaktır.bu iki ekran kartı masaüstünde GTX 750 seviyesindedir

ilgisi yok gtx 970m in masaüstü karşılığı GTX 960 tır..Bunu az çok oyu ve kartlarla ilgilenen hemen hemen herkes bilir

ekran kartından anlayanlar buna güler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlis gormusum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftalık üst düzey bir gaming masaüstü bilgisayar ile takas düşünürsen pm at.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan3454

1 haftalık üst düzey bir gaming masaüstü bilgisayar ile takas düşünürsen pm at.

satma sebebim nakit ihtiyacimdan.

• Anlaşıldı kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

GTX 1060(M) GTX 1060 GTX 980

ben gtx980 masaüstü versiyonu ile gtx 1060 karşılaştırmışsınız ama ben "gtx 980 masaüstü versiyonu" ile ilgili hiç bir şey yazmadım.

gtx980 "MASAÜSTÜ VERSİYONU" İLE gtx 1060 benzer performans vermez arada 10-15fps de oynar.ki örnek olarak witcher 3 te 1080p ultra ayarlarda 45 ile 60 fps arasındaki fark anlaşılır bir farktır.

yazmadığım bir şeyi yazmışım gibi karşılaştırma yapmışsınız.
    yaptığınız karşılaştırma da bir kaynak göstermemişsiniz
    o karşılaştırmayı çok yüzeysel yapmışsınız

Yanlış anlaşıldım herhalde ben 1060 ile 1060gtx hemen hemen aynı demek istedim 1060 tabiki 980 den iyi büyük harfler ile yazmanıza gerek yok.

• takip
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrophilia

takip

satilmis urunun nesini takip ediyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.