Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada Hazırladığım bir Efekt paketini yayınlamak istiyorum. İsteyen varsa kullanabilir. İçinde geyet güzel efektler olup hiç kasmayacağına garanti verebilirim. Openstar hocam siz daha iyi bilirsiniz ama eğer bir güncelleme yapacaksanız bu paketi kullanmanızı öneririm.

Efekt Paketi

Yukarıdaki linkin içinde ana ekranda uçuşan yıldızlar yoktur. Eğer bu efektide isterseniz aşağıdaki linkten indirmeniz yeterli.

Yıldız Efekti

Bu indirdiklerinizin içindeki effects klasörünü C/Resource/ içine atın rom patcherden c2z yamasını aktif edin. Tema efektlerini kapatın açın. Yeni tema efektleriniz hayırlı olsun. Eğer beğenmezseniz C/Resource/ içindeki effects klasörünü silmeniz yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

Benim bazı isteklerim olacak hocam.
    -Halledebilirsen full belle menü
    -Bi de şu linkteki gibi yıldızlı efekt ve full saydam tema çok hoşuma gitti. Link

Yıldızlı Efekt için Buraya tıkla bunun içindeki effects klasörünü C/Resource/ içine at c2z yamasını aç. Tema efektlerini kapat aç. Ana ekrana dön ve yıldızları seçretmenin keyfini çıkar.

çok teşekkür ederim. yıldızlar doğru da. menü açılış efekti, dosya açılış efekti, dönme efekti fln aynısı deil

Ne ile aynısı değil Moonlight nin orjinal efektleriylemi ? Onlar ise ben fazla efekt vermişim. Onu düzeltip koyarım. Ama eğer videodaki efektleri diyorsan videonun facebooktaki sayfasına gittim orada link vermiş ama link kırık yoksa bende indirecektim.

videodaki efekti kastetmiştim. kim yaptıysa çok hızlı bi efekt yapmış. ben de indirecektim onu ama link dediğin gibi kaldırılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: YBRK-1453

quote:

quote:

telefonumda sunrise vardı bunu yükledim herzaman yaptığım gibi. ama medyaların hiçbirini oynatamıyorum 2.ye tekrar yüklediğim halde. ne fotoğraf ne video nede müzik oynatamıyorum birde telefonun melodisini değiştiremiyorum klasörlerin hiçbirine girmiyor. emeğine sağlık çok güzel olmuş fakat derdime bi çare bulursan sevinirim şimdiden teşekkürler

hard format atmalısın, böle bir sorun yok..

had formata attım daha önce sunrise yükldiğimde böyle bir sorun olmamıştı o zaman hard format atmıştım fakat 2 tane 5800da denedim hard formatı cf yüklemeden öncede yükledikten sonrada attım ama yine düzelmedi tekrar cf atmayı denedim yine olmadı şu an zil sesini seçebiliyorum tema efektini kapattım fakat müzik video ve resimleri açamıyorum. 3d efeckt te açılıyor sadece fotoğraflar

muzikleri E:/Sounds/Music içine
    resimleri E:/images içine
    videoları E:/videos içine atmalısınız..

aynen dediğin şekilde zaten hepsi ama yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonumda sunrise vardı bunu yükledim herzaman yaptığım gibi. ama medyaların hiçbirini oynatamıyorum 2.ye tekrar yüklediğim halde. ne fotoğraf ne video nede müzik oynatamıyorum birde telefonun melodisini değiştiremiyorum klasörlerin hiçbirine girmiyor. emeğine sağlık çok güzel olmuş fakat derdime bi çare bulursan sevinirim şimdiden teşekkürler

had formata attım daha önce sunrise yükldiğimde böyle bir sorun olmamıştı o zaman hard format atmıştım fakat 2 tane 5800da denedim hard formatı cf yüklemeden öncede yükledikten sonrada attım ama yine düzelmedi tekrar cf atmayı denedim yine olmadı şu an zil sesini seçebiliyorum tema efektini kapattım fakat müzik video ve resimleri açamıyorum. 3d efeckt te açılıyor sadece fotoğraflar

hafıza kartını biçimlendirdiniz mi flash atmadan önce?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hafıza kartını biçimlendirdiniz mi flash atmadan önce?

evet biçimlendirdim.. herşeyi eksiksiz yaptım

• Rompatcher yamalarından biri çakışıyor olabilir. Hepsini kapatıp öyle dene birde.
  • quote:

Moonlight'a yarıyıl tatilinde bir güncelleme yapabilirim. istekleriniz varsa bildirin..

