Şimdi Ara

Monster vs MSI(Acil p tesi alinacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar öncelikle..Arkadaslar ben bilgisayar mühendisli?i okuyaca?ym bu yyl fakülteye geçtim onun için laptop a ihtiyacym var ama 2000 liralyk makineyle de i?imi halledebilirim ama ben güncel piyasanyn iyilerinden alyp uzun yyl kafam rahat ve yeni çykan oyunlara da ayak uydurabilecegim birsey istiyorum.Yazylym için ve oyun için bilgisayar aryyorum kysaca ve bu 2 laptop arasinda kaldim yardimci olursaniz sevirim zaman çok kisitli.

1) Monster Tulpar T7 v2.3

2) MSI Apache (860M)

Bu 2 model zaten siklikla karsilastirilan ürünler

MSI / Sdd üstüne kurulu olmasi / Windows 8.1 kurulu olmasy ve estetik yönüyle iyi

Monster ise ekran karti ve ileri zamanlarda müdahale sansi ile (ekran karty degisimi vs) + si var ancak linux ile geliyor ve stock halinda sdd yuvasi bo?

Her 2 makine de beni Üzmez biliyorum ancak kendi kosullaryma uygun olarak en iyisi almak ve uzun yillar kullanmak istiyorum.Yorumlar için tesekkür ederim

MSI

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe406tr-apache-pro-core-i74710hq-16gb-128gb-ssd--1tb-gtx860m-2gb-173-full-hd-win-81-hediyeli/p_55793/

MONSTER

www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463518&kat=6453&lang=tr-TR#.VBROE4GDPqB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FSefa07 -- 13 Eylül 2014; 17:08:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msi güzel kasaya sahip monster ekran kartı daha iyi msi işlemcisi daha iyi senin burda düşüneceğin şey işletim sistemi kalmış 2 side çok güzel makine ama ben msi alırdım işlemcisinden dolayı ekran kartına gelirsek biri 4 yıl giderse biri 5 yıl gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

msi güzel kasaya sahip monster ekran kartı daha iyi msi işlemcisi daha iyi senin burda düşüneceğin şey işletim sistemi kalmış 2 side çok güzel makine ama ben msi alırdım işlemcisinden dolayı ekran kartına gelirsek biri 4 yıl giderse biri 5 yıl gider

Mq ile hq arasında fark yok denecek kadar az olduğunu biliyorum hatta mq daha iyi değil miydi

• Aralarında çok fark yok gibi görünsede aslında var soket sayısı hq de daha fazla ve diğer bileşenlerle olan bağlantısı bi tık önde hq kesinlikle daha iyi

Medium quality
    High quality

Sanırım bu şekilde olması lazım

• quote:

msi güzel kasaya sahip monster ekran kartı daha iyi msi işlemcisi daha iyi senin burda düşüneceğin şey işletim sistemi kalmış 2 side çok güzel makine ama ben msi alırdım işlemcisinden dolayı ekran kartına gelirsek biri 4 yıl giderse biri 5 yıl gider

Eyvallah yorum için bilginiz varsa bi soru sormak isterim yeni başlayacağım icin bilgim yok Windows degilde linuxte de bilgisayar derslerimi idare edebilir miyim?

• Linux gayet stabil ve güzel bi işletim sistemi tabi verebilirsiniz linux kullanmadıysanız biraz zorlanabilirsiniz Ama alışırsınız sizin içinde değişiklik olmuş olur.

• Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aralarında çok fark yok gibi görünsede aslında var soket sayısı hq de daha fazla ve diğer bileşenlerle olan bağlantısı bi tık önde hq kesinlikle daha iyi

Medium quality
    High quality

Sanırım bu şekilde olması lazım

Bu yanlış.

MQ ile HQ arasındaki tek fark, HQ nün anakarta çakılı (yani değişemez), MQ nün ise soketli olmasıdır. MQ işlemci yükseltilebileceği için tercih sebebidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSefa07

Herkese selamlar öncelikle..Arkadaslar ben bilgisayar mühendisli?i okuyaca?ym bu yyl fakülteye geçtim onun için laptop a ihtiyacym var ama 2000 liralyk makineyle de i?imi halledebilirim ama ben güncel piyasanyn iyilerinden alyp uzun yyl kafam rahat ve yeni çykan oyunlara da ayak uydurabilecegim birsey istiyorum.Yazylym için ve oyun için bilgisayar aryyorum kysaca ve bu 2 laptop arasinda kaldim yardimci olursaniz sevirim zaman çok kisitli.

2) MSI Apache (860M)

MSI / Sdd üstüne kurulu olmasi / Windows 8.1 kurulu olmasy ve estetik yönüyle iyi

Monster ise ekran karti ve ileri zamanlarda müdahale sansi ile (ekran karty degisimi vs) + si var ancak linux ile geliyor ve stock halinda sdd yuvasi bo?

Her 2 makine de beni Üzmez biliyorum ancak kendi kosullaryma uygun olarak en iyisi almak ve uzun yillar kullanmak istiyorum.Yorumlar için tesekkür ederim

MSI

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe406tr-apache-pro-core-i74710hq-16gb-128gb-ssd--1tb-gtx860m-2gb-173-full-hd-win-81-hediyeli/p_55793/

MONSTER

www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463518&kat=6453&lang=tr-TR#.VBROE4GDPqB

Aslında her iki notebookta MSI platformunu kullanıyor. Bunlardan Tulpar GT serisi, Apache ise GE serisine bazındadır. MSI sitesinde her iki serinin özelliklerini karşılaştırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FSefa07

Herkese selamlar öncelikle..Arkadaslar ben bilgisayar mühendisli?i okuyaca?ym bu yyl fakülteye geçtim onun için laptop a ihtiyacym var ama 2000 liralyk makineyle de i?imi halledebilirim ama ben güncel piyasanyn iyilerinden alyp uzun yyl kafam rahat ve yeni çykan oyunlara da ayak uydurabilecegim birsey istiyorum.Yazylym için ve oyun için bilgisayar aryyorum kysaca ve bu 2 laptop arasinda kaldim yardimci olursaniz sevirim zaman çok kisitli.

2) MSI Apache (860M)

MSI

MONSTER

http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr002d-notebook-pmu326320

bunada bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.