Şimdi Ara

Monster vs Asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mimarlık öğrencisiyim hem çizim programlarını rahatça kullanabileceğim hemde güzel bir oyun laptobu almaya karar verdim.Teknoloji hakkında çok bilgi sahibi değilim sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.İlk araştırmalarım sonucu Monster Abra a5 v7.1.4 ve Asus N552VW modelleri arasında kaldım.Laptop almak için bütçem 3500 maximum 4000 lira.Araştırmalarım sonucu bu iki laptobu buldum siz hangisini önerirsiniz veya bütçeme göre başka marka laptop tavsiyeleriniz nedir? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarc95 -- 23 Eylül 2016; 0:03:07 >

• Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu ?
  • Bende ikisi arasında kalmıştım. A5 v7.1.4 aldım. Gayet memnunum. Isınma denen birşey yok. Kasasının plastik kalitesi resimlerde çok kötü gözüküyor. Gelince bir şaşırdım. Bu benim aldığım bilisayar değil dedim.Tabi bunları sadece monster kullanan biri olarak yazıyorum. Yine son karar sende.

Edit:Çizim için demişsin onu görmedim. Nonster da ddr3 ram var asusta ddr4 bu çizim işlerinde ddr4 ler daha iyi performans veriyor diye okumuştum birkaç forumda bir araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eloist -- 23 Eylül 2016; 8:57:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus almani oneririm.Marka olarak daha kaliteli,ekran karti ve anakartlarini kendisi uretiyor ve asusun N serisi gayet iyidir.

Asus ta 128 gb ssd var,monsterda goremedim ssd
    Asus 16gb ddr4 ram,monster 8gb ddr3
    Asus windows10,monster freedos

• quote:

Orijinalden alıntı: Eloist

Bende ikisi arasında kalmıştım. A5 v7.1.4 aldım. Gayet memnunum. Isınma denen birşey yok. Kasasının plastik kalitesi resimlerde çok kötü gözüküyor. Gelince bir şaşırdım. Bu benim aldığım bilisayar değil dedim.Tabi bunları sadece monster kullanan biri olarak yazıyorum. Yine son karar sende.

Edit:Çizim için demişsin onu görmedim. Nonster da ddr3 ram var asusta ddr4 bu çizim işlerinde ddr4 ler daha iyi performans veriyor diye okumuştum birkaç forumda bir araştır istersen.

Monster Abra a5 V7.1.4 modelini özelleştirmek istediğimde Ddr3 ramden başka opsiyonel ram kabul etmiyor. Garanti kapsamında Ddr4 ram taktırma şansım olmayacak. Ssd desteği ram farkı beni Asus almaya yönlendiriyor.Hemde monster laptobu özelleştirdiğimde fiyat olarak Asus laptoptan fazla oluyor. Tavsiyenizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forestbear

Asus almani oneririm.Marka olarak daha kaliteli,ekran karti ve anakartlarini kendisi uretiyor ve asusun N serisi gayet iyidir.

Asus ta 128 gb ssd var,monsterda goremedim ssd
    Asus 16gb ddr4 ram,monster 8gb ddr3
    Asus windows10,monster freedos

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Söylediğiniz özellikler beni Asus almaya yönlendirdi. Monster'ı özeleştirmek istesem bile hem Asus özelliklerine sahip olamayacak (Sadece Ddr3 ekleme şansım var ) hemde fiyat olarak Asus'un üstünde kalıyor.
  • mimarc95 M kullanıcısına yanıt
    Alınca ürün hakkındaki yorumlarını benimle paylaşabilir misin ? Pm yoluyla yada buradan çünkü bende çok düşündüm açıkçası şuan aklım kaldı Asus'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eloist

Alınca ürün hakkındaki yorumlarını benimle paylaşabilir misin ? Pm yoluyla yada buradan çünkü bende çok düşündüm açıkçası şuan aklım kaldı Asus'da

Tabi hocam haber ederim.En geç 1 hafta içinde laptobu alacağım dersler basliyor.Alinca bilgilendiririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.