Şimdi Ara

Montajı En ucuz, ve En kullanışlı LPG Hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1000 ytl'ye takarım diyen eleman iflas etmiş

taktırmamış arkadaş
  • Kaliteden ödün vermeden güvenli bir ürün ve montaj isteyen arkadaşlarıma kesinlikle Milano'yu öneriyorum.
    İstanbuldaki arkadaşlarıma servis montaj ve bilgi konusunda seve seve yardımcı olurum.
    Aser LPG - Bostancı
  • Katılıyorum usata tabi önemli ama bir yere kadar bence ikisi birbirini tamamlamalı saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: firtina_67

Arkadaşlarında dediği gibi, markanın fazla etkisi yok, montaj yapan usta önemli, tutturamazsa sorun devamlı olur, tutarsa ucuz yolculuklar devam eder.
    quote:

Orjinalden alıntı: tergen

1000 ytl soran arkadaşlara pazartesi haber vereyim. en son ne yaptı bilmiyorum. bugün gidecekti taktırmaya. durum ne şu anda bilmiyorum

• Kesinlikle Milano ya da Lovato'yu öneriyorum. Üstelik Milano kampanyaya girdi.
    İstanbuldaki arkadaşlarıma servis montaj ve bilgi konusunda seve seve yardımcı olurum.
    Aser LPG (Milano-Lovato Marmara Bölge Distribütörü - Bostancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserlpg -- 15 Mayıs 2008; 11:21:32 >
  • Yakında karpitli sistemleri devreye sokacam,yumruk kadar bir karpit parçası ile en az 150 km yol yapacağız.Çalışmalar son hızla devam etmektedir.
  • Biz Candan mühendislik olarak mayıs 2008 itibari ile 2000 adet milano sıralı otogaz montajı , 1000 kadarda lovato sıralı otogaz montajı yapmış durumdayız.İki üründede hiç sorun yaşamadık desem yeridir.Özellikle uygun fiyatlı sıralı sistem için milano ideal.
  • 1.4 clio'ya hanqi sistemi önerirsiniz?
  • değerli arkadaşım hem ucuz hem kaliteli bir ürün ne yazıkki yok. sana tavsiyem sakın ucuz ürünlere yönelme. Ben böyle bir hatayı yaptım ve ikinci defa LPG dönüşümü yaptırmak zorunda kaldım. Benim sana tavsiyem BRC ' dir. Bundan Yaklaşık 6 ay önce şirket sahibi bir arkadaşımın tavsiyesi ile ÇAĞLAYAN ' da TARIK OTO'(Tel: 0212-233.10.59) ya gittim. Arkadaşımın 7 adet aracına burada BRC marka LPG dönüşümü yapılmış.Ve hiç bir problem yaşamamış. TARIK OTO 'nun sahibi Hikmet YAVUZ süper bir adam. İşinde çok bilgili sonuna kadarda yaptığı işin arkasında . Müşteriye davranışları süper. En başta fiyatları gayet makul. Benim aracıma BRC kiti takıldı. Benzinle istanbul içi 30 ykr. sarfiyatım vardı şu anda 15 ykr. sarfiyat var ,şehirler arası 25 ykr. olan sarfiyat 12,13 ykr'a kadar düştü. Aracım (RENAULT 19 1.6 HB. 1998 MODEL) 6 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım . LPG taktıracak arkadaşlara ÇAĞLAYAN'da TARIK OTO Hikmet YAVUZ 0212-233.10.59 şiddetle tavsiye ederim Boşuna sağda solda kazık yemeyin.

• Bana atiker 10 taksit 1050 ytl fiyat verdiler.Fakat proje ücreti felan dahil mi değil mi bilmiyorum.
    yarın bi aksilik olmazsa uğrayacağım.Taktırırsam sonuçları soylerim.
    Arabam 94 opel astra.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.