Şimdi Ara

MONSTER YETKİLİ SERVİS !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende monster abra almaya karar verdim ancak bir sorun olduğu zaman yetkili servisi çok ilgilenmiyormuş ve makine bozulduğunda 2-3 ay süre geçtikten sonra geri getiriyorlarmış diye söylentiler duydum bundan dolayı kararsız kaldım.Aranızda monster yetkili servisine makinesini vermiş birileri varsa bana nasıl davrandıklarını söyleyebilir mi ?

• Bunlarin hepsi havada bence. Teknik servis video bike cekmisti burada kullaniciya yardimci olmak amaciyla. Hurafeler ile yada gecmiste kalmis seylerle is yapmayin derim.
    Not:monsterım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servisi bırak müşteri hizmetleri bile forum üzerinden çok iyi hizmet veriyor teknik servisinin müşteri hizmetlerinden aşağı kalacağını sanmıyorum. Sanırım geçmiş yıllarda tedarik sürecinde sıkıntılar yaşanmış ama şuan öyle bir sorunları olduğunu düşünmüyorum.
  • Hocam bunlar eskiden kaldı işte firmanın adı çıkmış bir kere artık bundan çekecekler keşki ilk başta bunları yapmasalardı ama artık firma kendine gelmiş şuan gayet iyi hizmet veriyorlar benimde monsterım yok duyduklarım ve gördüklerim bu şekilde kendileri doğru yolda ilerliyorlar umarım hep böyle kalırlar güvenle alabilirsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar ozaman ben Monster Abra alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onkato -- 19 Haziran 2014; 2:13:04 >
  • gonul rahatlıgıyla alabılırsın desteğe ıhtıyac duydugunda telefonla bıle yardımcı oluyorlar 1 senedır monster kullanıyorum henuz daha serwıslık bı ıhtıyacım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdembjk

gonul rahatlıgıyla alabılırsın desteğe ıhtıyac duydugunda telefonla bıle yardımcı oluyorlar 1 senedır monster kullanıyorum henuz daha serwıslık bı ıhtıyacım olmadı

Bir sorum daha var ben İstanbul'da yaşamıyorum herhangi bir teknik arıza durumunda İstanbul'a kargomu göndermem gerekir yoksa Monster ile ilgilenen başka firmalara versem olur mu ?
  • kargo ıle ıstanbula yolluyorsunuz sanırım baska yerde subelerı yok
  • Ekrandaki ölü pikseller nedeniyle garantiye gönderdim. Ekran paneli değiştirildi. Arka kapağın vidalarını takmayı unutmuştum. Vida takıp göndermişler. Ayrıca ssd yuvada sallanıyordu. Kauçuk yerleştirip sabitlemişler. İlgili ve düşünceli bir teknik servise sahip. Ben şahsen çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Ekrandaki ölü pikseller nedeniyle garantiye gönderdim. Ekran paneli değiştirildi. Arka kapağın vidalarını takmayı unutmuştum. Vida takıp göndermişler. Ayrıca ssd yuvada sallanıyordu. Kauçuk yerleştirip sabitlemişler. İlgili ve düşünceli bir teknik servise sahip. Ben şahsen çok memnunum.

Sizinde dediğiniz gibi ekrandaki ölü pikseli değiştiriyorlarmış diye duydum peki bu ölü piksel nedir nereden anlayacam laptopta ölü piksel olduğunu?
  • ekrana bakman yeterli.
  • karşında firma , marka sahibine kadar , 1 tel ile yakın olduğun firma, bir yemek ve çay içme zamanı sürede laptop anakartı değiştirip kullanıcıya geri veren firma , kıl tüy şeylerden KIL,TÜY müşterilerini üslup bozmadankapı göstermeden çözüm odaklı yaklaşmaya çalışan firma ...
  • Monster sahibiyim kullanmayanlar kafadan sallamasinlar suan ne durumda bilmiyorum ama ben ve arkadaşım alırken 2 ay beklemistik surekli tarih geriye sarıyor erteleniyordu.

Edit : bilgisayarım arızalı teknik servisin şuanki hizmetinden memnunum.istanbula yollama vb beni bilgilendirmeleri 4-5 gün sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 23 Haziran 2014; 13:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Monster sahibiyim kullanmayanlar kafadan sallamasinlar suan ne durumda bilmiyorum ama ben ve arkadaşım alırken 2 ay beklemistik surekli tarih geriye sarıyor erteleniyordu.

Edit : bilgisayarım arızalı teknik servisin şuanki hizmetinden memnunum.istanbula yollama vb beni bilgilendirmeleri 4-5 gün sürdü.

monster tulpar 2.3.1 sahibiyim.
    pazartesi akşam verdiğim sipariş ankara'ya çarşamba sabahı ulaştı.
    eğer stokta varsa artık çok erken geliyor.
    birkaç yıl önce sizin dediğiniz gibi 3 ay kadar sürebiliyordu ama artık öyle değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.