Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam. Efektler çok hoşuma gitti. Bu efektin üstüne, ana ekranda uçuşan yıldızlar ve yapraklar yapabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

Hocam temayla iconları değiştirebiliyor muyuz?Sunrisede hep aynı kalıyor da.Bi de çok begenmedim bu paketi.

Benim kendi menü modum var içinde, tema ile tüm ikonlar değişir..

peki ikonlar v2 deki gibi mi olmalı?

Zaten iconlar değişebildiğine göre v2 en iyi tercih şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 6 Şubat 2012; 16:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

Hocam. Efektler çok hoşuma gitti. Bu efektin üstüne, ana ekranda uçuşan yıldızlar ve yapraklar yapabilir misiniz

Bence o efektleri sevmeyenler var emin abi'nin konusunda acıklamış zaten arkadaşlar nasıl ekleneceğini yıldız ve yaprakların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 6 Şubat 2012; 16:27:15 >
  • hocam v2 deki ikonlar bencede daha güzel.bu yeni tip ikonları bende sevmedim.
  • Telefondaki klavyedeki browserdeki yazı fontları küçük olmasında hocam okuması yazması zor oluyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

Denemeleri ben yapacaktım ama kısmet olmadı.Daha yeni sürümleri bile indirip yükliyemedim.Hard diskim bozuldu.

Sağlık olsun. Sanada geçmiş olsun.

Hocam yapmayın şu anki ikonlar gayet güzel bence. Ama tabikide sizin bileceğiniz bir iş. Eğer ikonları v2 deki gibi yaparsanız şu an ki ikon paketini yayınlarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Hocam. Efektler çok hoşuma gitti. Bu efektin üstüne, ana ekranda uçuşan yıldızlar ve yapraklar yapabilir misiniz

olabilir.. yada aklımda şu efektdeki, rehber ve mesaj menülerindeki uçuşan yıldızlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 6 Şubat 2012; 21:30:40 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam temayla iconları değiştirebiliyor muyuz?Sunrisede hep aynı kalıyor da.Bi de çok begenmedim bu paketi.

Benim kendi menü modum var içinde, tema ile tüm ikonlar değişir..

peki ikonlar v2 deki gibi mi olmalı?

Zaten iconlar değişebildiğine göre v2 en iyi tercih şu an.

eklentideki ikonlar v1 dekiler, sanırım. v2 dekiler biraz daha farklı idi..
  • efekt güzelmiş çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

Telefondaki klavyedeki browserdeki yazı fontları küçük olmasında hocam okuması yazması zor oluyo

fontlar zaten n8 fontu olacak, yani default font..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

Denemeleri ben yapacaktım ama kısmet olmadı.Daha yeni sürümleri bile indirip yükliyemedim.Hard diskim bozuldu.

Sağlık olsun. Sanada geçmiş olsun.

Hocam yapmayın şu anki ikonlar gayet güzel bence. Ama tabikide sizin bileceğiniz bir iş. Eğer ikonları v2 deki gibi yaparsanız şu an ki ikon paketini yayınlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

ikon paketi yerine, tema yükleyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 6 Şubat 2012; 21:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

efekt güzelmiş çok beğendim.

Eski bir efekt...
  • eskiden efektlerdeki yıldızlar müzik ve görüntüler klasörünü tıkladıktan sonra açılan sayfanın tamamında uçuşuyodu. şöyle bişey olabilir. yıldızlar bütün açılan klasörlerde, ana menüde ve ana ekranda uçuşabilir.

Bi de hocam. N97 yazılımında bildirimler widgeti çalışmıyor.
  • c6v41 moonlight kullanıyorum.ikonlardan memnunum.n97 moonlight daki ikonları sevmedim.n97 versiyonu daha stabil o kesin.
  • quote:

eskiden efektlerdeki yıldızlar müzik ve görüntüler klasörünü tıkladıktan sonra açılan sayfanın tamamında uçuşuyodu. şöyle bişey olabilir. yıldızlar bütün açılan klasörlerde, ana menüde ve ana ekranda uçuşabilir.

bildirimler widgeti için ana ekranda tarih(ajanda) ya 1 kere tıklayıp uyarı penceresini görüp kapatmak gerekiyor. N97 yazılımının portsal bugu bu.
  • bence n97 portundaki yeni ikonlar daha güzel, o ikon paketini rofs2 ye atmak icin ayrıca verirseniz herkes istedigini kullanır, birde yazı fontunda derece isareti yok, tema efektleri de cok kasmayacak sade ve güzel efektler olabilir, bu efektlerdeki klasör geciş efekti cok güzel, arama yaparken, karsıdaki teli actgnda ve kapattgnda titremesi cok iyi olmuş,
    yalnız sadece bende mi oldu bilmiyorum ama birisi aradgnda kaydırma tuslari cıkarken kasma yapıyor, müzik 1-2 sn kesilip devam ediyor..
  • quote:

quote:

olabilir.. yada aklımda şu efektdeki, rehber ve mesaj menülerindeki uçuşan yıldızlar var.

GErçekten güzelmiş yıldızları ev ekranında sevmem ama menüde yakışmış.Efekt olarak hangisi daha hızlı olursa o daha iyi olur diyorum ben.

• quote:

eskiden efektlerdeki yıldızlar müzik ve görüntüler klasörünü tıkladıktan sonra açılan sayfanın tamamında uçuşuyodu. şöyle bişey olabilir. yıldızlar bütün açılan klasörlerde, ana menüde ve ana ekranda uçuşabilir.

Öyle de güzel olmaz her yer yıldız videodaki iyi bence ev ekranına sonradan isteyenler ekleyebilir.
  • sağda solda uçuşan yıldızlar kalacak şekilde biri hangilerini sileceğmi yazabilir mi acaba , effect lerle ara pek iyi , değil de :-)
  • Hocam açılış şöyle olsa daha karizmatik olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.