Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm donanım haber ailesinin Mevlid Kandili mübarek olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

n97cfw hiç kullanmadım farkları nedir?

Bende ilk defa kullanıyorum ama duyduklarım doğrultusunda n97 portunun daha sağlam olduğu yani c6 ya göre daha sağlıklı olduğu söyleniyor.

Dene bakalım sen ben de geçerim güzelse.
  • quote:

Tüm donanım haber ailesinin Mevlid Kandili mübarek olsun..

Sağol seninde
  • C6 versiyonunda başlangıç resminde pev2 yazıyor başka deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak185

C6 versiyonunda başlangıç resminde pev2 yazıyor başka deneyen oldu mu?

c6 versiyonu zaten pev2 üzerine yapılmış 1-2 düzenlemeden oluşuyor. Yani en stabil sürüm c6 için olan pev3 versiyonu diyebilirim. giriş ekranını değiştirmemiş olabilirim..
  • quote:

Tüm donanım haber ailesinin Mevlid Kandili mübarek olsun..

Aynı dileklerimle Kandilinizi tebrik ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9303

N97 portu ile c6 portu arasındaki farklar nelerdir ? avantajları ? dezavantajları ?

n97 portları c6 portlarına göre daha az sistem belleği kullanmakta ve daha fazla ram değerleri elde edilebilmekte..
    Ayrıca pil performansı açısından da n97 portlarının daha iyi olduğu söyleniyor.
    Ülkemizde pek tutulmasada, n97 portlarının daha avantajlı olduğu görülüyor.
    Binh24'ünde bu portu yapması, buna yönelmesi bunun göstergesi olabilir.
    Yukarda verdiğim videodan da Binh24'ün Reflesh cfw'sinde de bunu görmek mümkün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 3 Şubat 2012; 21:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

şuan için n97 mini olan versiyonunda küçük ve tam ekran qwerty çalışmıyor diğer versiyonda ne durumda arkadaşlar. ?

diğer versiyonda hiç sorun yok, n97 portunda bir kaç sıkıntı bildirildi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

şuan için n97 mini olan versiyonunda küçük ve tam ekran qwerty çalışmıyor diğer versiyonda ne durumda arkadaşlar. ?

Bu klavye sorunu halledilecektir bi şekildede benim kullandığım burdada ekran görüntülerini paylaştığım piedpro "ind190"ın temasını cfw'ye nasıl gömebilirim siscontents le .skn .mbm .mif dosyalarını çıkardım ama bunları NFE ile nerelere koymam gerekiyor ve nasıl ?
  • quote:

C6 versiyonunda başlangıç resminde pev2 yazıyor başka deneyen oldu mu?

sadece başlangç değil versiyon bilgisindede p2 olarak kalmış ama sıkıntı yok. 4x4 menü ve ek olarak navi wifi konumlandırmayı ekleyblrsen iyi olur..
  • hocam. önceki versiyonlardaki sounds/digital içindeki telefon zil seslerini ekledim. bazılarını desteklemediğini söylüyor. bazılarında da alakasız zil sesleri çalıyor. anlamadım gitti
  • quote:

Hocam benim size bir sorum daha olacak. Bu n97 portunda menü düzeni 4*4 şeklinde. Ana sayfadaki 3*4 menü dosyasını rofs içine atsak sorun çıkar mı ? Umarım sürekli soru sorup canınızı sıkmıyoruzdur. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Bu klavye sorunu halledilecektir bi şekildede benim kullandığım burdada ekran görüntülerini paylaştığım piedpro "ind190"ın temasını cfw'ye nasıl gömebilirim siscontents le .skn .mbm .mif dosyalarını çıkardım ama bunları NFE ile nerelere koymam gerekiyor ve nasıl ?

Sis contents ile ayırmışsın zaten tek yapman gereken altta verdiğim resimdeki yere tıklaman. sonra zaten bir klasör açılıyor önüne o klasörün içindekileri rofs içindeki yerlerine at paketle. Böyle istediğin her uygulamayı rofsa gömebilirsin.

