Şimdi Ara

Montajı En ucuz, ve En kullanışlı LPG Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunumuzde, bir suru LPG markası çıkmış olup, bunun hangisi daha ucuz? hangisi daha kullanışlı? vede yakıtta daha farklı yakan markalar varmı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlıklı bir paylaşım olur.

• tartışmaya çok açık olduğundan heralde kimse yorum yapmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

tartışmaya çok açık olduğundan heralde kimse yorum yapmamış.
    bence sıralıda atiker
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

bence sıralıda atiker

Alıntıları Göster
    Sence, bence, onlarca, hepimizce...
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

bence sıralıda atiker

A T İ K E R ! ! !
  • Yorumlarınız için tşkkrlr arkadaşlar, fakat iyi dediğimiz markanın maliyet fiyatını bilen varsa onuda yazarsa daha faydalı oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

bence sıralıda atiker

A T İ K E R ! ! !

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: thall

quote:

bence sıralıda atiker

A T İ K E R ! ! !

• quote:

Orijinalden alıntı: triger

quote:

Orjinalden alıntı: thall

quote:

bence sıralıda atiker

A T İ K E R ! ! !

Alıntıları Göster
    yerli firmalar tercihim. aldesa dan yana kullandık 1100 ytl gibi bir maliyeti var. yerden yere fiyat değişir tabii :D

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

yerli firmalar tercihim. aldesa dan yana kullandık 1100 ytl gibi bir maliyeti var. yerden yere fiyat değişir tabii :D

Alıntıları Göster
    BRC kullanmıyorum ama BRC nın iyi olduğunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

BRC kullanmıyorum ama BRC nın iyi olduğunu biliyorum

Alıntıları Göster
    sanırım atikerden ucuzu yok kampanya fiyatı peşin fiyatına 12 taksit yapıyolar 1200 ytl
  • Hocam hem ucuz olacak hem de kullanışlı olcak bir de az yakacak bu durumlar biraz tezat zor bulursun saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: firtina_67

Gunumuzde, bir suru LPG markası çıkmış olup, bunun hangisi daha ucuz? hangisi daha kullanışlı? vede yakıtta daha farklı yakan markalar varmı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlıklı bir paylaşım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhannn

Hocam hem ucuz olacak hem de kullanışlı olcak bir de az yakacak bu durumlar biraz tezat zor bulursun saygılar
    quote:

Gunumuzde, bir suru LPG markası çıkmış olup, bunun hangisi daha ucuz? hangisi daha kullanışlı? vede yakıtta daha farklı yakan markalar varmı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlıklı bir paylaşım olur.
    yakıtın marka ile alakalı olacağını sanmıyorum piyasada en çok bilinen markalardan birini kullanıyor bir tanıdığım ama araba normalden fazla yakıyor servis herşey normal diyor en önemlsi bence montaj ithal malı diye o kadar para vermenin bir anlamı yok en azından ben vermedim vede memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: opr

yakıtın marka ile alakalı olacağını sanmıyorum piyasada en çok bilinen markalardan birini kullanıyor bir tanıdığım ama araba normalden fazla yakıyor servis herşey normal diyor en önemlsi bence montaj ithal malı diye o kadar para vermenin bir anlamı yok en azından ben vermedim vede memnunum

Alıntıları Göster
    2000-3000 devir arasın da teklediği halde memnunsanız bişey diyemem saygılar.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence takan kişi markadan daha önemli, eğer takan usta işinin ehli ise senin aracına uygun olan markaya sana önerir. markadan önce ustayı araştır.
  • quote:

atikerden şaşma.avcılkardaymişsın.şafak otogaz a montajını yaptır hiçbir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

sanırım benden bahsediyorsun o tekleme artık yok ama o sorun atikerle alakalı değil şu an piyasadaki en pahallı ve iyi denilen kiti benim ile aynı marka olan bir araçta kullanıyoruz aynı sorun devam ediyo yani kitten değil aracın lpg de ortaya çıkan bir kronik sorunu ama büyük ölçüde sorun giderildi eğerki kasıtın marka ile alakalı ise sana cevabım budur ama yok genel anlamda lpg kitlerine ise ona zaten lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 27 Nisan 2008; 20:15:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: opr

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

sanırım benden bahsediyorsun o tekleme artık yok ama o sorun atikerle alakalı değil şu an piyasadaki en pahallı ve iyi denilen kiti benim ile aynı marka olan bir araçta kullanıyoruz aynı sorun devam ediyo yani kitten değil aracın lpg de ortaya çıkan bir kronik sorunu ama büyük ölçüde sorun giderildi eğerki kasıtın marka ile alakalı ise sana cevabım budur ama yok genel anlamda lpg kitlerine ise ona zaten lafım yok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, benim aracım 97 model toyota carina ve lpg li, ama değişik istasyonlardan alıyorum ve bu istanbul trafiğinde, 95- 100 ytl lpg ile yaklaşık 500 km yapıyorum. Eğer az yakan istasyon varsa ordan alırız.
    Birde benim aracımda aldığımda vardı, ama sık arac değiştiririm, o yuzden alacağım arac lpg li olmazsa kesin taktırırım, o yuzden soruyorum, hangisi daha hesaplı ve kullanışlı diye.
    Sanırım aracım az yakıyo bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: firtina_67

Arkadaşlar, benim aracım 97 model toyota carina ve lpg li, ama değişik istasyonlardan alıyorum ve bu istanbul trafiğinde, 95- 100 ytl lpg ile yaklaşık 500 km yapıyorum. Eğer az yakan istasyon varsa ordan alırız.
    Birde benim aracımda aldığımda vardı, ama sık arac değiştiririm, o yuzden alacağım arac lpg li olmazsa kesin taktırırım, o yuzden soruyorum, hangisi daha hesaplı ve kullanışlı diye.

Alıntıları Göster
    Yani bu kadar kafa bulduğum yeter diyorsunuz sanırım saygılar
    quote:

• quote:

Yani bu kadar kafa bulduğum yeter diyorsunuz sanırım saygılar
    quote:

Alıntıları Göster
    Lovato ları bayaa bir methediyorlar çevremizde. Benime arkadaşın 1.6 astrasına Lovato taktırtıcaz bu hafta içinde. Fiyatıda makul ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: HELICOPTERPILOT

Lovato ları bayaa bir methediyorlar çevremizde. Benime arkadaşın 1.6 astrasına Lovato taktırtıcaz bu hafta içinde. Fiyatıda makul ;)

Alıntıları Göster
    Bende Renault Brodway var,
    Sitelerde sürekli sıralı gaz sisteminden bahsediliyor ancak bana bu sistem gerekli değil diye düşünüyorum. Yılda en fazla 3-5 bin km yapıyorum en uzak tek seferde 50-60 km gidiyorum, araç enjeksiyonlu değil, çok param yok. Bütün bu kriterleri göz önünde bulundurarak bana İzmir'de montajı güzel, fiyatı 350 ytl altında, beni çok üzmeyecek bir montaj istasyonu adı verirseniz memnun olurum.
    Selamlar Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agenor -- 28 Nisan 2008; 20:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firtina_67

Alıntıları Göster
    quote:

istasyon fark etmez sana az yaktırmaz ama ucuz olsun diyosan atiker taktır zatne fazla incelemeye gerek yokmuş hemen satıyomuşsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.