Moonlight PE v2 nin önemsenecek derecede eksikleri yok, arkadaşların bahsettiği çok ufak tefek eksiklikler var, benim şahsi kanaatim ofw çıkarmanız, madem yeni birsey yapacaksınız bence vega v3 cıkarın, en azından gönül rahatlığıyla kullanacağımız bir ofw bulunsun, bu sadece benim fikrim calısmalarınızda basarılar..
  • Aynen katılıyorum bende mesaj sesini değiştirmek istedim rompacth lerden birinde çakışma var sanırım seslerin içine girip bir türlü değiştiremedim rompacth leri iptal ettim tel kapattım açtım oldu ama nasıl oldu neyse sorun değil o kadar dan bişey olmaz
  • fırsat bulursam her ikisini de, yani vega3 ve moonlight3'ü çıkarırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 19 Ocak 2012; 14:23:10 >
  • zil sesi, mesaj sesini değiştirmek için tema efektini kapatmanız gerekiyor. sıkıntı tema efektinde.

@openstar hocam en yakın zamanda bekliyoruz yeni cfw'nizi :)
  • hocam monlight pe3 çıkarsa n97v30 portunu 5800 uyarlasanız hiç yapan yok türkiyede ve şarj olayı n97 portunda bence daha iyi olur ve pe3 belle menü degilde s^3 menü veya default icon kullansak isteyen tema yukleyince icon deişiyor zaten v60 hatalı oldugu icin v5 lere yazılım guncellemesi gelcekmis 5800 sizden iyi fw yapan yok brakmadğnz için tşkler
  • hocam monlight pe3 çıkarsa n97v30 portunu 5800 uyarlasanız hiç yapan yok türkiyede ve şarj olayı n97 portunda bence daha iyi olur ve pe3 belle menü degilde s^3 menü veya default icon kullansak isteyen tema yukleyince icon deişiyor zaten v60 hatalı oldugu icin v5 lere yazılım guncellemesi gelcekmis 5800 sizden iyi fw yapan yok brakmadğnz için tşkler
  • Full belle + bikaçtane homescreen + Zil sesi seçerken sadece zil sesi diye bi klasörden seçse(AsqaQuran diye bi program var - sureleri de mp3 olduğu için onları da zil sesi menüsünde gösteriyor) yada aynı music player gibi sadece music playerin baktığı klasöre/klasörlere baksa + Tuş kilidi kapatıp açarken titrese. + Wi-Fi çekim gücü biraz artırılsa + Aylin bacı da kalsa (arayanı söylemesi süper oluyo) + hiç bitane efekt olmasa
  • Önce karneleri bir verelimde, sonrası kolay
  • burda yaptığınız/yapacağınız cfw ler için ücret talep etmeniz forum kurallarına aykırı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdaseyda

burda yaptığınız/yapacağınız cfw ler için ücret talep etmeniz forum kurallarına aykırı mı?

Sen verirsen aykırı değil... , :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de n97v30 üzerine yapılmalı pe3 eğer yapılacaksa.
  • Levent, şu anda mod aleminde pek bir yenilik yok PE3 çıkarmak yerine Vega 3 çıkarmanı öneririm. PE2 gayet iyi durumda anca belki birkaç hata varsa düzeltilebilir daya uğraşma. Benim işlerden foruma giremedim demediklerini bırakmadılar. Kendimize yazık ediyoruz... Daha önce de benzer şeyleri sen demiştin bana. Şimdi anlıyorum...
  • hocam ofw olmasın orjinal 5800 ne anlıyonuz n97miniv30 porununada ev ekranı kurulabiliyor bence 5800 n97miniv30 portunu çikar hocam bence 2 3 çocuk yazılımdan anlamıyolar kuramıyolar yada sen onlardan iyi fw yaptıgn için iftira atıyolar bence birakma hayır duvası aliyosun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevdaseyda

burda yaptığınız/yapacağınız cfw ler için ücret talep etmeniz forum kurallarına aykırı mı?

Sen verirsen aykırı değil... , :)

fw hakkaten Custom olursa neden olmasın :)
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.