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 4 Şubat 2012; 10:42:37 >

• quote:

quote:

Hocam benim size bir sorum daha olacak. Bu n97 portunda menü düzeni 4*4 şeklinde. Ana sayfadaki 3*4 menü dosyasını rofs içine atsak sorun çıkar mı ? Umarım sürekli soru sorup canınızı sıkmıyoruzdur. Teşekkürler.

rofs dosyasını aç.

Resource\grid\lct\ içindeki;
    akn_logical_template_3.xml

dosyasını not defteri ile aç. baş tarafta şöyle bir kısım var..

<element id="nohighlight">
    <layout id="anchor" name="anchor" lct="cell_hc_apps_pane" variety="6" variety_zoom="3">
    <textvisual id="mul_title" lct="cell_hc_apps_pane_t1" variety="0" variety_zoom="0">

yukardaki kırmızı renkteki yerde tırnak içinde yer alan rakamların yerini değiştir. yani 3 yerine 6, 6 yerine 3 yaz. sonrasında kaydet ve paketle. menü düzeni 3x4 olacaktır.
    sonrasında da flashlama yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 4 Şubat 2012; 11:22:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

quote:

quote:

rofs dosyasını aç.

Resource\grid\lct\ içindeki;
    akn_logical_template_3.xml

dosyasını not defteri ile aç. baş tarafta şöyle bir kısım var..

<element id="nohighlight">
    <layout id="anchor" name="anchor" lct="cell_hc_apps_pane" variety="6" variety_zoom="3">
    <textvisual id="mul_title" lct="cell_hc_apps_pane_t1" variety="0" variety_zoom="0">

yukardaki kırmızı renkteki yerde tırnak içinde yer alan rakamların yerini değiştir. yani 3 yerine 6, 6 yerine 3 yaz. sonrasında kaydet ve paketle. menü düzeni 3x4 olacaktır.
    sonrasında da flashlama yap.

Cevabınız için teşekkürler. Fakat nasıl 3*4 menü yaparım diye sormadım. Openstar zaten ana sayfada 3*4 menü düzenini paylaşmıştı. Ben ana sayfadaki menü düzenini n97 portuna atsam sorun çıkar mı diye soruyorum.

• Hocam uygun olduğun zaman N97 Mini sürümündeki klavye hatasını giderebilirsen sürüm şahane olur. MoonLight PE V2 kullanıyorum, hata düzelince direk geçeceğim. Şimdiden kolay gelsin.
  • levent hocam n97 protunu 3x4 şeklinde final olarak yayınlarsan memnun oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

levent hocam n97 protunu 3x4 şeklinde final olarak yayınlarsan memnun oluruz

aynen ya final sürümü gelsede kursak bizde . sunrise ve moonlight arasında test yaptım moonlight sunrise dan kat ve kat daha hızlı belirtmek isterim ama emeğe saygı , saygılar
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artun1479

ya müzikleri görmüyor bu :( müzikleri E/music klasörü ne taşıdım kütüpheneyi yeniledim ama yine de algılamadı 279 şarkı var hiçbirini görmüyor ama dosya yön. den girip şarkıyı açınca açılıyor nasıl iştir anlamadım bi yardım edermisiniz

E:/Sounds/Music içine atıp kütüphaneyi yenile

Tşkler..

saolun beyler problem çözüldü saolun beyler problem çözüldü

• Anladığım kadarıyla herkes n97 portu için olan sürümün kararlı sürümünü istiyor, sanırım bu beğenildi.
    c6 yazılımı istemiyorsunuz sanırım.. peki o halde.. elimde telefon yok şimdi. sorunları deneyen biri sıralarsa, düzeltmeye çalışayım.
    ayrıca bana bir tester lazım. her an ulaşabileceğim ve yaptığım düzeltmeleri test edecek bir arkadaş olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.