Şimdi Ara

Moon Star Lineage II Sieghart Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rateler :
    Exp : 10
    SP : 15
    Adena : 20
    Drop Rate : 10
    Spoil Rate : 10
    Party XP : 10
    Party SP : 10
    Enchant Oranı : %65

İkinci Serverımız Full RP Serverıdır.
    Tüm Questler Çalışmaktadır. Türkçe Resimli anlatımları hazılanmıştır.
    Yeni Başlayanlar için Özel Newbie Dungeon
    Tüm karakterlere başlangıçta Return skili ve Weight Limit skili eklenir.

Ayrıca Spawn Pointler ve Login için 30 sn karakter koruma modulu geliştirildi. Teleport olduğunuzda yada oyuna yeni girdiğinizde 30 sn lik korumaız olacak.

C3 ve C4 clientler ile bağlantı kurabilme olanagi mevcut. C3 clienti olan arkadaşlar da oyuna bağlantı kurabilecekler.

Kayıt için tıklayın
    Bağlantı programı için tıklayın

Daha fazla bilgi için myxparadise@msn.com

Lag konusunda endişesi olanlar için Server Ankarada TTNET Omurgası ile nete direk bağlantı kurmaktadır.
    85.111.0.101 IP'ye ping atarak değerlerin ne kadar harika olduğunu görebilirsiniz. E hadi gelinde muhabbet başlasın artık. Sıkılmadınız mı Yabancı serverlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saYRam -- 27 Şubat 2006; 19:11:36 >

• Sayram slm.

Düşük rate güzel olmuş hayırlı olsun.Quest itemleri satılmıyor deyil mi? Çünkü madem ki düşük rate player lar görevleri yaparak sınıflarını almalılar.Çünkü lvl 19 quest i 1 gün de ama 35 de başlayan quest 2-3 hatta 4 gününü alabilir.

Buda düşük rate in zevkini verir bence.Tabi yinede sizin düşünceniz yada diğer player ların düşüncesi nedir bilemiyorum ama benim düşüncem budur.

Gerçek anlamda low rate server olsun derim ben.
  • evet ya 35-37-39 gorevleri olmadan 40 masterini almayalım ( 20 zaten cok kolay )
    boyle hem daha zor olur ben extremede ilkcharımda 3 gunde yaptım gorevi ama zevkliydi :)
  • Elbette yok. Class degisimi icin quest yapmaniz gerekiyor. GM SHOP da yok. Bu arada Servera 3 Klass da eklendi bilginize.
    Klass değşimleri artık 20 40 ve 75 de yapılıyor.

Yani Warrior > Gladyatör > Dualist gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.