Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

wifi konumlama dosyalarını direk rofs 2'ye gömsek, cfw'de bişeylerle çakışır mı acaba?

yok çakışmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

Orijinalden alıntı: YBRK-1453

telefonumda sunrise vardı bunu yükledim herzaman yaptığım gibi. ama medyaların hiçbirini oynatamıyorum 2.ye tekrar yüklediğim halde. ne fotoğraf ne video nede müzik oynatamıyorum birde telefonun melodisini değiştiremiyorum klasörlerin hiçbirine girmiyor. emeğine sağlık çok güzel olmuş fakat derdime bi çare bulursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Bende Fotoğraf Müzik Video oynatma gibi bir sorun yok. Siz telefona moonlight yi yükleyince telefon açıldığında HF attınız değil mi? Atmadıysanız bu yöntemle deneyebilirsiniz. Bu da işe yamazsa artık openstar üstad yardım eder. Bu zil sesi seçme konusunda Tema Efektlerini kapattığınız zaman deneyin oluyor. Zil sesini seçmeyi bir efekt engelliyor. Sonra isterseniz tekrar Efektleri açarsınız.

efecktle çakışması ilginç gerçekten..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

bugün yükledim cfwyi hiç bi sorun yok şimdilik ama şu web browserdaki anasayfayı yer imleri olarak ayarlamanın bi yolu yok mu ya?

Maselef bu web browserden kayanklanıyor. Bu web browserde böyle bir özellik yok.

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

v52 deki web browser daha güzeldi. Bu web browseri cfw de çalıştırabilir miyiz hocam?

browser çalışmayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer78

telefonuma moonlightı yükledikten sonra glabal race oyununu yüklemeye çalıştığımda 'yüklenemiyor.bu dahili bir bileşen' diyor.nasıl yükleyebilirim.

direk c sürücüsüne atarsan çalışacaktır..
  • quote:

telefonumda sunrise vardı bunu yükledim herzaman yaptığım gibi. ama medyaların hiçbirini oynatamıyorum 2.ye tekrar yüklediğim halde. ne fotoğraf ne video nede müzik oynatamıyorum birde telefonun melodisini değiştiremiyorum klasörlerin hiçbirine girmiyor. emeğine sağlık çok güzel olmuş fakat derdime bi çare bulursan sevinirim şimdiden teşekkürler

hard format atmalısın, böle bir sorun yok..
  • Moonlight'a yarıyıl tatilinde bir güncelleme yapabilirim. istekleriniz varsa bildirin..
  • merhaba,

ben CFW yükleme işine baya ara vermiştim.

telefonda

v52.0.101

Sunrise FATE RTL 3D

en son çıkan moonlight yazılımını kurmam için hangi dosyayı indirmem gerekiyor ?
  • quote:

Moonlight'a yarıyıl tatilinde bir güncelleme yapabilirim. istekleriniz varsa bildirin..

hocam cpu'yu biraz hızlandırın batarya süresi uzun gitsin diye mod yapmışsınız ama cpu çok yavaş kalıyor.
  • quote:

Moonlight'a yarıyıl tatilinde bir güncelleme yapabilirim. istekleriniz varsa bildirin..

Hocam merhaba arada bakıyorum hep bu haber iyi oldu messagin+kısayolları vifi konumlama ve tema effeckleri bunlar olursa başka sorunu kalmaz cfw nin ama illaki başka istekler yada yada yeni yapılan bişeyler varsa isteyen olucaktır mesala ana menüde .. yerine telefon simgesi tüm sayfalarda geri ve seçenekler yerine ok işaretleri gibi Kolay gelsin
  • Benim bazı isteklerim olacak hocam.
    -Halledebilirsen full belle menü
    -Bi de şu linkteki gibi yıldızlı efekt ve full saydam tema çok hoşuma gitti. Link
  • quote:

quote:

quote:

Bende Fotoğraf Müzik Video oynatma gibi bir sorun yok. Siz telefona moonlight yi yükleyince telefon açıldığında HF attınız değil mi? Atmadıysanız bu yöntemle deneyebilirsiniz. Bu da işe yamazsa artık openstar üstad yardım eder. Bu zil sesi seçme konusunda Tema Efektlerini kapattığınız zaman deneyin oluyor. Zil sesini seçmeyi bir efekt engelliyor. Sonra isterseniz tekrar Efektleri açarsınız.

Evet hocam kesinlikle efektten. (bunu Efekten değil dediniz diye söylemiyorum zaten öyle bir şey demediniz. Sadece bilgi vermek istedim). bu hani 5800 da bir şeyi seçmek için iki defa tıklamak gerekiyor ya. siz bir efekt koymuşsunuz ilk tıklamada seçildiğini belirten kutu yukarı aşağı gidiyor. bunu bu efekt engelliyor. Önceki mesajımda paylaşmıştım bi efekt paketi. onda bu efekti kaldırdım. hiçbir sorun çıkartmıyor. O efektlerin adları "ListCommonBackground_default" "ListAppShellBackground_default".

