Şimdi Ara

Montajı En ucuz, ve En kullanışlı LPG Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben konyadayım.1000 ytl ye atikerde arkadasım taktırdı.üstelik 10 taksit.Ama tek nokta enjeksiyonlu ise atiker demem brc veya lovato.
  • ucuz sistem çok 900 ytl yede sıralı var ama kaç gün kullanırsın arkadaşlar bakın 100 veya 200 yüzüne 1000 ytl çöpe atmanıza gerek yok biraz fazla olsun kaliteli olsun mantığıyla taktırın markaları.
    istasyon olarakta aygaz-- milangaz tavsiye ederim yakıtta fark oluyor denedik milangaz daha fazla km yaptırıyor. saygılar...
  • Ben genelde Shell'den alıyorum, gerçekten az yakıyosa, Milangaz alırım. ama Milangaz bayisi falan olmayasın, musteri cekmek için
    quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

ucuz sistem çok 900 ytl yede sıralı var ama kaç gün kullanırsın arkadaşlar bakın 100 veya 200 yüzüne 1000 ytl çöpe atmanıza gerek yok biraz fazla olsun kaliteli olsun mantığıyla taktırın markaları.
    istasyon olarakta aygaz-- milangaz tavsiye ederim yakıtta fark oluyor denedik milangaz daha fazla km yaptırıyor. saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtina_67

Ben genelde Shell'den alıyorum, gerçekten az yakıyosa, Milangaz alırım. ama Milangaz bayisi falan olmayasın, musteri cekmek için
    quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

ucuz sistem çok 900 ytl yede sıralı var ama kaç gün kullanırsın arkadaşlar bakın 100 veya 200 yüzüne 1000 ytl çöpe atmanıza gerek yok biraz fazla olsun kaliteli olsun mantığıyla taktırın markaları.

yok bayisi değilim

• Bu başlık bana Sevgili Faruk Sevgili'nin bir sözünü hatırlatı."Hem pencere kenarı hem de şöför arkası olacak bir de ucuz olacak" Saygılar
  • evet arkadaşlar hem ucuz hem kaliteli isteyen VOLTRAN taktırsın. hem türk malı hemde ürünlerinin arkasında duruyorular. inanmayanlar voltran topiğini okusun. VOLTRAN. yerli malı yurdun malı. daha bugün taktırdım . araç da hiç bi sorun yok. thank s VOLTRAN. kusura bakma zavolli, tartarini, landi, brc, voltran sizden önde.
  • Hocam hayırlı olsun da biraz yorum için acele etmişsiniz neyse iyi olur inşallah tekrar hayırlı olsun saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

evet arkadaşlar hem ucuz hem kaliteli isteyen VOLTRAN taktırsın. hem türk malı hemde ürünlerinin arkasında duruyorular. inanmayanlar voltran topiğini okusun. VOLTRAN. yerli malı yurdun malı. daha bugün taktırdım . araç da hiç bi sorun yok. thank s VOLTRAN. kusura bakma zavolli, tartarini, landi, brc, voltran sizden önde.

zavolli, tartarini, landi, brc bu markalardan öndemi voltran hangi sebeple sorabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

2000-3000 devir arasın da teklediği halde memnunsanız bişey diyemem saygılar.

sanırım benden bahsediyorsun o tekleme artık yok ama o sorun atikerle alakalı değil şu an piyasadaki en pahallı ve iyi denilen kiti benim ile aynı marka olan bir araçta kullanıyoruz aynı sorun devam ediyo yani kitten değil aracın lpg de ortaya çıkan bir kronik sorunu ama büyük ölçüde sorun giderildi eğerki kasıtın marka ile alakalı ise sana cevabım budur ama yok genel anlamda lpg kitlerine ise ona zaten lafım yok

sanırım konuya biraz yabancı kaldık sorması ayıp aracınız neydi acaba??
  • bu arada voltrana iyi diyen arkadaşa bi sözüğm olacak bütün LPG dönüşüm istasyonları voltran a problemli diyor.. bizim kalbüratörlkü araçlarda voltran inanılmaz derecede çok problem çıkartıyordu.. sıralıda asla düşünmem..
  • peşin 1000 ytl'ye atiker taktırıyor arkadaş bugün
  • 1000 YTL ye kadar duştu demek, yakında taksitlide takarlar o fiyata o zaman
    quote:

Orjinalden alıntı: tergen

peşin 1000 ytl'ye atiker taktırıyor arkadaş bugün
  • hocam
    nerde hangi bayi takıyo
    quote:

1000 YTL ye kadar duştu demek, yakında taksitlide takarlar o fiyata o zaman
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

Arkadaşlar, benim aracım 97 model toyota carina ve lpg li, ama değişik istasyonlardan alıyorum ve bu istanbul trafiğinde, 95- 100 ytl lpg ile yaklaşık 500 km yapıyorum. Eğer az yakan istasyon varsa ordan alırız.
    Birde benim aracımda aldığımda vardı, ama sık arac değiştiririm, o yuzden alacağım arac lpg li olmazsa kesin taktırırım, o yuzden soruyorum, hangisi daha hesaplı ve kullanışlı diye.
    Sanırım aracım az yakıyo bu şekilde.

istasyon fark etmez sana az yaktırmaz ama ucuz olsun diyosan atiker taktır zatne fazla incelemeye gerek yokmuş hemen satıyomuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdo_38 -- 10 Mayıs 2008; 22:55:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: agenor

Bende Renault Brodway var,
    Sitelerde sürekli sıralı gaz sisteminden bahsediliyor ancak bana bu sistem gerekli değil diye düşünüyorum. Yılda en fazla 3-5 bin km yapıyorum en uzak tek seferde 50-60 km gidiyorum, araç enjeksiyonlu değil, çok param yok. Bütün bu kriterleri göz önünde bulundurarak bana İzmir'de montajı güzel, fiyatı 350 ytl altında, beni çok üzmeyecek bir montaj istasyonu adı verirseniz memnun olurum.
    Selamlar Saygılar

slm ark..özür az önce yanlış yere alıntı yazarak cevap verdim.
    bende de renault broadway karbüratörlü var.kayseri deyim..birkaç firmayı gezdim ama kesin karar veremedim.sıralı sistem olmadıgından pek pahalı sistem taktırmana gerek yok dediler.sizlerin tavsiyeleri neler olabilir biz broadway kullanıcıları için..tşk.

• quote:

1000ytl bence çok iyi.
  • Brodweyw sıralı olmaz sanırım, olsa bile okadar parayı neden sıralıya vereceksinki? taktır normal sistem, oda guzel.
    Bende 2000motor Carinada bile sıralı sistem değil, bence gerekte yok, bu sistemde bile az yakıyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: merdo_38

quote:

Sitelerde sürekli sıralı gaz sisteminden bahsediliyor ancak bana bu sistem gerekli değil diye düşünüyorum. Yılda en fazla 3-5 bin km yapıyorum en uzak tek seferde 50-60 km gidiyorum, araç enjeksiyonlu değil, çok param yok. Bütün bu kriterleri göz önünde bulundurarak bana İzmir'de montajı güzel, fiyatı 350 ytl altında, beni çok üzmeyecek bir montaj istasyonu adı verirseniz memnun olurum.
    Selamlar Saygılar

bende de renault broadway karbüratörlü var.kayseri deyim..birkaç firmayı gezdim ama kesin karar veremedim.sıralı sistem olmadıgından pek pahalı sistem taktırmana gerek yok dediler.sizlerin tavsiyeleri neler olabilir biz broadway kullanıcıları için..tşk.

• 1000 ytl soran arkadaşlara pazartesi haber vereyim. en son ne yaptı bilmiyorum. bugün gidecekti taktırmaya. durum ne şu anda bilmiyorum
  • quote:

Brodweyw sıralı olmaz sanırım, olsa bile okadar parayı neden sıralıya vereceksinki? taktır normal sistem, oda guzel.
    Bende 2000motor Carinada bile sıralı sistem değil, bence gerekte yok, bu sistemde bile az yakıyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: merdo_38

quote:

Selamlar Saygılar

sayın firtina_67..aklınızdan geçen bi marka tavsiye eder misiniz.?ben lavato-brc-fema arasında kararsız kaldım.

• Arkadaşlarında dediği gibi, markanın fazla etkisi yok, montaj yapan usta önemli, tutturamazsa sorun devamlı olur, tutarsa ucuz yolculuklar devam eder.
    quote:

1000 ytl soran arkadaşlara pazartesi haber vereyim. en son ne yaptı bilmiyorum. bugün gidecekti taktırmaya. durum ne şu anda bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.