Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben moonlight ps3 ü akşam kurdum.gayet güzel.karşılaştıgım bir sorun yok.teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 3 Şubat 2012; 12:10:52 >
  • yalnız bişey dikkatimi çekti. moonlight PE değilmiydi yav. PS nerden çıktı
  • Ben N97 portunda C6 dialer'i yok diye biliyordum.Yanlış mı biliyorum?
  • N97 versiyonunu kurdum ilk görüşlerim:
    1.Yatay tam ekran QWERTY ve mini QWERTY klavyeler çalışmıyor
    2.Ses komutları çalışmıyor ve mesaj okuyucu yok
    3.Ana ekrandaki sağ seçim tuşu varsayılan olarak rehber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Hocam sormadan edemedim. N97 mini portunda seçenekler menüsündeki Açık uygulamaları göster seçeneğini kaldırmamışsınız. Bu hiç sorun değil. Acaba unuttunuz mu diye soruyorum. Ayrıca bir kaç hatada gözüme çarptı. Tam ekran QWERTY ve küçük QWERTY klavye çalışmamakta. Bunlarında çaresine bakarsanız çok güzel bir CFW olacaktır. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 3 Şubat 2012; 15:11:23 >
  • Ayırca XM tuşundaki seçneklerin arkası yok yani saydam bunu sizmi böyle yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

Levent hocam döndüğüne sevindim valla cfw leride denicem ellerine sağlık

SAOLUN KOLAY GELSİN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak185

quote:

Orijinalden alıntı: artun1479

ya müzikleri görmüyor bu :( müzikleri E/music klasörü ne taşıdım kütüpheneyi yeniledim ama yine de algılamadı 279 şarkı var hiçbirini görmüyor ama dosya yön. den girip şarkıyı açınca açılıyor nasıl iştir anlamadım bi yardım edermisiniz

E:/Sounds/Music içine atıp kütüphaneyi yenile

Tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

ben moonlight pev3 ü akşam kurdum.gayet güzel.karşılaştıgım bir sorun yok.teşekkürler hocam.

1-2 sıkıntı çıkabilir demiştim.. ben tşk ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

yalnız bişey dikkatimi çekti. moonlight PE değilmiydi yav. PS nerden çıktı

Haklısın.. yanlış olmuş, düzelttim..
  • quote:

Ben N97 portunda C6 dialer'i yok diye biliyordum.Yanlış mı biliyorum?

N97 portunda c6 dialer, artık var. Gördüğün gibi oluyor da.. Binh24'ün en son yaptığı reflesh2 (n97v30) de vardı..

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=W7Hc1DkU7ZA&feature=player_embedded#!]
  • quote:

N97 versiyonunu kurdum ilk görüşlerim:
    1.Yatay tam ekran QWERTY ve mini QWERTY klavyeler çalışmıyor
    2.Ses komutları çalışmıyor ve mesaj okuyucu yok
    3.Ana ekrandaki sağ seçim tuşu varsayılan olarak rehber.

Daha öncede dediğim gibi n97v30 portunu sıfırdan yaptım. Telefon elimde yok. Fazla test etme fırsatım olmadı. 1-2 sıkıntı çıkabileceğini belirtmiştim. Fırsat buldukça düzeltmeye çalışacağım..
  • hocam eline sağlık. n97 portunu kurdum. şu ana kadar tek sorun gördüm. yatay tam ekran klavye çalışmıyor. onun bi dosyası varsa upload edebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battalgazi1905 -- 3 Şubat 2012; 15:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Hocam sormadan edemedim. N97 mini portunda seçenekler menüsündeki Açık uygulamaları göster seçeneğini kaldırmamışsınız. Bu hiç sorun değil. Acaba unuttunuz mu diye soruyorum. Ayrıca bir kaç hatada gözüme çarptı. Tam ekran QWERTY ve küçük QWERTY klavye çalışmamakta. Bunlarında çaresine bakarsanız çok güzel bir CFW olacaktır. Teşekkürler.

Valla 2 sürüm üzerinde çalıştığımdan hiç dikkatimi çekmedi, açıkcası. Açık uygulamaları gösterin birinde olup birinde olmayışı da 2 sürüm arasındaki farklılığında bir göstergesi olmuş oldu. Qwerty klavyelerin neden çalışmadığına bakacağım. tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

Ayırca XM tuşundaki seçneklerin arkası yok yani saydam bunu sizmi böyle yaptınız acaba?

xm tuşundaki ikonları ben değiştirdim, 5 ikonuda değiştirirken arkaplanı değiştirmemiş olabilirim. Ancak tema yüklerseniz, bazılarında arkaplan farklı görülebilir.
    arkaplanı değiştirme imkanımız var tabi. ilgili ikonu değişirsem sorun hallolur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

hocam eline sağlık. n97 portunu kurdum. şu ana kadar tek sorun gördüm. yatay tam ekran klavye çalışmıyor. onun bi dosyası varsa upload edebilir misin?

tamamdır bakacağım..
  • N97 portu ile c6 portu arasındaki farklar nelerdir ? avantajları ? dezavantajları ?
  • şuan için n97 mini olan versiyonunda küçük ve tam ekran qwerty çalışmıyor diğer versiyonda ne durumda arkadaşlar. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n97cfw hiç kullanmadım farkları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

n97cfw hiç kullanmadım farkları nedir?

Bende ilk defa kullanıyorum ama duyduklarım doğrultusunda n97 portunun daha sağlam olduğu yani c6 ya göre daha sağlıklı olduğu söyleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.