• quote:

Benim bazı isteklerim olacak hocam.
    -Bi de şu linkteki gibi yıldızlı efekt ve full saydam tema çok hoşuma gitti. Link

Yıldızlı Efekt için Buraya tıkla bunun içindeki effects klasörünü C/Resource/ içine at c2z yamasını aç. Tema efektlerini kapat aç. Ana ekrana dön ve yıldızları seçretmenin keyfini çıkar.

• quote:

quote:

Yıldızlı Efekt için Buraya tıkla bunun içindeki effects klasörünü C/Resource/ içine at c2z yamasını aç. Tema efektlerini kapat aç. Ana ekrana dön ve yıldızları seçretmenin keyfini çıkar.

çok teşekkür ederim. yıldızlar doğru da. menü açılış efekti, dosya açılış efekti, dönme efekti fln aynısı deil

• Yabancı bi sitede yayınlanmış bi cfw var onun teması ve effecleri çok güzel linkini versem burda olurmu
  • quote:

Hocam sevindim yazılımınızı güncelemek istediğiniz için.
    -Bu yazılımın bence 3 eksiği var gerisi yerli yerine her şey oturmuş şekilde tıkıt tıkır işliyor.
    2 tanesi yazılımla ilgili diğeri kişisel
    1-nokia messaging yüklenip menüden kaybolması
    2-haritalar wifi konumlama
    3-Kişisel istek Full belle bar

Ayriyeten size özelden msaj atıyorum bakarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 17 Ocak 2012; 10:15:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

hocam cpu'yu biraz hızlandırın batarya süresi uzun gitsin diye mod yapmışsınız ama cpu çok yavaş kalıyor.

Yok yok hocam süper oldu cpu'yu hızlandırmaya gerek yok sakın bataryanın neredeyse ömrü bitti fakat ona rağmen hiç görmediğim kadar uzun gidiyor

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

Hocam sevindim yazılımınızı güncelemek istediğiniz için.
    -Bu yazılımın bence 3 eksiği var gerisi yerli yerine her şey oturmuş şekilde tıkıt tıkır işliyor.
    2 tanesi yazılımla ilgili diğeri kişisel
    1-nokia messaging yüklenip menüden kaybolması
    2-haritalar wifi konumlama
    3-Kişisel istek Full belle bar

Ayriyeten size özelden msaj atıyorum bakarsanız sevinirim.

Aynen hocam farklı ve fazla bişeye gerek yok her şey var arkadaşa katılıyorum

• quote:

quote:

quote:

hard formatta attım 2 ayrı 5800 da denedim ikisindede aynısı oluyor tekrar denediğim halde düzelmedi. müzik kütüphanesindede müzikler çıkmıyor hangi klasöre atsamda gözükmüyor defalarca denedim. tema efektlerini kapattım zil sesini seçebiliyorum teşekkürler. fakat müzik kütüphanesi yine yok :(

• quote:

quote:

had formata attım daha önce sunrise yükldiğimde böyle bir sorun olmamıştı o zaman hard format atmıştım fakat 2 tane 5800da denedim hard formatı cf yüklemeden öncede yükledikten sonrada attım ama yine düzelmedi tekrar cf atmayı denedim yine olmadı şu an zil sesini seçebiliyorum tema efektini kapattım fakat müzik video ve resimleri açamıyorum. 3d efeckt te açılıyor sadece fotoğraflar

• quote:

quote:

quote:

had formata attım daha önce sunrise yükldiğimde böyle bir sorun olmamıştı o zaman hard format atmıştım fakat 2 tane 5800da denedim hard formatı cf yüklemeden öncede yükledikten sonrada attım ama yine düzelmedi tekrar cf atmayı denedim yine olmadı şu an zil sesini seçebiliyorum tema efektini kapattım fakat müzik video ve resimleri açamıyorum. 3d efeckt te açılıyor sadece fotoğraflar

muzikleri E:/Sounds/Music içine
    resimleri E:/images içine
    videoları E:/videos içine atmalısınız..

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim. yıldızlar doğru da. menü açılış efekti, dosya açılış efekti, dönme efekti fln aynısı deil

Ne ile aynısı değil Moonlight nin orjinal efektleriylemi ? Onlar ise ben fazla efekt vermişim. Onu düzeltip koyarım. Ama eğer videodaki efektleri diyorsan videonun facebooktaki sayfasına gittim orada link vermiş ama link kırık yoksa bende indirecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 19 Ocak 2012; 5:29:40 >

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.