Sevgili arkadaşlar 2 haftadır pc uzun süre (8-10 saat) kapalı kaldıktan sonra açıldığında monütöre görüntü gelmiyor. bazen ikinci denemede sorunsuz açılıyor bazen bios pilini falan çıkarıp takmam gerekiyor. ekran kartım gtx 570, ana kartım asus p5g41c-m lx,sistemin bulunduğu sürücü corsair 60 gb ssd, monütörde sorun olmadığından eminim. böyle bir sorun ekran kartı güncellemesinden olabilir mi? bf3'ü yükledikten sonra bir ekran kartı update'i yaptım (aşşağı yukarı sorunun başladığı zaman),anakart bios upate gerekli mi ve bu nasıl yapılır? düşünceleriniz nelerdir? not: gün içinde pc açılıp kapandığında sorun oluşmuyor , sadece uzun süre kapalı kaldığında(istisnasız her sabah) ekrana görüntü gelmiyor.
benzer sorun bendede var aslında hala devam ediyor cmos does not match hatası alıyorum bende sabah açılışta onun dışında sorun yoktu bu arada sorun yüksek ihtimal anakart gibi.
arkadaşlar delircem. şimdi de ekran kartı fanı ilk açılışta deli gibi dönüyor. ikinci açılışta yine ekrana görüntü gelmiyor. ancak 3. ya da 4. denemede pc açılıyor. elimde parça olsa sorunu bulabilirim ancak hem parça yok hem de deneme yanılma yapmam için pc nin 8-10 saat kapalı kalması gerekiyor, çünkü uzun süre kapalı kalınca bu sorunlar oluşuyor. benze sorun yaşayan başka arkadaş yok mudur?