Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevdaseyda

onların kodu 06 ile başlıyodu sanırım değilmi hocam yani şu şekilde "0x00060001 string "txt" 0"

0x1 kodları hafıza kartı içindir.Bu arada yanlış yazmışım..

0x10001 string "\\mp4\\" 0
    0x10002 string "\\mpg\\" 0

bu değil, böyle olacak..

0x10001 string "mp4" 0
    0x10002 string "mpg" 0
  • hemen deniyorum maalesef bu da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdaseyda -- 25 Ocak 2012; 23:51:30 >
  • quote:

hemen deniyorum maalesef bu da olmadı.

Aklıma başka bişey gelmiyor şuanda..
    Bu arada nasıl deniyorsun, c'ye atarakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

hemen deniyorum maalesef bu da olmadı.

Aklıma başka bişey gelmiyor şuanda..
    Bu arada nasıl deniyorsun, c'ye atarakmı?

önce c2z patchini kapatıyorum. Ardından file browser ile c deki ilgili klasör altına atıyorum. Ardından c2z yi tekrar aktif ediyorum. ve Restarttan sonra galeriyi kontrol ediyorum. Tercih mesele elbette ama siz nasıl kullanıyorsunuz. Yani benim telefonda mı bir sıkıntı var yoksa siz galeride hem videolar hem fotoğraflar görünecek şekilde mi ayarladınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

klasik soru
    hocam ne zaman cfw yi eklersiniz?

klasik cevap vereyim mi?

neyse şöyle bişey var aklımda.
    sorunsuz v2 deki 1-2 sıkıntıyı giderip c6v41 li bir v3 sürümü.
    birde sıfırdan n97v30 mini portuyla yaptığım v3 sürümü yayınlayabilirim.
    isteyen istediğini yükler.
    tabi bu şuan da ki fikrim..

Klasik cevap bitince yayınlayacağım..

ben şahsen bellesiz adam gibi n97v30 versiyonunu bekliyorum. belle bar bana saçma geliyor ve bir sürü bug yaratıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

klasik soru
    hocam ne zaman cfw yi eklersiniz?

klasik cevap vereyim mi?

neyse şöyle bişey var aklımda.
    sorunsuz v2 deki 1-2 sıkıntıyı giderip c6v41 li bir v3 sürümü.
    birde sıfırdan n97v30 mini portuyla yaptığım v3 sürümü yayınlayabilirim.
    isteyen istediğini yükler.
    tabi bu şuan da ki fikrim..

Klasik cevap bitince yayınlayacağım..

ben şahsen bellesiz adam gibi n97v30 versiyonunu bekliyorum. belle bar bana saçma geliyor ve bir sürü bug yaratıyor.

Şayet belle bar menü / rehber yazması yerine simgelerin kullanıldığı (sanırım bi adı navibar) şey ise bence yazı dan daha güzel duruyolar. Yok eğer kamera üstüne gelince çıkan ekstra bar ( mediabar ) türevi ise sana içtenlikle katılıyorum.

• v3 ü x6 içinde istiyoruz :)
  • öncelikle eline sağlık hocam müthiş bir cfw olmuş. tek sorunum orijinal fw'de olan videoda kaldığı yerden devam etme olayı bunda da yok bir şekilde halledebilir miyiz acaba?
  • Orijinalden alıntı: openstar

pe v3 x6 içinde yapacakmısın ustadım yada ben transformeers pack ile yapsammı forumda biri paylaşmıştı ama olmaz sanırım değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 26 Ocak 2012; 15:40:38 >
  • Arkadaşlar dün yükledim pe v2yi yükledim fakat 1-2 sorunum var

1- Müzikleri müzik çalarda göremiyorum e'ye music Music Müzik Müzikler Musics vb. şekilde isimler verdim fakat kütüphane her seferinde görmüyor bu konuda yardım edecek varmı?

2- Ana ekranda sağ kısım menü yapılmış o tuşu rehber yapmak istiyorum nasıl yapabilirim/ yapılır mı ?

3- Pachtlerden hangilerini başlangıça almalıyım neler ne işi görüyor bi ara görmüştüm sayfaların birinde fakat bulamadım bir türlü :(

Bunun dışında cfw harika sanırım müzik problemide tek bende oldu anlamadım bir türlü ama şunu söylemeden geçemeyeceğim hızına resmen hayran kaldım...

+ yeniden flashladım ve söyle bi yazı çıktı

Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

önceden Done! yazısı 3-4 kere çıkıyordu şimdi bu çıktı ve şifre ekranı gelmedi telefonda gri kısımda duruyor sorun ne olabilir? hard format attım biçimlendirme yaptım flashı düzgün bir şekilde attım ama bu şekilde oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaZz -- 27 Ocak 2012; 14:56:23 >

• Çözüm 1 : şarkıları E:/sounds/music klaöründen okunuyor

Çözüm 2: ana ekrandayken sol seçenek simgesini seç içeriği düzenle de sonra tekrardan sol seçenek tuşuna bas. Oradan sağ seçim tuşuna bas ve çıkan listeden rehber i seç.

Diğer söledigim rompatcher önemsiz pek normal kullanmda ihtiyacın olmayacak.

Flashta aldığın hatada önemli değil. Açılıyorsa sorun yok açılmaz ise bataryayı çıkarp takmak yeterli. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

Çözüm 1 : şarkıları E:/sounds/music klaöründen okunuyor

Çözüm 2: ana ekrandayken sol seçenek simgesini seç içeriği düzenle de sonra tekrardan sol seçenek tuşuna bas. Oradan sağ seçim tuşuna bas ve çıkan listeden rehber i seç.

Diğer söledigim rompatcher önemsiz pek normal kullanmda ihtiyacın olmayacak.

Flashta aldığın hatada önemli değil. Açılıyorsa sorun yok açılmaz ise bataryayı çıkarp takmak yeterli. .

dostum mükemmelsin teşekkürler...
  • depolama modunda müzik atınca bende de görmüyordu, nokia suite modunda bağlayınca sorun çözüldü.
  • Şimdeden ben p3'e geçtim :P :)) tema sağolsun :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Buyrun son halinin sizlerle paylaşayım, işte birkaç ss sizlerle... resimlerde görülen, ikonlar (PiedPRO Icon Pack) N97v30mini Portu (Binh24)'e aittir..

Hocam temaya resmen hayran kaldım.Özellikle o simgeler beni benden aldı.(ama halen sunrise kullanıcısıyım)

Bu tema değil. orjinal ikonlar bu şekilde.. v3 aşağı yukarı bu şekilde olacak..

levent kardeşim sen bari yapma şu hatayı nomad yaptı sen yapma kullandığınız font HATALI. hiç mi dikkatinizi çekmiyo I lar İ ler .I ve İ ler başka font diğerleri başka font. Lütfen sorunsuz bi font kullanın Sony Sketch yazı fontunu tavsiye ederim istersen upload edebilirim

• Arkadaşlar telefonum zil seslerini görmüyor mesaj sesini yanlışlıkla kapattım müzik koymaya çalıştım fakat zil sesleri, şarkılar, video klipler, ses klipleri klasörlerini açmıyor dolayısıyla mesaj sesim kapalı kaldı ne yapmam gerek çözümünü bilen var mı?

Birde moonlight black temasının linkini verebilecek olan var mı şuanda blakc blue var oda iyi gibi ama önceki sürümdeki moonlinght black temasına hayran kalmıştım doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

Şimdeden ben p3'e geçtim :P :)) tema sağolsun :))

temayı alsak

• levent hoca x6 ya çıakracakmısın acaba 2 dir soruyorum
  • hocam sen bu yazılımı kesin 15 tatilin sonunda vercen gunde 3 defa konuya bakıyom bekletme bizi artık ᓆ
  • hocam linklerde problem var
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.