Şimdi Ara

Mont alıcam kararsızım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar mağlum kış geldi mont-kaban almayı düşünüyorum. Sıcak tutmalı elbet ama görünüş olarak çok kötü bişey istemiyorum.
    uzun siyah olan modellerden almayı düşünüyorum.İstanbulda oturuyorum ve Capitol-Optimum-Natulus gibi alışveriş merkezlerine yakın bölgede oturuoyurm.
    Öncelikle hangi markalara bakmalıyım fiyat sınırınıda 120 olarak düşünüyorum.Yaşım 16 o yüzden çok abartı bişeyde istemiyorum deri gibi.
    önerileriniz nedir?
    Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

NOT: RESİM eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mraccelia -- 12 Aralık 2009; 16:50:32 >

• Colin's de deriye benzeyen bir maddeden yapılmış hakim yaka bi mont-ceket vardı.Kozyatağı carrefour colin's de gördüm 99 liraydı sanırsam bi bak istersen.Boyner'de indirim var.Dünde LC Waikikiden arkadaş mont aldı. 3 al 1 bedava kampanyası var her üründe git t-shirt kot pantolon filan al montununuda al 1 ürün aradan çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

Colin's de deriye benzeyen bir maddeden yapılmış hakim yaka bi mont-ceket vardı.Kozyatağı carrefour colin's de gördüm 99 liraydı sanırsam bi bak istersen.Boyner'de indirim var.Dünde LC Waikikiden arkadaş mont aldı. 3 al 1 bedava kampanyası var her üründe git t-shirt kot pantolon filan al montununuda al 1 ürün aradan çıksın.
    Pull and Bear ve Mavi'ye bakmanı tavsiye ederim ama 120'yi aşabilir fiyatlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CashRulez

Colin's de deriye benzeyen bir maddeden yapılmış hakim yaka bi mont-ceket vardı.Kozyatağı carrefour colin's de gördüm 99 liraydı sanırsam bi bak istersen.Boyner'de indirim var.Dünde LC Waikikiden arkadaş mont aldı. 3 al 1 bedava kampanyası var her üründe git t-shirt kot pantolon filan al montununuda al 1 ürün aradan çıksın.

Lcw ye gittim ama kalıbıma pek uygun diyil ordaki montlar çok kaba durdu üstümde yinede çok teşekkrüler önerin için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizH

MAvi bütçemi aşar diye bakmayı düşünmüyodum ama yinede bi bakıcam Önerin için ve vakit ayırdıgın içn teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mraccelia

quote:

MAvi bütçemi aşar diye bakmayı düşünmüyodum ama yinede bi bakıcam Önerin için ve vakit ayırdıgın içn teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    Colins ürünlerine bakabilirsin.

Aradığın tarz'da birçok model var.

• quote:

Orijinalden alıntı: droll

yorumun için teşekkürler ilk bakıcagım yerlerden olcak :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: droll

yorumun için teşekkürler ilk bakıcagım yerlerden olcak :))

Alıntıları Göster
    geçen gün koton'da görmüştüm 130liraydı bir kaç değişik çeşit daha vardı uzun siyah gayet şıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

geçen gün koton'da görmüştüm 130liraydı bir kaç değişik çeşit daha vardı uzun siyah gayet şıktı

Koton aklıma gelmemişti sagol orayada bakayım :):)
  • quote:

quote:

Koton felan böyle yerler pek genç işi olmuyor pek ama yinede gidip bakmanda fayda var. Rodi, Little Big, Bershka felan buralarada bakabilirsin..

• quote:

quote:

quote:

Koton felan böyle yerler pek genç işi olmuyor pek ama yinede gidip bakmanda fayda var. Rodi, Little Big, Bershka felan buralarada bakabilirsin..

bakmakta fayda var heryere bakıcam artık nerde bulursam alıcam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakmakta fayda var heryere bakıcam artık nerde bulursam alıcam :)

Alıntıları Göster
    Bende arıyorum aynı şekilde bakmadığım yer kalmadı kararsızım henüz. Bershka'ya baktm genelde ürünleri ucuz oluyo ancak montları pek de öyle değil.
    Ama Colins'i tavsiye ederim benimde tercihim o olcak sanırım;)

• quote:

Orijinalden alıntı: batu607

Bende arıyorum aynı şekilde bakmadığım yer kalmadı kararsızım henüz. Bershka'ya baktm genelde ürünleri ucuz oluyo ancak montları pek de öyle değil.
    Ama Colins'i tavsiye ederim benimde tercihim o olcak sanırım;)

Alıntıları Göster
    bugun maviden 200 tl ye devrimci montu tarzında mont aldım ne zamandır icime sinerek bise almadıgımı farkettim:)pull and barda da 100 tl civarında güzel montlar vardı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

bugun maviden 200 tl ye devrimci montu tarzında mont aldım ne zamandır icime sinerek bise almadıgımı farkettim:)pull and barda da 100 tl civarında güzel montlar vardı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Colins dediginiz deri mont üstüme giydim Large sıktı öldürdü beni ki 173 boyum var 55kiloyum bir gariplik vardı bende begenmiştim yarın yine gidip dolancam kozyatagı carrefouru optimuma bakmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

Alıntıları Göster
    hayret.
    montla mı s.ccan espirisi gelmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

hayret.
    montla mı s.ccan espirisi gelmemiş.

Alıntıları Göster
    sagolun yorumlar için yarın optimuma gidicem inşallah aradığımı bulurum
  • quote:

sagolun yorumlar için yarın optimuma gidicem inşallah aradığımı bulurum

Alıntıları Göster
    rodi de güzel montlar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Alıntıları Göster
    Lescon'a bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Optimum Rodi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Optimum Rodi ?

Alıntıları Göster
    UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.