Şimdi Ara

█ MONT VE CEKET FIRSATLARI 2015 █ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
41
Favori
16.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_10

quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Kaz tüyü almayın, aldırmayın. Hayvancagizlari nasil yoluyorlar bi izleyiniz...

Nerde bi kaz tuyu mont sorsam hemen sizin gibi cevreciler yok eziyet yapiyolar yok oyle yok boyle oldurmeden tuylerini yolmalari kotu birsey tabiki ama sonucta Allah o hayvanlari bizim icin yaratmis etinden sutunden tuyunden faydalanalim diye yaratmis

Yaratmış olabilir ama eziyet etmemiz için değil

Ve bir ürünün yapısı malzemesi hayvanlara eziyet edilerek uretildiği halde ve sen bunu bilipte yine alırsan
    Sende bu eziyete ortak olursun

Ha senin bu urunun alıp almaman benim umrumda değil sonuçta hesabını sen vereceksin ben değil ben sadece sana hatırlatmak istedim

Hocam oldurmeden tuylerini yolmalari kotu birsey demistim zaten onun disinda bir sikinti yok hepimiz okumus yasini basini almis adamlariz neyin ne oldugunu biliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir_10 -- 27 Eylül 2015; 12:23:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Mont alacaksanız yurt dışından alın. Ülkemizde mont fiyatları

Bunu geçen sene yurt dışından 150 tl ye almıştım.
     █ MONT VE CEKET FIRSATLARI 2015 █

çok güzelmiş ağbi güle güle giy nereden aldınız acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Boy kac hocam?

187cm ama çok kalıplı olmadığım için özel kesim ya da 8 drop giymek durumundayım ki çok pahalı oluyorlar genelde, ondan dolayı uzunlara (slim) birşey çıkmaz dedim.
  • Beyler fırsatları mı konuşuyosunuz birbirinize ahlak dersi mi veriyosunuz ne saçma konuşmalar var yahu!

• Kaz tüyü mont ile ilgili bilgi kirliliği var videolarda gördüğünüz uzakdoğunun 1980 öncesi en ilkel yöntemleri gerçekte o şekilde olduğunu sanıyorlar.bilmeden bilgi sahibi insan çok birde akıl veriyorlar.

KAZ GİBİ YOLUNMAK deyiminin ne anlama geldiğini anlasalar sorun çözülecek.

Karslı arkadaşlara sorun kaz yolunurken bir şey hissetmez.

Mont için kaz tüyü alacaklar için nike storm fit kumaşlı alsınlar kaz tüyü terleteceği için nefes alan kumaş terlemeyi azaltır.

• KruGmaN kullanıcısına yanıt
    Benimde 188.Ama ben buluyorum sorun olmuyor.Ustelik L bedenler bazen extra indirime giriyor

• Konuyu saçma sapan yerlere çekip sildirtmeyin!

• Tam benlik konu olmuş açan arkadaşa teşekkürlerimi sunarım. Kıyafet işinden hiç anlamam kış için montum var ama bu sonbahar ve ilkbahar için rüzgara yağmura hafif soğuğa gidecek birşey arıyorum, artık adına ne deniyorsa Üzerinde absürd logoların olmadığı spor-klasik tarzda birşey arıyorum. Benim aradığım model tür olarak ne oluyor şimdi?

• bende güzel bi mont bakıyorum su çekemeyen bulamadım kafama göre.

şu dikkatimi çekti böyle puf kullanan oldumu rahat mı?

http://m.lidyana.com/jack-jones-bordo-renkli-puf-mont

• Takip edeyim deri mont istiyorum

• kadir_dpu kullanıcısına yanıt
    http://www.decathlon.com.tr/C-531477-erkek-mont

• Jack wolfskin,Columbia,north face montlarda indirim olursa süper olur takipteyim
  • 100 liraya kadar ankara icin mont onerir misiniz

Not:Sisme mont istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara_Kartal1903 -- 27 Eylül 2015; 14:36:03 >
  • https://www.kigili.com/duz-klasik-mont_108152?d=8827

bu benim hoşuma gitti.Eğer Ekim sonuna kadar kiğili dan 100 liralık daha bir şey almak istersem-denk getirirsem bunu alırım.Ama tabi öncelik olarak yağmurluk tarzı bir şey arıyorum.Abdullah Kiğili dan yine yağmurluklara baktım 199 lira ama öyle aman aman bir şey gibi gelmedi.

http://www.boyner.com.tr/urun/dockers-mont-2239899-520030734-100000176-200401.html

Dockers'dan bu modeli aldım gayet beğendim..Bakalım kullandıkça fikrim değişecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: barbaros5050

quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

İlandaki montu 1 ay önce boynerden almıştım. Eğer omuzlarınızı felan tam sararsa çok güzel kaliteli bir mont bu fiyata kesinlikle alınır hele nuvoyla 75 e bomba etkisi oluşturur.

Hocam kaça almıştın sen bu montu boynerden. İnternetten mi aldın yoksa mağazasından mi

İnternetten almıştım 150 ye 75 çekim vardı + nuvo derken 70 e gelmişti bana

Valla iyi almışsin hocam bn 250 ye 100 parçacık b.kuna bununla skecher bot almıştım 250 ye 130 a fln geldi sanirim bu bana. Gerçi gitti gidiyor a da çok güvenmiyorum kendi adıma

• ne kadar zevksiz insan varsa bu konuda,bu montlar ne böyle arkadaş hepsi çocuk montu
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Daha yeni geldim erzuruma soğuğunu kışını görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

ne kadar zevksiz insan varsa bu konuda,bu montlar ne böyle arkadaş hepsi çocuk montu

zevklerin ve renklerin tartisilamayacagini ogrenememissin kalkmis coluk cocuk muhabbettine giriyorsun. Giydigin kiyfetlerin fotografini cekip at bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_dpu

Daha yeni geldim erzuruma soğuğunu kışını görmedim

Anladım okul için mi geldin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.