arkdaşlar çok severek ve beğenerek kulandığım samsung 2232bw monütörüm bugün istemsiz bişekilde kasanın kapağı sağolsun aşağıya doğru kayması ile monütörün tam ortasında ikitane derin çizik yarattı ve çok sinir bozucu bi şekilde tam ortada görünüyo piksellere zarar gelmedi ama üzerindeki pilastik kaplama kazındı gibi bişi oldu bunu düzeltme gibi bi ihtimalim varmıdır acaba? nebilim çizik giderici bi malzeme felan varmıdır temizleme sıvıları felan satılıyo ama çizik hiç başıma gelmemişti ne olur yardımedin çok üzülüyorum ve tam da gözüme gözüme çarpıyo başına gelen birileri illaki olmuştur lütfen yardım yardımm
çözümü değiştirmek malesef
Çiziği giderme gibi bi şans yok ancak;
Monitorunuzun sorunu nedeniyle değerinden düşük bi fiyata satıp üzerine biraz para koyarak aynı monitorden alabilirsininiz.
konuyu okudum fakat küçük bi fotoraf makinasının kaplamasına okadar istiyolarsa 22" bi monütörünki allah bilir diyorum garantiside devam ediyo 1 sene olmuştur topu topu alalı ama hiç göndermek istemiyorum kulanıcı hatası derler geri postalarlar bide 2 hafta orda bekler en aşa bekledime yanarım anca. Zaten bu garanti kapsamlarına hiiç bişi girmiyoki anlamıyorum nakdar arıza olayı varsa garanti kapsamı dışı kısmına yazıyolar sonra bu ürün 2 yıl garantilidir diyolar
bu arada gönderdiniz link teki konuda dikatimi çeken bişi oldu: çizik giderici ile yarım saatlik uğraştan sonra çizik gitti. ancak makine açıldığında lcd aydınlanınca o kısımda eski cep telefonu ekranı gibi hafif bir parlama var. : demiş eski ceptelefonu ekranı parlaması nasıl oluyo acaba ? bunu anlamadım. ve sorunum aynı bu şekilde yani öle derin değil çizikler tırnak takılır cinsinden değil ufak hafif 2 tane ince biri en fazla 3 diğeri 4 cm uzunluğunda cizik oluştu ama görüntüyü bozuyo malesef
bizim okuldaki lcd ekranların üzerindeki çizikler için uyguladığımız bir yöntem var ama derin bir çizik diyorsun. işe yararmı bilmem. kuru ve mümkünse lcd temizleme spreylerinin yanında verilen bir bez üzerine çok az miktarda vazelin sürüp bunu çizik üzerinde yayman faydalı oluyor. yalnız bunu yaparken monitörün soğuk olmasına dikkat etmelisin ve yaptıktan sonra 1 saat falan çalıştırmamalısın. yoksa lcd üzerinde yapış yapış bir tabaka bırakır. umarım işine yarar. eğer yaramazsada alternatif çözüm olarak şu olabilir. mesela 19" bir monitörün varsa gittigidiyor üzerinden birçok dış görünüşü sağlam ama çalışmayan monitör bulabilirsin. bunları düşük fiyata alarak (en azından diğer başlıktaki gibi 110 tl tutmaz) bu işten anlayan birisine götürüp onun koruyucusunu kendi monitörüne taktırabilirsin. ama garantisi devam ediyorsa hiç içini açtırmamanı tavsiye ederim.
tek care değiştirmek gibi görünüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme