Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 n97miniv30 portunu çikar hocam dokunmatiği ve şarz olayı daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

5800 n97miniv30 portunu çikar hocam dokunmatiği ve şarz olayı daha iyi bence

Buraya bi bakarmısın hocamhttp://forum.dailymobile.se/index.php?topic=53402.0 (aşağıda ikinci Stealth^Reloaded olan) teması ve effecleri güzel aslında cfw de güzel bir iki hatası var ve ingilizce
    quote:

Buraya bi bakarmısın hocamhttp://forum.dailymobile.se/index.php?topic=53402.0 (aşağıda ikinci Stealth^Reloaded olan) teması ve effecleri güzel aslında cfw de güzel bir iki hatası var ve ingilizce

• bırakın ofw ya n97miniv30 porunada bu ev ekranlari yüklenebıliyor isteyen yüklesin bu kdar zor deil bu ev ekranlarinı manuel yuklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vega3 iyi olurdu uzun süredir OFW çıkmadı ortaya.
  • hocam. mesajlarda 6 sayfalık simgelerde enter simgesi yok. bi alt satıra geçmek için işe yarıyordu. ona da bi el atabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

bence de n97v30 üzerine yapılmalı pe3 eğer yapılacaksa.

quote:

Orijinalden alıntı: bugSx

hocam ofw olmasın orjinal 5800 ne anlıyonuz n97miniv30 porununada ev ekranı kurulabiliyor bence 5800 n97miniv30 portunu çikar hocam bence 2 3 çocuk yazılımdan anlamıyolar kuramıyolar yada sen onlardan iyi fw yaptıgn için iftira atıyolar bence birakma hayır duvası aliyosun

quote:

quote:

quote:

5800 n97miniv30 portunu kullanmak mesele değilde,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 20 Ocak 2012; 23:08:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

vega3 iyi olurdu uzun süredir OFW çıkmadı ortaya.

vega3'ü de yapacağım inşallah..
  • "mesaj :" yazısının gitmesi de hoş olur. Bir de music player widget de çalan music scroll olayı olabiliyosa, bide mesaj widgeti(warsa öyle bişey, gelen mesajı gelen kutusuna gitmeden yine aynı şekilde kayan yazı ile gösterse, bide mesaj okuyucu mesaj menüsüne atılsa yada gelen mesajı tıklayınca "mesajı seslendir" diye bi menü olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdaseyda -- 22 Ocak 2012; 0:42:34 >
  • bi de samsunglardaki collins sözlük bunlara yüklenebiliyomu? heriflerin dehşet sözlükleri var, kıskandırıyolar insanı. (sözlük ing-ing, ing-tr, tr-ing). Yada benzeri tavsiye bi program da olur.
  • bağış işini düşündünüz mü hocam. NomadCRY hocama da aynını teklif ve tavsiye ediyorum. Bu kadar emek ücretsiz olmamalı
  • @openstar

Levent hocam merhabalar, bir baska cfw de tema efekti buldum, gayet sade hızlı ve güzel, rofs2 ye attım zil sesi seçiminde de sorun çıkmadı, yapacagınız ofw veyahut cfw de bu tema efektini kullanabilirsiniz

http://www.mediafire.com/?w5uaa1w06tkkmzz
  • Usta MoonLight pe2 de bir eksiklik yok. Vega 3 e de bundaki batarya modunu atsan şahane olur. Bir de bundaki orange temasını. Benim önerilerim bu kadar. Şimdiden emeğine sağlık.
  • quote:

bırakın ofw ya n97miniv30 porunada bu ev ekranlari yüklenebıliyor isteyen yüklesin bu kdar zor deil bu ev ekranlarinı manuel yuklemek

n97mini portuna bu ev ekranları nasıl yükleniyor, bir örnek verirmisin?
  • ev ekranı temasi diye bi bölüm war ama elle 5800 yuklendigi gibi yuklendiğini biliyorum orange gibi ama senin swf yani flash ev ekrani belle gibi olanı nasıl yukluyoz onu bılmiyom hocm her zaman sadelik performans batarya 0 bug iyidir sen bunları yap isteyen kendine göre modifiye etsin

• quote:

ev ekranı temasi diye bi bölüm war ama elle 5800 yuklendigi gibi yuklendiğini biliyorum orange gibi ama senin swf yani flash ev ekrani belle gibi olanı nasıl yukluyoz onu bılmiyom hocm her zaman sadelik performans batarya 0 bug iyidir sen bunları yap isteyen kendine göre modifiye etsin

ev ekranı sadece orjinal fwlerde değişir. c6 ve n97 modlularda değişmez ne yazıkki.
  • linkler ölü
  • MoonLight PE v3 bitti sayılır. sıfırdan n97v30 mini portuna yaptım.. sıkıntı çıkmazsa bende yayınlarım yakında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 23 Ocak 2012; 18:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

MoonLight PE v3 bitti sayılır. sıfırdan n97v30 mini portuna yaptım.. sıkıntı çıkmazsa bende yayınlarım yakında..

MaşaAllah. Bekleyenlerden biriyim.

Saygılar...
  • Helal olsun valla 15 tatilde yapabilirim dedin ve geldi işte bu bekliyorum
  • hocam bu n97v30 un c6v40 dan farkı nedir.performansı nasıl.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.