Şimdi Ara

Monster vs Asus Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki laptop arasında kaldım artıları ve eksileri olarak bana yardımcı olabilirmisiniz?

MONSTER® ABRA A5 V5.3 15.6"

Asus N551VW-CN007T

İlkisininde Fiyatı aynı?

Oyun için kullanıcam..Saglam ve kaliteli bişe istiyorum..

• Ben de ikisini kıyasladım. İkisi de gayet güzel makineler.
    Asus çok kaliteli ama sorun yaşadınız mı rezil oluyorsunuz.

Ben lenovo kullanıcısıyım, 6 yılda 3 kere servis gördü, yalnız 2 kere yere düştü, çantanın sapı kopmuştu. Ama bir damla çay, kahve, su dökülmedi bilgisayarıma. Dikkat ediyorum yani. Bu şekilde hangi marka olursa olsun uzun ömürlü olur diye düşünüyorum. Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur atasözündeki gibi. Yanılıyorsam düzeltin ve uzak durmamız gereken marka ve serileri söyleyin arkadaşlar. O yüzden kullanmadığım markalara çamur atmak ya da aşağılamak gibi bi durum söz konusu değil. Tamamen "uzaktan" ve okuduğum yorumlara dayanarak çıkarım yapıyorum.

Monster marka için de hem iyi hem kötü şeyler okudum. Ben de monster almayı düşünüyorum ama. Aklımda başka bi model daha var. Dell 7559. Mutlaka siz de bakın.

Gelelim en önemli ayrıntıya:
    Bu iki laptoptan birisi, monster oyun için tasarlanmış. Diğeri, asus "normal" kullanım için. (Özel bi tasarım olmadığı için böyle söylüyorum.)

Laptoplarda oyun oynamak istiyorsak, donanımdan daha önce incelememiz gereken bi şey var. "SOĞUTMA SİSTEMİ!"
    Evet. Sanırım "oyun laptopu" dediğimiz kavram biraz üfürükten bizim için. Şahsen, oyun oynayacaksam (ki evet) asus almazdım.
    Youtubedan ve yabancı forumlardan bu laptopların, oyun performansına bakardım. Özellikle soğutma olayına.

Haydi hayırlı tıraşlar hocam. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.